|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
Tady je to samej wowkar  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tojotomi

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Nazdar, nutne potrebuju poradit s timto error.
Je to pri hrani WoW na notasu, ano vidim, ze to hlasi neco s memory, ale proc ?
Je to dobrej notas, lenovo T430 8G memory, interni grafika. I na starsim notasu s 2G memory a horsi interni grafikou me to nikdy nedelalo.
Proste to obcas behem hry takto spadne, a hrozne to rusi hru, kdo vi co je wow tak rozumi.
Btw jedu na Win 7.
Diky za rady.. |
The solution to this problem is to edit the IRPStackSize in the registry.
To put it in geek terms the IRPStackSize is a parameter that specifies the number of stack locations in I/O request packets (IRPs) that are used by the operating system. Each stack uses 36 bytes of memory for each receive buffer and you can increase the IRPStackSize, through the Windows registry for some transports, media access control (MAC) drivers, or for file system drivers. The default value of the IRPStackSize parameter is 15.
1. Click on Start > Run > regedit & press Enter
2. Find this key name HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanmanServer\Parameters
3. Locate IRPStackSize
4. If this value does not exist Right Click on Parameters key and Click on New > Dword Value and type in IRPStackSize under the name.
5. The name of the value must be exactly (combination of uppercase and lowercase letters) the same as what I have above.
6. Right Click on the IRPStackSize and click on Modify
7. Select Decimal enter a value higher than 15 (Maximum Value is 50 decimal) and Click Ok
8. You can close the registry editor and restart your computer. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj, dá se nějak softwarově odpojit část RAMky, aby nežrala tolik energie?
Když mám třeba na ntb 8gb ram, můžu 4gb odpojit, když je momentálně nepotřebuji?
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahoj, dá se nějak softwarově odpojit část RAMky, aby nežrala tolik energie?
Když mám třeba na ntb 8gb ram, můžu 4gb odpojit, když je momentálně nepotřebuji?
Díky moc |
Si ji vyndej :-) Ale RAM je podle mě to poslední co spotřebovává energii :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Já jsem naprostý PC neznalec.. Takže jestli říkáš, že tolik nesežere, tak jí raději nechám, kde je .) děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Pro usporu energie se podtaktovava procesor o to se ale stara ntb sam. Kdyz se mrknes do ovladacich panelu -> moznosti napajeni, tak tam mas urcite profili a nastaveni, tak se tam mrkni a budes vedet co pc dela kdyz je napr pc baterii nebo pres trafo. S RAMkou nedelat nic, to je to posledni
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
Tyjo, super, to pokročilé nastavení napájení dnes vidím prvně. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
pánové odborníci, mám dotazu ohledně nových disků, vidím sem tam SSHD - hybridní disk u notebooku, vyplatí se to? Jakým stylem to funguje? Není lepší klasický disk a SSD? Jde mi o systémový disk pro i5 - i7 (vybírám notebook) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 22, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | pánové odborníci, mám dotazu ohledně nových disků, vidím sem tam SSHD - hybridní disk u notebooku, vyplatí se to? Jakým stylem to funguje? Není lepší klasický disk a SSD? Jde mi o systémový disk pro i5 - i7 (vybírám notebook) | Bral bych ssd na systém a plotnový disk na zbytek. dybych měl volit jeden, tak SSD. Hyridní disk bych nechtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 23, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | pánové odborníci, mám dotazu ohledně nových disků, vidím sem tam SSHD - hybridní disk u notebooku, vyplatí se to? Jakým stylem to funguje? Není lepší klasický disk a SSD? Jde mi o systémový disk pro i5 - i7 (vybírám notebook) |
Do notebooku bych dneska bral SSD 128-512GB podle financí a druhý disk na data místo DVD-mechaniky nebo externí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 23, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Mám ve starším notebooku nově SSD disk 90gb a ta kapacita stačí, ale klidně bych těch +30gb snesl. K tomu mám externí HDD 500gb a příště bych vzal 1TB  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 23, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Spazik SSD a místo DVD mechaniky plotnový disk.
Já to řeším SSD diskem a 1TB externím diskem (na kterém po pravdě jsou jen fotky a filmy).
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 24, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
Díky pánové _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 7:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
Pokud to chces ultra spolehlive, tak se pouzivaji externi uloziste, kde jsou uvnitr 2 samostatne disky, ktere se vzajemne automaticky klonuji.
Ja fotky resim tak, ze je mam na 2 ruznych iternich diskach, a navic este na jedno externim, jenze ja mam fotek asi jen 15G.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|