|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: pá září 20, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | Bara napsal: | | .Jen bych kašlal na Herbalife a vzal normální kombík. |
no a to je to proč jsem to tu postnul.
Nechtěl jsem slyšet posty typu Tom3
Prostě jsem chtěl doporučení koktejlu jako náhradu za Herbalife, kterej nemusí být úplně k prdu, ale dle mě neodpovídá poměru cena výkon.
Já proti koktejlům nic nemám, ale že bych musel lemtat 4 denně to taky ne. Mě třeba Matrix nebo Combat přijde pro ni OK
Někdy mi to tady připadá , že se člověk zeptá jestli je lepší v travním semenu větší podíl jilku vytrvalého a dozví se, že nejlepší je Porsche 911. |
Třeba Syntha 6 je klasika holčičí věc,moc mi chutnal mimochodem ,ale je tam dost cukru.Ale jako náhrada jídla pro holku v pohodě.Matrix,Combat taky může být..šel bych podle akcí co zrovna jsou Žádná věda.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá září 20, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | smik napsal: | | Bara napsal: | | .Jen bych kašlal na Herbalife a vzal normální kombík. |
no a to je to proč jsem to tu postnul.
Nechtěl jsem slyšet posty typu Tom3
Prostě jsem chtěl doporučení koktejlu jako náhradu za Herbalife, kterej nemusí být úplně k prdu, ale dle mě neodpovídá poměru cena výkon.
Já proti koktejlům nic nemám, ale že bych musel lemtat 4 denně to taky ne. Mě třeba Matrix nebo Combat přijde pro ni OK
Někdy mi to tady připadá , že se člověk zeptá jestli je lepší v travním semenu větší podíl jilku vytrvalého a dozví se, že nejlepší je Porsche 911. |
Třeba Syntha 6 je klasika holčičí věc,moc mi chutnal mimochodem ,ale je tam dost cukru.Ale jako náhrada jídla pro holku v pohodě.Matrix,Combat taky může být..šel bych podle akcí co zrovna jsou Žádná věda. |
Holčičí věc AKA Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út září 24, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
Cellucor COR-Performance - Skořice
Chuťově super, nikdy bych neřekl že skořice bude takhle chutnat. Ráno s vločkama jak skořicové Cini Minis. S mlékem, krásně hustý shake
Rozpustnost 10/10, vůbec žádná pěna, žádné nerozpuštěné zbytky
Stravitelnost 10/10 těžko hodnotit, nemám problém s žádným proteinem
Složení - super, 50% izolát, 50% koncentrát, minimum laktózy _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út září 24, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Třeba Syntha 6 je klasika holčičí věc,moc mi chutnal mimochodem ,ale je tam dost cukru.Ale jako náhrada jídla pro holku v pohodě.Matrix,Combat taky může být..šel bych podle akcí co zrovna jsou Žádná věda. |
Dík to jsem chtěl slyšet. Vypadá celkem v pohodě. Osobní zkušenost s ní nemám . Co si měl za příchuť, doporučíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: út září 24, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | Bara napsal: |
Dík to jsem chtěl slyšet. Vypadá celkem v pohodě. Osobní zkušenost s ní nemám . Co si měl za příchuť, doporučíš? |
Rozhodně čokoládu...je to nářez..
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: út září 24, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj mužete mi rposim poradit jakej je dobrej proteinak? Chtěl bych 80% ale nemumim si ho vybrat sám..tači značka - příchut si vyberu sám...díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út září 24, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: út září 24, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 24, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út září 24, 2013 7:05 pm Předmět: nej nej protein pro masy |
|
|
nejlepší protein pro massy ,
je mix hydro izolat !! + vločky jakekoliv ( ovesne,žitne,pšenične,rýžove,kukuřične ) + voda ,
a máš nejlepší mix co potřebuješ jen si pak urči čeho tam dáš více ,
nic lepšího kvalita/cena neexistuje díky teto kvalitě a složením .
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: út září 24, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
takže instant whey po ránu k vločkám by byl fajn?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út září 24, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | | Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
takže instant whey po ránu k vločkám by byl fajn? |
ano super volba , ale do vody !!
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: út září 24, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | donkeydawg napsal: | | Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
ano super volba , ale do vody !! | To mi došlo, to jsem zvědavej na tu chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út září 24, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | | Mates-daoc napsal: | | donkeydawg napsal: | | Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
ano super volba , ale do vody !! | To mi došlo, to jsem zvědavej na tu chuť |
pokud kupuješ reflex neřešíš chut ! pokud chceš přeslazeny s ....
tak bohužel musíš se podívat jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|