|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po září 23, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Bara napsal: | | PetkaB napsal: | | Já vám tedy nechci brát iluze...ale roky zkušeností jak vlastních, tak mých klientek ( a to se jednalo o hubnutí jak radikální, tak mírné...prostě je to celkem jedno) jsou jednoznačné. Prostě ženská nejdřív zhubne v obličeji a prsa, teprve nakonec břicho/stehna/zadek (záleží na typu postavy, ale zákon namazaného krajíce říká, že poslední hubne to, co zhubnout chceš)...pokud ženská přibere, nejdřív opět na zadku/stehnech/ břiše...teprvě nakonec na prsou....takže já jsem tedy velmi skeptická, že to lze jinak ( pokud do sebe kvůli tomu experimwntálně chce někdo házet nějaký chemický srágory, jeho volba...ale přirozenou cestou, pochybuju...) |
Podívej se trochu do vývoje lidského druhu a dojde ti,že tak to prostě je a bude.Je lepší si uvědomit,že krása ženy není vyhublost,kterou kdysi rozběhla praštěná Twigy,ale krása ženy je úplně jinde. A prsa jsou nakonec levnější než pořádný horský kolo,tak co |
Já tím překvapená nejsem, já jsem s tím srovnaná :-)
Nicméně na plastiku prsou mám poměrně negativní náhled - nějak se mi příčí mít narkozu a nechat do sebe kuchat jen proto, abych si nechala opravit prsa...od jisté doby, kdy jsem musela strávit nějaký čas na onkologii, si to, že do mě kuchat nemusí, vysloveně užívám :-) |
Určitě chápu a respektuji tvůj názor,ale stejně tak naprosto chápu každého kdo si nechá nějak upravit tělo,protože má prostě nějaký mindrák.Ona prsa jsou nepsaných odznakem ženskosti a asi každá holka je chce mít (samozřejmě nemusí a není to důležité-mluvím o ženské touze a ne po mé ),ale při hubnutí a ztrátě tuku jde nejdříve jemný tuk a to je ten v prsou.Geneticky je pár jedinců (jedinkyň ),kteří ho neztratí.Když je holka přirozeně štíhlá a ráda sportuje,nechá si malinko přidoplnit prsa,tak to je krásný...mám to doma a můžu potvrdit.V jednom roce jsem absolvoval tři augmentace na partnerkách a proto mám poměrně slušnou představu o tom jak to je před,během i po
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: st září 25, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
noo tak augmentace je asi nejpoužívanější řešení tohoto problému, ale tak pro zajimavost jsem chtěl vědět zda jsou i jinévarianty...mladá se implantátů bojí chce si nechat svý přirozený dudy ale myslím že by souhlasila s tim transportem tuku...je to vkombinaci s liposukcí takže tojsou dvě mouchy jednou ranou...
ovšem už sem zjistil že by teoreticky bylo možný vyzkoušet i jinou cestu a to lokální úbytky pouze na problemovych partiich stehna zadek...
vyzkoušíme něco a dám vědet jak to bude vypadat.
záleží taky co se bude přitelkyni libit a na co přistoupí...ale asi je jednodušší aplikace speciálních krémů nebo lokálních injekcí než chirurgický zákrok navíc s liposukcí...navíc se ta tuková augmentace prsou dělá nadvakrát což rizika ještě zvyšuje
hubnutí zdar ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st září 25, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
Pro lepsi predstavu, by si sem mohl hodit fotky, pred a po )
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st září 25, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tj, s detailem na prsa, at to muzeme posoudit :P _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 25, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | noo tak augmentace je asi nejpoužívanější řešení tohoto problému, ale tak pro zajimavost jsem chtěl vědět zda jsou i jinévarianty...mladá se implantátů bojí chce si nechat svý přirozený dudy ale myslím že by souhlasila s tim transportem tuku...je to vkombinaci s liposukcí takže tojsou dvě mouchy jednou ranou...
ovšem už sem zjistil že by teoreticky bylo možný vyzkoušet i jinou cestu a to lokální úbytky pouze na problemovych partiich stehna zadek...
vyzkoušíme něco a dám vědet jak to bude vypadat.
záleží taky co se bude přitelkyni libit a na co přistoupí...ale asi je jednodušší aplikace speciálních krémů nebo lokálních injekcí než chirurgický zákrok navíc s liposukcí...navíc se ta tuková augmentace prsou dělá nadvakrát což rizika ještě zvyšuje
hubnutí zdar ! :) |
Hele, nic proti partnerce, ale augmentace je asi jednodušší chirurgický zákrok než ty prasárny s tukem Navíc to má za chvíli zpět.Myslím, že hlavně trochu hledá cestičku menší námahy.Trochu ať to promyslí a poradí se aby neudělala blbinu.Jen ti hodím příklad holky co cvičí kondičně a prsa má agmentací zvětšená z dvojek na čtyřky (když je máte tak rádi doma )
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
Nestačím se divit a jen čekám, až se zde začne diskutovat o mužském hubnutí a následně lepší viditelnosti pytlíku _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
fritz_x
|
Zaslal: čt září 26, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Nás ale nezajímá, jak vypadají umělý kozy, nebo jak se dají kozy zvětšit. Tady jde o to, jestli jde nějak podpořit zachování vlastních prsou při dietě. Umělý kozy může mít každá, pravý přírodní prsa ale ne.
A nejsem tlusté prase, jak jste si tu všichni domysleli. Měřím 163cm a vážím 64kg.
S pozdravem přítelkyně od Smile04
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 26, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| fritz_x napsal: | Nás ale nezajímá, jak vypadají umělý kozy, nebo jak se dají kozy zvětšit. Tady jde o to, jestli jde nějak podpořit zachování vlastních prsou při dietě. Umělý kozy může mít každá, pravý přírodní prsa ale ne.
A nejsem tlusté prase, jak jste si tu všichni domysleli. Měřím 163cm a vážím 64kg.
S pozdravem přítelkyně od Smile04 |
Tak přítelkyně, nedají a zbyde ti tam prdlačka a to ještě nebude každý mít to hezký tělo,protože to je taky o genetice.Přírodní prsa jsou mýtus a stejně půjdou do háje.To je příroda.Jestli je ztratíš teď při hubnutí nebo po dětech je jen otázka
A když už,tak sem dej tu fotku v plavkách jak padlo výš
|
|
| nahoru |
|
 |
dobrajgldo
(ban)
|
Zaslal: čt září 26, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Baro, ty už nějakej ten pátek zažíváš krizi středního věku, je to tak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 26, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
| dobrajgldo napsal: | | Baro, ty už nějakej ten pátek zažíváš krizi středního věku, je to tak ? |
Já?Už od školky Ale nevím jak se pozná a typický zbaky už mám za sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 26, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Tak přítelkyně, nedají a zbyde ti tam prdlačka a to ještě nebude každý mít to hezký tělo,protože to je taky o genetice.Přírodní prsa jsou mýtus a stejně půjdou do háje.To je příroda.Jestli je ztratíš teď při hubnutí nebo po dětech je jen otázka
|
Jako tohle je pravda pravdoucí, ale málokterá si to připustí, pokud to třeba neni chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Chtělo by to fotku, ať víme o co tu vůbec běží |
Fotka prý bude,slečna to včera psala v PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne září 29, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
priatelka prsa ma,ale aj dost tuku  otazka je kolko by z nich ostalo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|