HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Bara napsal:
PetkaB napsal:
Já vám tedy nechci brát iluze...ale roky zkušeností jak vlastních, tak mých klientek ( a to se jednalo o hubnutí jak radikální, tak mírné...prostě je to celkem jedno) jsou jednoznačné. Prostě ženská nejdřív zhubne v obličeji a prsa, teprve nakonec břicho/stehna/zadek (záleží na typu postavy, ale zákon namazaného krajíce říká, že poslední hubne to, co zhubnout chceš)...pokud ženská přibere, nejdřív opět na zadku/stehnech/ břiše...teprvě nakonec na prsou....takže já jsem tedy velmi skeptická, že to lze jinak ( pokud do sebe kvůli tomu experimwntálně chce někdo házet nějaký chemický srágory, jeho volba...ale přirozenou cestou, pochybuju...)

Podívej se trochu do vývoje lidského druhu a dojde ti,že tak to prostě je a bude.Je lepší si uvědomit,že krása ženy není vyhublost,kterou kdysi rozběhla praštěná Twigy,ale krása ženy je úplně jinde. A prsa jsou nakonec levnější než pořádný horský kolo,tak co

Já tím překvapená nejsem, já jsem s tím srovnaná :-)
Nicméně na plastiku prsou mám poměrně negativní náhled - nějak se mi příčí mít narkozu a nechat do sebe kuchat jen proto, abych si nechala opravit prsa...od jisté doby, kdy jsem musela strávit nějaký čas na onkologii, si to, že do mě kuchat nemusí, vysloveně užívám :-)

Určitě chápu a respektuji tvůj názor,ale stejně tak naprosto chápu každého kdo si nechá nějak upravit tělo,protože má prostě nějaký mindrák.Ona prsa jsou nepsaných odznakem ženskosti a asi každá holka je chce mít (samozřejmě nemusí a není to důležité-mluvím o ženské touze a ne po mé ),ale při hubnutí a ztrátě tuku jde nejdříve jemný tuk a to je ten v prsou.Geneticky je pár jedinců (jedinkyň ),kteří ho neztratí.Když je holka přirozeně štíhlá a ráda sportuje,nechá si malinko přidoplnit prsa,tak to je krásný...mám to doma a můžu potvrdit.V jednom roce jsem absolvoval tři augmentace na partnerkách a proto mám poměrně slušnou představu o tom jak to je před,během i po
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

noo tak augmentace je asi nejpoužívanější řešení tohoto problému, ale tak pro zajimavost jsem chtěl vědět zda jsou i jinévarianty...mladá se implantátů bojí chce si nechat svý přirozený dudy ale myslím že by souhlasila s tim transportem tuku...je to vkombinaci s liposukcí takže tojsou dvě mouchy jednou ranou...

ovšem už sem zjistil že by teoreticky bylo možný vyzkoušet i jinou cestu a to lokální úbytky pouze na problemovych partiich stehna zadek...

vyzkoušíme něco a dám vědet jak to bude vypadat.

záleží taky co se bude přitelkyni libit a na co přistoupí...ale asi je jednodušší aplikace speciálních krémů nebo lokálních injekcí než chirurgický zákrok navíc s liposukcí...navíc se ta tuková augmentace prsou dělá nadvakrát což rizika ještě zvyšuje

hubnutí zdar ! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro lepsi predstavu, by si sem mohl hodit fotky, pred a po )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tj, s detailem na prsa, at to muzeme posoudit :P
Bara

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
noo tak augmentace je asi nejpoužívanější řešení tohoto problému, ale tak pro zajimavost jsem chtěl vědět zda jsou i jinévarianty...mladá se implantátů bojí chce si nechat svý přirozený dudy ale myslím že by souhlasila s tim transportem tuku...je to vkombinaci s liposukcí takže tojsou dvě mouchy jednou ranou...

ovšem už sem zjistil že by teoreticky bylo možný vyzkoušet i jinou cestu a to lokální úbytky pouze na problemovych partiich stehna zadek...

vyzkoušíme něco a dám vědet jak to bude vypadat.

záleží taky co se bude přitelkyni libit a na co přistoupí...ale asi je jednodušší aplikace speciálních krémů nebo lokálních injekcí než chirurgický zákrok navíc s liposukcí...navíc se ta tuková augmentace prsou dělá nadvakrát což rizika ještě zvyšuje

hubnutí zdar ! :)

Hele, nic proti partnerce, ale augmentace je asi jednodušší chirurgický zákrok než ty prasárny s tukem Navíc to má za chvíli zpět.Myslím, že hlavně trochu hledá cestičku menší námahy.Trochu ať to promyslí a poradí se aby neudělala blbinu.Jen ti hodím příklad holky co cvičí kondičně a prsa má agmentací zvětšená z dvojek na čtyřky (když je máte tak rádi doma )

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nestačím se divit a jen čekám, až se zde začne diskutovat o mužském hubnutí a následně lepší viditelnosti pytlíku
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
fritz_x

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nás ale nezajímá, jak vypadají umělý kozy, nebo jak se dají kozy zvětšit. Tady jde o to, jestli jde nějak podpořit zachování vlastních prsou při dietě. Umělý kozy může mít každá, pravý přírodní prsa ale ne.

A nejsem tlusté prase, jak jste si tu všichni domysleli. Měřím 163cm a vážím 64kg.

S pozdravem přítelkyně od Smile04
Bara

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fritz_x napsal:
Nás ale nezajímá, jak vypadají umělý kozy, nebo jak se dají kozy zvětšit. Tady jde o to, jestli jde nějak podpořit zachování vlastních prsou při dietě. Umělý kozy může mít každá, pravý přírodní prsa ale ne.

A nejsem tlusté prase, jak jste si tu všichni domysleli. Měřím 163cm a vážím 64kg.

S pozdravem přítelkyně od Smile04

Tak přítelkyně, nedají a zbyde ti tam prdlačka a to ještě nebude každý mít to hezký tělo,protože to je taky o genetice.Přírodní prsa jsou mýtus a stejně půjdou do háje.To je příroda.Jestli je ztratíš teď při hubnutí nebo po dětech je jen otázka
A když už,tak sem dej tu fotku v plavkách jak padlo výš
dobrajgldo
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro, ty už nějakej ten pátek zažíváš krizi středního věku, je to tak ?
Bara

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrajgldo napsal:
Baro, ty už nějakej ten pátek zažíváš krizi středního věku, je to tak ?

Já?Už od školky Ale nevím jak se pozná a typický zbaky už mám za sebou
jari

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Tak přítelkyně, nedají a zbyde ti tam prdlačka a to ještě nebude každý mít to hezký tělo,protože to je taky o genetice.Přírodní prsa jsou mýtus a stejně půjdou do háje.To je příroda.Jestli je ztratíš teď při hubnutí nebo po dětech je jen otázka

Jako tohle je pravda pravdoucí, ale málokterá si to připustí, pokud to třeba neni chlap
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtělo by to fotku, ať víme o co tu vůbec běží
Bara

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Chtělo by to fotku, ať víme o co tu vůbec běží

Fotka prý bude,slečna to včera psala v PM
Smile04

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje přítelkyně v červenci na dovolené a kozy doma :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Petey

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

priatelka prsa ma,ale aj dost tuku otazka je kolko by z nich ostalo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: