|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
stofan
|
Zaslal: st září 18, 2013 8:51 pm Předmět: Břicho |
|
|
Zdravím, mám dotaz ohledně tréninku břicha. Trošku mi to nevychází časově kvůli autobusům, chtěl bych se zeptat jestli by nevadilo kdybych břicho netrénoval v ty dny, kdy trénuju v posilovně, ale ve dny volna, kdy mám kardio, vadilo by to nečemu? díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st září 18, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: st září 18, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
trenuj ho v autobuse, treba sklapovacky v ulicce, toes to bar na tyci, ktere se lidi drzi, zkracovacky pres sedacku...
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st září 18, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
slusne se zeptal tak nevim proc tady z neho delate retarda..
Jasny ze muzes, nejlip treba obden. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st září 18, 2013 11:34 pm Předmět: |
|
|
ano zeptal se slušně, ale jeho otázka je retardovaná, proto jsem se tomu musel zasmát, je to jako by se zeptal, zda by si mohl doma odjet předloktí, když už to nestihl na tréninku v posilovně, když jel biceps...
už jen to, že se zeptal zda by to nevadilo, tak si sám odpověděl, ten člověk neumí sám o věcech přemýšlet, nemá koule za své rozhodnutí vzít odpovědnost, potřebuje na každou hloupost potvrzení od někoho zkušenějšího, chytřejšího, možná takhle teď funguje vzdělávací systém v ČR a plodí tyto lidi, debilita stáda ovcí se zvyšuje, politici, kteří tento stát úmyslně rozkládají, aby mohli lépe tunelovat veřejně rozpočty si musejí mnout ruce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 19, 2013 12:47 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ...ten člověk neumí sám o věcech přemýšlet, nemá koule za své rozhodnutí vzít odpovědnost, potřebuje na každou hloupost potvrzení od někoho zkušenějšího, chytřejšího, možná takhle teď funguje vzdělávací systém v ČR a plodí tyto lidi, debilita stáda ovcí se zvyšuje, politici, kteří tento stát úmyslně rozkládají, aby mohli lépe tunelovat veřejně rozpočty si musejí mnout ruce...
|
....od cvičení břicha k politikům....
Stofan - vůbec to nevadí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt září 19, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ano zeptal se slušně, ale jeho otázka je retardovaná, proto jsem se tomu musel zasmát, je to jako by se zeptal, zda by si mohl doma odjet předloktí, když už to nestihl na tréninku v posilovně, když jel biceps...
už jen to, že se zeptal zda by to nevadilo, tak si sám odpověděl, ten člověk neumí sám o věcech přemýšlet, nemá koule za své rozhodnutí vzít odpovědnost, potřebuje na každou hloupost potvrzení od někoho zkušenějšího, chytřejšího, možná takhle teď funguje vzdělávací systém v ČR a plodí tyto lidi, debilita stáda ovcí se zvyšuje, politici, kteří tento stát úmyslně rozkládají, aby mohli lépe tunelovat veřejně rozpočty si musejí mnout ruce...
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: čt září 19, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Jasně že můžeš cvičit břicho v jiných dnech než jiné části těla. Jenom bacha na namožení (aby tě břicho neomezovalo při jiných cvicích)
| cipinek napsal: | ano zeptal se slušně, ale jeho otázka je retardovaná, proto jsem se tomu musel zasmát, je to jako by se zeptal, zda by si mohl doma odjet předloktí, když už to nestihl na tréninku v posilovně, když jel biceps...
|
Oficiálně nejdebilnější komentář roku, co ty o něm víš? Třeba cvičí krátce a nemá zkušenosti a proto se raději zeptá (ikdyž pro lidi co cvičí déle to působí jako blbost). Mimochodem, tohle vlákno se nachází v sekci kde se lidi můžou zeptat na věci okolo tréninku pokud by sis náhodou nevšiml. A ještě jedna věc: připadá mi naprosto chorý tahat věci o politice a vzdělávacích systémech v ČR sem na fórum o posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 19, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
já si prostě myslím, že před 3-4 lety se tyto hloupé dotazy tady neobjevovaly, prostě dorostla generace facebookových blbečků, která potřebuje mít na i třeba na mýdle napsáno, že není vhodné ke konzumaci, v minulosti, když nebyl internet, tak si člověk šel koupit nebo půjčit knížku a tam si všechno našel, studoval poctivě sám, zeptal se zkušenějších lidí v posilovně, zkoušel různé postupy a věci, které si přečetl v knížkách a pak si z nich vybral, co mu funguje nebo nefunguje, dnešní mladí kluci jsou prostě zkažená generace facebookem a internetem a prostor pro vlastní názor, který si sám zdůvodním, tj. logicky obhájím se vytrácí, stejně tak jako kritické myšlení a to má právě základ ve vzdělávacím systému, který je ...
už tomu rozumíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 19, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
suhlasim cipinek. btw, nie si ty ten, ktory si ozraty siel lahnut na cestu? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 19, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | suhlasim cipinek. btw, nie si ty ten, ktory si ozraty siel lahnut na cestu? |
ano jsem to já, ale ležel jsem na chodníku na mostě a nikdo nezastavil, po 5ti minutách jsem to vzdal a šel domů
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá září 20, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá září 20, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | cipinek napsal: | | Petey napsal: | | suhlasim cipinek. btw, nie si ty ten, ktory si ozraty siel lahnut na cestu? |
ano jsem to já, ale ležel jsem na chodníku na mostě a nikdo nezastavil, po 5ti minutách jsem to vzdal a šel domů |
myslel som si od teba to hodnotenie blbeckov sedi |
ten chodík si z minulosti pamatuju :-D to byla taky vášnivá debata.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|