Přesně tak, uvažoval jsem o tom, ale pak když jsem uviděl tu cenu/množství, tak mě to pustilo...
Když člověk vezme do ruky kalkulačku dopočítá se, že aby ta suplementace měla smysl alespoň na jeden měsíc, je to investice přes 6 000Kč. Ano, na jeden měsíc :)
Na mě to působí jako snaha udělat levnější NOS fusion - levnější tím, že tomu dám menší pixlu a z vybrakování látek jako taurin aj, udělat rádoby přednost s argumentem ze po tom budu moci jit hajat a celej ten mix zaleju palatinozou.
Extrifitu tleskam, skvelej tah. Ne teda muj salek marketingovyho caje, ale v ramci dalsiho rustu spolecnosti, zisku a nekonecnejch objednavek klobouk dolu.
Dělníci v továrně Alfreda Nobela, kteří měli špatný srdíčko a měli tlak na prsou zjistili, že při práci ve fabrice se jim uleví. A tak se přišlo na nitroglycerín.
V roce 1998 dostal Dr. Louis Ignarro Nobelovu cenu za přínos pro lékařskou vědu, konkrétně za práci o oxidu dusnatém pro léčbu nemocí srdce.
V roce 2013 přišla firma Extrifit s revolučním konceptem neustálého rozšíření cév a zachránila tak pro svět mladého nadějného vědce Lukáše R.
Hallellujah! Chvalte pána
Dnes jsem chtěl stihnou trénink s legendou Bazzym, ale zasekal jsem se na D1, tak jsem musel jít zase navečr k Milošovi, ale naložil jsem si pěkně a potkal se s Daliborem, udělal fotku, kterou tu pro Vás vkládám a domluvil se zítra na rozhovor, který pro Vás připravím na příští týden. Má 140 kg, vypadá super. Trénink byl fajn, dal jsem zase pro změnu úplně jiné cviky kvůli přípravě na Spartan Race. Je hodně znát použití bohemia ligo činek a kotoučů a uzávěrů . Po tréninku je znát, že se suplementuje, konečně po roce opět mé oblíbené GoPro 30, 5 g glutaminu, 5 g kreatinu a 5 g BCAA instant (mimochodem, pokud ještě někdy budu držet dietu, tak se na to těším, takhle chuťově dobré věci za nás nebyly). Když jsem přicházel domů a ještě jsem telefonoval s Daliborem, otevíral mi dveře od domu opět Michal Hašek
Trénink:
silové přemístění
1x8x55 kg
1x5x75 kg
1x4x85 kg
1x1x90 kg!!
2x0x95 kg (nedostal jsem se pod to a dělal jsem přemístění, ne nadhoz, abych šel pod to až na paty)
3x3x85 kg
po tom jsem byl docela unavený
thruster (dřep s výrazem činky do vzpažení)
5x5x55 kg
pushpress
1x6x55 kg
3x5x60 kg
shyby širokým úchopem v supersetu
5x6
kliky na bradlech
5x6
Zas mám nějakej problém s tvým nazvoslovím a nějak nechápu, cože jsi to vlastně u prvního cviku prováděl.
přemístění silou = muscleclean = přemístění do "rovných" noh bez výrazu, tlaku nad hlavu
přemístění do polo = powerclean = přemístění do "pokrčených" noh bez výrazu, tlaku nad hlavu
přemístění (technické) = clean = přemístění do dřepu
nadhoz = clean + jerk = přemístění + výraz
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
super, díky moc za pěkná videa, měl jsem za to, že jediný rozdíl je silové přemístění (s rovnýma či mírně pokrčenýma nohama) a pak nadhoz, kdy v té fázi po výtahu jdeš pak pod to až na paty do dřepu a pak v další fázi samozřejmě vyrazíš. Čili dělal jsem vždy silové přemístění, jak jsem psal, tedy muscleclean. Já doufám, že to v nejbližších dnech vyjde a Bazzy bude tak hodný a vezmě mě do SPC gymu, abych se něco přiučil. Byl to on, kdo mě například naučil pushpress :) Moc díky za info :)
Mimochodem znáte tyhle formičky na vajíčka do mikrovlnky ? Přivezl jsem si to z anglie a jsem z toho nadšený, dvě vajíčka do toho, trošku vody, 2 min v mikrovlnce, mezitím si udělám kafe a další, je to super.
Vajíčka z mikrovlnky jsou na kulinářském žebříčku ještě pod tiramisu z Lučiny. Ne vážně,
párkrát jsem si je v nouzi udělal a je to neuvěřitelný blivajz.
Vajíčka z mikrovlnky jsou na kulinářském žebříčku ještě pod tiramisu z Lučiny. Ne vážně,
párkrát jsem si je v nouzi udělal a je to neuvěřitelný blivajz.
Když už tohle,tak jsou dvě řešení,která jsou super.Pánev na volská oka a plast formičky ve tvaru vajíčka kam ho vyklepneš a potom vaříš ve vodě normálně...pak místo loupání otevřeš formičku a vyndáš
Formičky dobrej nápad, ale za ten Actimel bys potřeboval 2 na holou.
Sorry za OT, ale muzu se zeptat, proc je Actimel spatny? Mne byl doporucen a piju ho denne, tak bych se rad informoval
Možná je to jenom pověra. Ale co jsem já slyšel, tak actimel testovali na vyhladovělých dětech v zemích třetího světa a výsledky samozřejmě ukazovaly okamžité zlepšení imunity a vlastně všeho. Tyto výsledky potom prezentovali v reklamách atp. Ovšem vynechali zmínku o Afričáncích s nafouknutými bříšky.
Problém je ale ten, že v podobnej forme sa z toho lactobacila využije minimum a jeho koncentrácia je v jednom actimele smiesna. Tipujem, že ho ale frei pije kvôli chuti aj tak.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru