PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 488, 489, 490 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
osobně dávám protein a pak jaké maso je a rýžu... každopádně, 14ti denní kuře, .. myslíš na ty antibiotika,.. ? nebo nevím, kam směřuješ..

Nebudu ti to tady vysvětlovat, zřejmě toho víš dost, stačí se kouknout k tobě do logu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:
osobně dávám protein a pak jaké maso je a rýžu... každopádně, 14ti denní kuře, .. myslíš na ty antibiotika,.. ? nebo nevím, kam směřuješ..

Nebudu ti to tady vysvětlovat, zřejmě toho víš dost, stačí se kouknout k tobě do logu...

no dobře..
Spam

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HOVĚZÍ MASO

- Zdroj plnohodnotných bílkovin s vysokou biologickou hodnotou, což znamená, že ho tělo dobře využije. Obsah bílkovin je okolo 21% v závislosti na druhu masa.
- Vybírejte libové hovězí zadní, které má pouze okolo 5-10% tuku, z nichž nasycené tuky tvoří necelou polovinu.
- Libový kus hovězího obsahuje méně cholesterolu než např. kuřecí stehno s kůží.
- Obsahuje také blahodárné minerály, antioxidant selen, vysoce vstřebatelné železo a zinek. Dále thiamin, riboflavin, niacin, kyselinu listovou, B6 a B12. Také kreatin, okolo 2g na kilogram hovězího masa a CLA (kyselina linolová), která napomáhá rovnováze mezi svalovou a tukovou hmotou.
- Nejlepší co můžete udělat po cvičení, je právě porce hovězího masa + komplexní sacharidy..
Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych taky videl jako nejlepsi variantu hovezi + prilohu...
Ale to bohuzel nejde dat hned po cviceni, kdy je zaludek odkrvenej a buhvi jak by to zpracoval.. ale prave od toho tu mame potreninkace, tekutou vyzivu stravi jednoduseji a rychleji.. nevim co tu resite za ptakoviny a delate zbytecne dusno
Po treninku potreninkac, jak psal nahore master, staci mensi mnozstvi nez tuny co udavaji na obalech a po hodine, hodine a pul maso,priloha.. zazrak
smik

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši potřeboval bych trochu poradit.
Mám švagrovou a ta už nějakou dobu dietaří. Něco málo sportuje, ale spíš takové nárazové šmrdlání s TRX homemade. Podle mě už ani hubnout nepotřebuje. Váhu si spíš chce udržet.
Pominu nějaké zásady správného stravování. Prostě je to beran a má svou hlavu. Musí se jí to dávat po kapkách. O co mi jde.
V podstatě jela a jede na nějakém koktejlu Herbalife. Kterým nahrazuje jedno jídlo (aspoň to tvrdí).
Co jsem se díval na složení toho kokteilu tak v dávce je nějakých 15g bílkovin 20g sachru z toho 20 g cukru plus nějaké vitamíny, vláknina a blabla bla.
Tahle 500g pixla stojí kolem 8-900,-Kč.
Než ji zlomím na normální jídlo tak jsem chtěl dát aspoň alternativu k těm jejim koktejlům.
Nejlepší co se týká složení mi přijde Reflex ale ten je dost drahej.
https://obchod.ronnie.cz/s-4953-diet-mrp.html
i dyž proti HL to bude pořád výhodnější
nebo jsem uvažoval o variantě nějakého vícesložkáče jako
https://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html
nebo nějakou 60tku
https://obchod.ronnie.cz/s-3356-professional-wpc-60-1-1-zdarma.html
cukry ať doplní třeba jabkem
nebo vyloženě gainer
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html

Davkování by se upravilo, nepotřebuje do sebe rvát nějaké extra dávky. Spíš ať do sebe dostane nějaké kalorie než ji vysvětlím, že je lepší se najíst.
Nějaké jiné tipy?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:
Spam napsal:
Nojo, však jo...

Proboha, už si tu do lidí tlačil že je lepší hovězí než ptn + kuřecí.... You're drunk, go home

Aha, řekne Micus6... Takže co je lepší? Kvalitní pevná strava, nebo PTN a 14ti denní kuře?
Proč všichni tlačí hovězí atd... jakou myslíš že má biol. hodnotu oproti kuřecímu a + dalších prospěšných látek? Víš prd.

nejlepsi je pestra strava, ruzne druhy mas, ruzne druhy priloh a jestli si dam hydro nebo mix, je pro vetsinu lidi tady jedno, stejne jako panika kolem GI. jediny fakt je, ze hydro ma vliv na zlepseni regenerace.kuci nereste porad dokola blbosti.
Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik: herbalife at jim jde vratit, je to malo muziky za hodne penez, sracka..
Dokud pani nezacne misto hledani zazracneho napoje jist jak ma, nema smysl ji nic shanet..
Vysvetli ji ze nahrazovat jidlo je proste kravina, doplnek je od slova doplnit.. az bude mit zmakle jidlo, pak at zacne shanet doplnky, podle potreby..
Podle tveho popisu to neni sportovec, takze nebude mit nejake extra naroky na ziviny, takze to uji ze stravy uplne s prehledem, jen to nechce byt linej :)
mlevora

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na snidani a obcas pres den pouzivam viceslozkovy protein, spis vybiram "rychlejsi" viceslozkovy, takze sem mel matrix a combat. Chtel bych vyzkouset naky jiny, nemate nekdo radu na naky "rychlejsi" viceslozkovy protein, ktery se hodi na tyto ucely? (na cene mi zalezi, takze pokud mozno zadny reflex atd.)
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Na snidani a obcas pres den pouzivam viceslozkovy protein, spis vybiram "rychlejsi" viceslozkovy, takze sem mel matrix a combat. Chtel bych vyzkouset naky jiny, nemate nekdo radu na naky "rychlejsi" viceslozkovy protein, ktery se hodi na tyto ucely? (na cene mi zalezi, takze pokud mozno zadny reflex atd.)

Co třeba Syntha 6 nebo Pharma Blend, Long 80 od Extrifitu... Ten Pharma Blend je do vloček paráda, škoda, že je aktuálně dražší...
Spam

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
mlevora napsal:

Co třeba Syntha 6 nebo Pharma Blend, Long 80 od Extrifitu... Ten Pharma Blend je do vloček paráda, škoda, že je aktuálně dražší...

Ten Pharma Blend je dobrej...
Když srovnáš rychlé vs. pomalé bílkoviny tak: Combat 2:1, Matrix 3:1, Pharma 3:1
Bara

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Hoši potřeboval bych trochu poradit.
Mám švagrovou a ta už nějakou dobu dietaří. Něco málo sportuje, ale spíš takové nárazové šmrdlání s TRX homemade. Podle mě už ani hubnout nepotřebuje. Váhu si spíš chce udržet.
Pominu nějaké zásady správného stravování. Prostě je to beran a má svou hlavu. Musí se jí to dávat po kapkách. O co mi jde.
V podstatě jela a jede na nějakém koktejlu Herbalife. Kterým nahrazuje jedno jídlo (aspoň to tvrdí).
Co jsem se díval na složení toho kokteilu tak v dávce je nějakých 15g bílkovin 20g sachru z toho 20 g cukru plus nějaké vitamíny, vláknina a blabla bla.
Tahle 500g pixla stojí kolem 8-900,-Kč.
Než ji zlomím na normální jídlo tak jsem chtěl dát aspoň alternativu k těm jejim koktejlům.
Nejlepší co se týká složení mi přijde Reflex ale ten je dost drahej.
https://obchod.ronnie.cz/s-4953-diet-mrp.html
i dyž proti HL to bude pořád výhodnější
nebo jsem uvažoval o variantě nějakého vícesložkáče jako
https://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html
nebo nějakou 60tku
https://obchod.ronnie.cz/s-3356-professional-wpc-60-1-1-zdarma.html
cukry ať doplní třeba jabkem
nebo vyloženě gainer
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html

Davkování by se upravilo, nepotřebuje do sebe rvát nějaké extra dávky. Spíš ať do sebe dostane nějaké kalorie než ji vysvětlím, že je lepší se najíst.
Nějaké jiné tipy?

Hele,co chudák kosmonaut,který nemá třeba rok ve vesmíru pevnou stravu?To musí být mrtvola Vy jste s tou pevnou stravou versus koktejly trochu zmatení.Myslíte,že pevný sval jen pevná strava tvoří Jen ať si švagrová pije koktejlky,protože kvalitní jí dá to,co ona normálně nesní.Jen bych kašlal na Herbalife a vzal normální kombík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mlevora

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
mlevora napsal:

Pharmu sem zapomel tu jsem taky mel a tedko navic zdrazila. Syntha 6 je dost draha, tim ze ma malo bilkovin a Long mi teda neprijde jako rychlejsi viceslozkac.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus Phase 8, doporučuji čokoládu
smik

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
.Jen bych kašlal na Herbalife a vzal normální kombík.

no a to je to proč jsem to tu postnul.
Nechtěl jsem slyšet posty typu Tom3

Prostě jsem chtěl doporučení koktejlu jako náhradu za Herbalife, kterej nemusí být úplně k prdu, ale dle mě neodpovídá poměru cena výkon.
Já proti koktejlům nic nemám, ale že bych musel lemtat 4 denně to taky ne. Mě třeba Matrix nebo Combat přijde pro ni OK

Někdy mi to tady připadá , že se člověk zeptá jestli je lepší v travním semenu větší podíl jilku vytrvalého a dozví se, že nejlepší je Porsche 911.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beru, mel jsem se vyjadrit jen k tomu co jsi chtel slyset..
Kdyz k tomu viceslozkaci prihodi nejaky sachry, tak by nemel bejt problem..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 488, 489, 490 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: