D 5x 100 105 110 115 117,5
Dl 5x 135 142,5 150 155 160
Bench 5x10x52,5kg
KNB 4x max (10, 10, 9, 9)
Rozpažky v leže na rovné lavici 3x15x8kg
Břicho zkracovačky 3x15
Celkový čas 115min
Správně mělo být po včerejším treningu den volna (podobný trening) ale znáte mě, nedal jsem si říct. Ráno jsem vstával v docela dobrém stavu , včerejší trening a odpolední šichta se na mě moc nepodepsali a tak jsem vyrazil do fitka i dneska. (bude mě to lépe tento týden vycházet) V rozehřívačce 3x15burpess pořád stejný blivajs . Pak přišli dřepy a já byl zvědavý zda to po včerejšku všechno udřepuji. Opasek použitý od 105kg , v posledních dvou serii záchrana. Zatímco při váze 115kg mi sparing hlídal aby mi triko přiliš nevlálo (nepomáhal ) Tak při 117,5kg už mi bohužel musel drobátko pomoct (třikrát do mě zlehínka strčil) Ale bylo to i tak velice super. Pak přišlo Dl trhačky použitý až od 150kg (dvě serie jsem upotil bez nich ) Opasek použity tuším až od 155kg Poslední serie byla neskutečná, to se nedá slovy ani popsat co jsem zažíval jednak jsem byl nabuzený, jednak jsem měl neskutečnou motivaci (hec). Jediní dva cvičenci stáli opodál a koukali na mě. 4 a 5 opakování jsem zvedal jako strongmeni dokázal jsem činku dostat ze země do pokrčeného těla (někam ke kolenou) ale ne a ne to zlomit a narovnat se stím a tak jsem využil švihu, kdy uděláte pár centimetru dolu aby jste se stím potom narovnali. Bylo to tam, dal jsem dva neskutečné cviky i po včerejšku. Potom jsem už jen upotil bench , KNB, v superseriích rozpažky a břicho a mohl jsem pomalu po 2hodinách odcházet s fitka. Brilantní trening na šatně ze mě bylo zvíře , křídla mě pálila jako nikdy předtím. Fakt je že to byl hodně dlouhý trening to asi jinak nešlo.
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Jak bych to jenom řekl , dneska to byla pro mě bežecká pohádka. (Vubec to nechápu mám za sebou dva brutální treningy a včerejší odpolední šichtu.) Čím to muže být, tuší to někdo? Já ne. Dal jsem si dneska cca 14km (2 okruhy po 7km) Celkový čas 68,40min a mám odměřené i jednotlivé okruhy. ( 33,35 a 35,05 ) Šel jsem tam dneska ve výborné náladě s předešlích treningu a mým cílem bylo dneska napálit dva okruhy. To se povedlo a od minulého stejného treningu jsem se zlepšil o 4,05 min . (A to rozhodně byla síla i na třetí okruh, abych se porval o dobrý čas.) Víte jak se to říká když se sere, tak se sere a když se daří, tak se daří Začal jsem znovu uvažovat o tom že bych mohl atakovat lonský čas. ( 1:47:36 ) (nebo se aspon hodně přiblížit)
D 2x20x70kg
Jednoručky v leže 1x20x17,5kg 1x20x15kg
shyby 3x3 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x12x40kg (celkem 3x12x40kg)
Přítahy v předklonu 3x12x22,5kg 1x12x20kg
Veslo 2x8x45kg
pulover 3x10x22,5kg
Břicho 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 60min
Dneska jsem měl na trening opět pouze hodinu , takže jsem to pojal trošilinku ve stylu crossfit. Rozcvička mi nevyšla tak jak jsem puvodně chtěl a to 3x20burpess. Udělal jsem 2x20 a 12burpess a odmítl se zvednout ze země. Potom jsem jel v superseriích dřepy a jednoručky v leže. (honil jsem čas) Pokud jde o dřepy, peklo první serie ušla ale v druhé jsem to chtěl několikrát vzdát a také jsem odjel druhou serii v opasku už mě zase pobolívali záda. Velice povedená část na záda od shybu až po veslo, na závěr v superseriích pulover a břicho a po 60minutách jsem měl hotovo. (10min s toho zabrala rozcvička) Jsem určitě spokojený.
Bench 2x 75 80 82,5 85 87,5
Dl jednoručky 5x 42,5 45 47,5 50 52,5
Legpress 3x20x85kg
Předkopy 3x20x25kg
Zákopy 3x20x13,75kg
Výpony ve stoje 2x30x20kg
Výpony v sedě 2x max ( 2x15x30kg)
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 95min
Dnešní trening byl dobrý, až na rozcvičku. Dneska jsem chtěl angličákovat až do vyčerpání , po 12opakování na serii, s tím že udělám minimálně 4serie. (když to pujde i více) Dopadlo to ale katastrofálně, udělal jsem pouze 2x12burpess a ve třetí serii jsem po 4opakování vzdal. Naštestí všechno ostatní vyšlo perfektně. Bnech jsem zvládl, ikdyž jsem byl ve fitku sám , tudíš žádná záchrana se nekonala. Prostě jsem dělal delší pauzy a nepřipouštel si to že bych neuspěl , nakonec se svýma zhruba 86kg by bylo smutné, kdybych nepotáhl svoji váhu dvakrát, po tolika letech cvičení. Pak Dl jednoručky, to se mi taky povedlo, opasek použitý od 50kg. Dorazil jsem to nohama , v superseriích předkopy zákopy a na konci v superseriích výpony v sedě s břichem a šlo se domu. P.S. Mám strach že na mě něco leze, jsem nějaký studený a unavenejší než obvykle. (Prosím bože at se mýlím 3dny do závodu.)
... Prostě jsem dělal delší pauzy a nepřipouštel si to že bych neuspěl , nakonec se svýma zhruba 86kg by bylo smutné, kdybych nepotáhl svoji váhu dvakrát, po tolika letech cvičení. ...
smutn eje, ze kdyz si reknes, ze udelas aspon 4x12 anglicaku, tak to ve treti serii vzdas
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
... Prostě jsem dělal delší pauzy a nepřipouštel si to že bych neuspěl , nakonec se svýma zhruba 86kg by bylo smutné, kdybych nepotáhl svoji váhu dvakrát, po tolika letech cvičení. ...
smutn eje, ze kdyz si reknes, ze udelas aspon 4x12 anglicaku, tak to ve treti serii vzdas
Asi nerobí angličáky správnou technikou. Väčšina začiatočníkov robí angličáky tak, že zo stoja ide do kliku, potom spraví klik k zemi, na to opäť spraví klik a švihne nohami k rukám. Crossfiťáci tieto kliky nerobia, ale zo stoja sa hodia skoro až rovno do ľahu a zo zeme zdvíhajú len vršok tela (kobra), nerobia dosku ako pri kliku, a potom švihnú nohami k rukám, tým šetria energiu a zvládnu viacej angličákov. Spravia takú vlnu chrbtom pri vstávaní.
Asi nerobí angličáky správnou technikou. Väčšina začiatočníkov robí angličáky tak, že zo stoja ide do kliku, potom spraví klik k zemi, na to opäť spraví klik a švihne nohami k rukám. Crossfiťáci tieto kliky nerobia, ale zo stoja sa hodia skoro až rovno do ľahu a zo zeme zdvíhajú len vršok tela (kobra), nerobia dosku ako pri kliku, a potom švihnú nohami k rukám, tým šetria energiu a zvládnu viacej angličákov. Spravia takú vlnu chrbtom pri vstávaní.
postni mi prosim, tu "rychlou cf" metodu
ja delam ty "spatne" jak jsi popsal, a stejne davam treba deset serii po deseti a vice bez nejakych velkych problem
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si dneska cca 7km (1 okruh, 7km) Celkový čas 35,40min Šel jsem tam dneska s tím že je to poslední trening před závody a tak jsem byl rozhodnutý bežet to asi takto: Jeden okruh napálit co to dá a druhý vyloženě vyklusat. Bohužel to nevyšlo tak jak jsem chtěl , byl jsem opět přejezený, unavený a to celí den. A tak jsem dal pouze jeden okruh, s tím že jsem se snažil tlačit na pilu ale byly chvile, kdy jsem se vyloženě trápil a proto ten čas je nakonec pruměrný. Co říct závěrem jsem přiraven ? Uvydíme, každopádně jsem se snažil dostat do formy. (v rámci svých možností ) Přitlačil jsem v rozcvičce na burpess a za poslední měsíc toho i hodně naběhal a tak jsem sám zvědavý jak mi to v sobotu pujde.
Biceps shyby 5x3
Kliky 5x13
Push press 5x10x35kg
Předpažování 3x12x9kg
Tlaky v sedě 2x10x12,5kg 1x10x10kg (jednoručky)
Břicho: uklony do stran 2x6x22,5kg a 2x12zkracovačky
Celkový čas 60min
Kvuli zítřejšímu závodu byl dnešní trening zkrácen, zjednodušen. V rozcvičce odedneška návrat do normálu. ( rotace s osou , 12 zkracovaček , 3x6-8burpess, rotace s osou, 10-12dřepu s prázdnou osou) Jsem opravdu rád, že už jsem zase na tom svým pohodlným a nemusím dělat xy angličáku. Jinak s dnešního treningu samozřejmě odstraněn první cvik a to dřepy 2x50x40kg. Jinak odjetý celí trening podle plánu a jsem spokojený. Na cviky: push press, předpažování , tlaky v sedě všude přihozená drobná vaha. (zase o stupínek víš) Na konci v superserii břicho: uklony a zkracovačky. Řekl bych jednoduchý nenáročný trening , takový abych měl na zítra snad dost síly.
Můžu se zeptat, ty tlaky v sedě, to jsou tlaky na ramena? Protože ta váha je nějaká divná.
Jo, tuším co tě udivuje nízká váha ale já nikdy netvrdil že jsem silný , zvedám jako holka. Je fakt že kdyby to byl první cvik na ramena mohlo tam být 15kg možná 17,5kg , takhle už toho mám za sebou dost a jsem unavený. To mě neomlouvá, pořád si stojím za tím co jsem řekl na začátku, jsem přiliš slabý. (Teoreticky: Kdyby si rozdělil push press 35kg velkou činku na dva díly, bylo by to jako zvedat 17,5kg jednoručky) Težké jednoručky jsou pro opravdové chlapy , ty lehčí pro nás holky.
A je dobojováno. (mám po závodech) Rozhodně musím uznat že to byl velice pěkný závod po všech stránkách. Pořadatelum patří veliké dík, za 200kč startovného jsem dostal pivko , krásné zelené tričko s nápisem ostravský pulmaraton a po doběhnutí pěknou pamateční medaily. Počasí nám taky přálo. A pokud jde o muj samotný běh, byl jsem nadmíru spokojený. Doběhl jsem v čase 1h 47m 46s , skončil jsem 92 z 202zavodníku a pro pořádek, jak už to bývá mým zvykem, řeknu jednotlivé časy na 3okruhy (7km) (35,05 36,01 36,40) Za lonským časem jsem zaostal pouze o 10sekund Pravdou je že jsem se na tom opravdu hodně nadřel , určitě znáte ten pocit kdy by jste to nejraději po pár kilometrech vzdali. P.S. Zatím se mi nedostala do ruky žádná fotečka se mnou na dráze ale nesmutněte , určitě v nejbližších dnech dodám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru