|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: so září 21, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
3 roky trvající velký bolesti kolene jsem odstranil během tří 30ti minutových návštěv...mám radost jak malej z toho _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DMS
|
Zaslal: so září 21, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | Ahoj všichni,
nedávno se mi povedlo sehnat si tuto "hračku" a musím říct, že bych chtěl v sedmdesáti taky fungovat tak spolehlivě.
|
SSácká P08? Parada co jeste mas?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: so září 21, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
| ILL M!ND napsal: | Mikex to teda koukam! Mas tam vsechny dily origo anebo jsi ji musel restaurovat :) a kolik vubec stala? |
Celá zbraň je sčíslovaný originál, všechny díly původní. Mám ji jen krátce, nic jsem neupravoval, jenom pořádně vyčistil, předchozí majitel na to kašlal. Rok výroby 1942, zvenku vypadá unaveně, ale střeva a všechny funkční části včetně vývrtu jsou v bezvadném stavu. Už mi propadal zbroják a já už ho nechtěl nechat obnovit, ale potom se mi čirou náhodou naskytla možnost koupit tuto zbraň. Cenu neřeknu, ale myslím, že ve srovnání s P 08 nabízenými na netu jsem udělal dobrej obchod.
Zbraň se pohodlně drží, přesně střílí a je to dneska už historická a konstrukční rarita. Dobrá investice do budoucna, myslím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 26, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě potěšilo, že mi kamarádka koupila permici do fitka, za to přivedu k pohybu jejího pubertálního syna, které má ale o cvičení zájem:o)
Jsem sice poloinvalidní a rameno bolí jako čert (15.10. snad budu moudřejší a snad mě dají dohromady), ale třeba 85 kg pračku jsem dnes nastěhoval sám bez pomoci a jakýchkoliv pomůcek-tj. nějaká zbytková síla tam asi je:o)
...každopádně -na nohy,břicho a nějaké doplňky bych snad chodit mohl:o)
Příjemné vytržení z pracovního života.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po září 30, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Když se mi podařilo konečně domluvit termín k lékaři kvůli rameni tak mě to rameno přestalo bolet  to bych se na to vy*** , si bude myslet že jsem simulant
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po září 30, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Hlavně v poměru k prsům, že? Jak jsme se dozvěděli ve vedlejším topicu od Pomana. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 30, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Hlavně v poměru k prsům, že? Jak jsme se dozvěděli ve vedlejším topicu od Pomana. |
poman keca..sem psala, ze uz zadny prsa nemam on to zveličuje.. spis k noham ty mam jak chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
V posilovně jsem potkal Michaelu Podneckou, to mě udělalo malou radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že jsem dnes zase po nějaké době v SR ve svojí pracovně dostal z původně nasr...štvaného rozpoložení (příprava plánu vzdělávání, hodnotící zpráva za rok 2013 a jiné chujiviny pro certifikační autority) do pohody a to zdánlivou maličkostí.
Našel jsem ve skříňce EMCO ovesnou kaši a SCITEC delite sáček. Smíchal jsem 2 pytlíky kaše se sáčkem proteinu a zalil horkou vodou.
No co vám mám povídat-nostalgie. Chybí mi tento způsob stravování a taky už se nemůžu dočkat, až mi opraví rameno a budu moct alespoň kondičně do posilovny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 16, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
Konecne !
Po asi pul roce co zacali delat novou silnici a chodniky, jsem i ja dokoncil dlazdeni a konecne muzu s autem dovnitr a ne parkovat o ulici dal )
BTW docela makacka to vse vykopat, rozbit betony, odvest, navest kameni, dlazbu, vymerit sklon atd atd..... Celkove naklady asi 12000.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|