|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
7eVen
|
Zaslal: út září 24, 2013 1:26 pm Předmět: Kolik dát gramů brambor, abych to měl gramáž jako rýži |
|
|
Čau,
Jím 200g rýže (nebudu teď rozebírat, jestli těch 200g je za den, nebo v jednom jídle), - to má 164g sacharidů
Kolik tedy musím navážit gramů brambor (asi v sýrovém stavu), abych měl 164g sach jako v té 200gramáži rýže...
Samozřejmě jsem se dival do tabulek, ale tam se píše 200g - 5g bílkovin, 37g sach...čili abych přijal těch 164g sacharidů, tak bych musel sníst nespočet těch brambor...je v tom chyba? nebo...poraďte...
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: út září 24, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
Vychází to tak, cca kilo brambor ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: út září 24, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
jo..ale kilo brambor nebudu přece jíst...pff
//To jsem si teda myslel, že když teda brambory oproti např rýži/těstovin se nedoporučují, tak že mají aspoň vyšší glykemický index...nebo co je na bramborech tak špatné? škrob? ten má nějaké B/T/S? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út září 24, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
ja osobne v nich vidim spatne to ze se jich musi snist daleko vic nez treba ryze, abys dosahl stejne hodnoty sachru _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: út září 24, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
V tabulkách sem našel ,že na 100g brambor připadá 19g sacharidu. Takže bys měl sníst necelých 900g brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: út září 24, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
To je na prd...900g jíst přeci nebudu - to je hloupost...
Chtěl jsem si spestřit sacharidy z rýže za sacharidy z brambor...protože...i když se jedná o skvělou jasmínovou rýži - tak stejně to nemužu jíst pořád :-)
Takže mi nezbývá nic jiné, než jíst rýži/těstoviny a obohacovat to nějakou zdravou omáčkou...zdravou protože jsem v dietě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út září 24, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ja osobne v nich vidim spatne to ze se jich musi snist daleko vic nez treba ryze, abys dosahl stejne hodnoty sachru |
Tohle já beru naopak jako výhodu brambor jsem schopný sníst kilo na posezení, 200g rýže bych do sebe tlacil dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út září 24, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi brambory líp jí, 600-700g brambor na jedno jídlo je docela pohoda...s přítelkou si vždycky děláme přes kilo a to ona moc nesní. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: út září 24, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
Neznam po treninku nic lepsiho nez hovezi s 0,5kg pecenych brambor podle Martina Mestera.
Na papire vypada 900g jako obrovska hromada, ale jsou to 4-5 vetsi brambory.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út září 24, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | Neznam po treninku nic lepsiho nez hovezi s 0,5kg pecenych brambor podle Martina Mestera.
Na papire vypada 900g jako obrovska hromada, ale jsou to 4-5 vetsi brambory. |
přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st září 25, 2013 2:55 am Předmět: |
|
|
taky mi vrtalo hlavou, proč jsou jídelníčky tady hlavně o rýži a těstovinách. Přitom brambory jsou i velmi bohatý na vitamíny apod. (ve srovnání třeba se standardní basmati, jasmínovkou nebo obyčejnýáma těstovinama), a maji nižší GI. Spíš to je taky o práci... přece jen, hodit těstoviny do vody a za 7 minut vytáhnout je jednodušší než umýt, oškrábat, dýl vařit.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 25, 2013 5:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|