Holeni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Holeni  Úvodní stránka -> Ostatní -> Holeni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
TTeDy napsal:
Tak ono je docela těžký neotevřít topic s tímto názvem, asi každého zajímá, co tu najde za kraviny. A když to člověk pak otevře a uvidí, že se tu kdosi ptá na to, jak si má oholit břicho nebo koule nebo co (jak kdyby to byla nějaká věda, co vyžaduje aspoň odbornou příručku), tak mu to možná pohne žlučí.

To je jen názor, do nikoho se neseru, sám se holím. Akorát i na internetu se někdy hodí zvážit, jaký téma založím a jestli se svým přebytkem času opravdu nedovedu naložit jinak než zakládáním něčeho podobného...

Presne takto som to myslel,len som to drsnejsie formuloval

@Gohan:
Tvoja idiotska poznamka svedci o tom ze si pubescentny blb

A jéjé, že já jsem se přesně strefil?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fotter

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Evidentne potrebujes byt za kazdu cenu za "chytreho",ale to nemeni nic na fakte ze si blb.Ked uz nemas co pisat (a ty mas stalu potrebu napisat nieco "chytre"),tak staci niekoho nazvat buzerantom (chcel by som vediet ci by si mi to dokazal povedat do oci).
To je ale jedno,urazit ma moze len inteligent,a to od teba nehrozi,sudiac z tvojich vseobecnych prispevkov na tomto fore.
Z mojej strany uz bolo spamu o hovne dost,ty si pis co chces
Bara

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Gohan napsal:

Evidentne potrebujes byt za kazdu cenu za "chytreho",ale to nemeni nic na fakte ze si blb.Ked uz nemas co pisat (a ty mas stalu potrebu napisat nieco "chytre"),tak staci niekoho nazvat buzerantom (chcel by som vediet ci by si mi to dokazal povedat do oci).
To je ale jedno,urazit ma moze len inteligent,a to od teba nehrozi,sudiac z tvojich vseobecnych prispevkov na tomto fore.

Tady ti každý napíše co chce,protože se nemá čeho bát.V reálu by to neřekl...NIKDY!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Korny

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
fotter napsal:
Gohan napsal:

Tady ti každý napíše co chce,protože se nemá čeho bát.V reálu by to neřekl...NIKDY!!!

Baro, v tom máš sice pravdu, ale fotter by se nejspíš taky jen tak v reálu nevmísil někomu do této diskuze, spíš by se otočil, zakroutil hlavou a odešel...což je vlastně to, co mu původně napsal Gohan...
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Nevíš, neznáš. Nevím ani já, takže něco takového jako "nikdy by ti to neřekl do očí" etc.. aniž bych vůbec věděl o koho jde bych nejspíš nenapsal.

citace:

Tak to že takovehle veci trapi buzeranty jsi napsal ty a tebe to ocividne trapi moc.
Bara

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok,tak asi takhle.Gohan by to neřekl mě.Nebo řekl,ale nesl následek.Je pravda,že možná nejsi zlej kluk Gohane,ale protivnej a namachrovanej jsi občas dost.Fottera neznám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro měl by sis všimnout kdo tady začal označovat lidi za buzeran*y jako první a potom se strašně durdí když se mu provede něco podobného. Tohle je na kilometry daleko od otho, k někomu přijít a říct mu, že je buzeran*.
A co by jsi mi udělal? Zbil by jsi mě? Věřím, že jsi dost inteligentní na to, aby jsi veděl že taková hovadina nikomu za oplétačky nestojí.
Bara

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Baro měl by sis všimnout kdo tady začal označovat lidi za buzeran*y jako první a potom se strašně durdí když se mu provede něco podobného. Tohle je na kilometry daleko od otho, k někomu přijít a říct mu, že je buzeran*.
A co by jsi mi udělal? Zbil by jsi mě? Věřím, že jsi dost inteligentní na to, aby jsi veděl že taková hovadina nikomu za oplétačky nestojí.

Já nechci hodnotit kdo víc provokuje nebo říká zbytečnosti.Já jen píšu, co a jak je.milion lidí za klávesnicí něco tvrdí a potom by se chovali jinak.On se přimíchal zbytečně asi ostře,ale ty ho zase zpětně napadáš zbytečně zbrkle.Takže jste na tom asi stejně.Říká se,že nejhorší reakcí na hlupáka je klesnutí na jeho úroveň.Jasně,že bych tě nezbil,protože za prvé nejsem debil co se snaží dokazovat okolí jakej je bouchač,a za druhé,ty bys byl naživo úplně jinej.Většina lidí tady jsou v osobním setkání jiní..naštěstí v lepším směru
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já nemám potřebu neprovokovaně urážet ostatní.
Jen mě baví když sem příjde nkdo jako Fotter který nemá problém ostatní nazvat buzeran*y a pak se strašně urazí když se mu udělá to samé.
Jenom na toto jsem se snažil poukázat, jinak nemám absolutně žádný problém.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Předsudky společnosti vůči gaům asi pořád nejsou tak kde mají být, a proto slovo buterant někoho uráží, ale mě víc vadí metrouš.
medwed

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Debata o tomto tématu už tady prokázala svou cenu, ne v tom, že se čtenář doví něco zajímavého o holení těla, ale proto, že se tu ukazuje, jak snadno se dneska lidi začnou špičkovat, i když o nic nejde.
Na začátku jen někdo chtěl asi zjistit nějakou fintu, jak se rychle, pohodlně a bezbolestně zbavovat ochlupení, ale za chvilku na jednu odpověď připadá deset přestřelek o tom, kdo je větší blb. Ty zloby mezi lidma je dneska fakt asi už moc.
Choďte všichni do čajoven, to prostředí je uklidňující.

Já se pohodlně zbavím chlupů zastřihovačem na holicím strojku. Chvilku to trvá, ale je to bezbolestné. Žiletka podráždí kůži a za dva dny je tam stejně strniště, podle mě se to nevyplatí.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Debata o tomto tématu už tady prokázala svou cenu, ne v tom, že se čtenář doví něco zajímavého o holení těla, ale proto, že se tu ukazuje, jak snadno se dneska lidi začnou špičkovat, i když o nic nejde.
Na začátku jen někdo chtěl asi zjistit nějakou fintu, jak se rychle, pohodlně a bezbolestně zbavovat ochlupení, ale za chvilku na jednu odpověď připadá deset přestřelek o tom, kdo je větší blb. Ty zloby mezi lidma je dneska fakt asi už moc.

Já se pohodlně zbavím chlupů zastřihovačem na holicím strojku. Chvilku to trvá, ale je to bezbolestné. Žiletka podráždí kůži a za dva dny je tam stejně strniště, podle mě se to nevyplatí.

Hele,na to zkus opilky veew nebo jak se ten sajrajt jmenuje.Tím jsem to sundával zkraje.Namažeš se,pár min počkáš,vlezeš do sprchy a žínkou to sundáš.Jen to smrdí jak namoklej cirkus.
mikex2

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
mikex2 napsal:

Hele,na to zkus opilky veew nebo jak se ten sajrajt jmenuje.Tím jsem to sundával zkraje.Namažeš se,pár min počkáš,vlezeš do sprchy a žínkou to sundáš.Jen to smrdí jak namoklej cirkus.

Dík, ale já to tak důsledně neřeším. Jde mi jen o to, abych neměl postel plnou chlupů a abych se tolik nepotil, na to mi stačí seříznout ty chlupy zastřihovačem, že to není úplně hladký, to mi nevadí.
nick987

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před 2 týdnami jsem si oholil nohy a vznikli červené pupínky? Máte nějake rady na to? Nebo počkat až to zmizí?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Holeni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: