Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 687, 688, 689 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3 roky trvající velký bolesti kolene jsem odstranil během tří 30ti minutových návštěv...mám radost jak malej z toho
DMS

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Ahoj všichni,
nedávno se mi povedlo sehnat si tuto "hračku" a musím říct, že bych chtěl v sedmdesáti taky fungovat tak spolehlivě.

SSácká P08? Parada co jeste mas?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
3 roky trvající velký bolesti kolene jsem odstranil během tří 30ti minutových návštěv...mám radost jak malej z toho
Čím to bylo?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně
mikex2

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILL M!ND napsal:
Mikex to teda koukam! Mas tam vsechny dily origo anebo jsi ji musel restaurovat :) a kolik vubec stala?

Celá zbraň je sčíslovaný originál, všechny díly původní. Mám ji jen krátce, nic jsem neupravoval, jenom pořádně vyčistil, předchozí majitel na to kašlal. Rok výroby 1942, zvenku vypadá unaveně, ale střeva a všechny funkční části včetně vývrtu jsou v bezvadném stavu. Už mi propadal zbroják a já už ho nechtěl nechat obnovit, ale potom se mi čirou náhodou naskytla možnost koupit tuto zbraň. Cenu neřeknu, ale myslím, že ve srovnání s P 08 nabízenými na netu jsem udělal dobrej obchod.
Zbraň se pohodlně drží, přesně střílí a je to dneska už historická a konstrukční rarita. Dobrá investice do budoucna, myslím...
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

a co jsi stím měl ?
freshman

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne, 1x100 na BP
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě potěšilo, že mi kamarádka koupila permici do fitka, za to přivedu k pohybu jejího pubertálního syna, které má ale o cvičení zájem:o)
Jsem sice poloinvalidní a rameno bolí jako čert (15.10. snad budu moudřejší a snad mě dají dohromady), ale třeba 85 kg pračku jsem dnes nastěhoval sám bez pomoci a jakýchkoliv pomůcek-tj. nějaká zbytková síla tam asi je:o)
...každopádně -na nohy,břicho a nějaké doplňky bych snad chodit mohl:o)

Příjemné vytržení z pracovního života.
Riku

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se mi podařilo konečně domluvit termín k lékaři kvůli rameni tak mě to rameno přestalo bolet to bych se na to vy*** , si bude myslet že jsem simulant
Martule

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně se mi podařilo docvičit moje věčně zaostávající záda do velikosti přijatelné ke zbytku těla..mam radost jak malá
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně v poměru k prsům, že? Jak jsme se dozvěděli ve vedlejším topicu od Pomana.
Martule

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Hlavně v poměru k prsům, že? Jak jsme se dozvěděli ve vedlejším topicu od Pomana.

poman keca..sem psala, ze uz zadny prsa nemam on to zveličuje.. spis k noham ty mam jak chlap
mike scania

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V posilovně jsem potkal Michaelu Podneckou, to mě udělalo malou radost.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšilo mě, že jsem dnes zase po nějaké době v SR ve svojí pracovně dostal z původně nasr...štvaného rozpoložení (příprava plánu vzdělávání, hodnotící zpráva za rok 2013 a jiné chujiviny pro certifikační autority) do pohody a to zdánlivou maličkostí.
Našel jsem ve skříňce EMCO ovesnou kaši a SCITEC delite sáček. Smíchal jsem 2 pytlíky kaše se sáčkem proteinu a zalil horkou vodou.
No co vám mám povídat-nostalgie. Chybí mi tento způsob stravování a taky už se nemůžu dočkat, až mi opraví rameno a budu moct alespoň kondičně do posilovny.
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne !
Po asi pul roce co zacali delat novou silnici a chodniky, jsem i ja dokoncil dlazdeni a konecne muzu s autem dovnitr a ne parkovat o ulici dal )

BTW docela makacka to vse vykopat, rozbit betony, odvest, navest kameni, dlazbu, vymerit sklon atd atd..... Celkove naklady asi 12000.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 687, 688, 689 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: