|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
axwell
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | axwell napsal: | | Olafekk napsal: | Dobře tak MT se vypustit dá, ale dřep? z čeho chceš dělat objem nohou když nedřepuješ? |
můj hlavní cvik na nohy je leg press |
ten ti zrovna záda moc neušetří. ještě jednou: máš nějaké nevratné poškození páteře? |
mám skoliózu, kvuli zádům (to z té mrtvoly) jdu k již třetímu doktorovy za měsíc, pak sem napíšu výsledek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
axwell
|
Zaslal: út září 24, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se konečně dočkal a po měsíci a půl jsem se dostal k ortopedovy na bulovce (kde jsem ještě čekal dvě a čtvrt hodiny v čekárně), kromě toho že se Ladislav Toth chová jak dobytek a když mu pacient vysvětluje při čem má bolesti reaguje " ale hovno ", tak mi sdělil že mám křivě pánev, idiopatickou skoliózu a že mám náběh na artrózu, dále tvrdil že mrtvý tah i hyperextenze je blbost, že to k ničemu neni a proč že vůbec chci cvičit záda, prý mi silné vzpřímovače k ničemu nebudou - " tyhle cviky si navzájem doporučujou chytráci v posilovně ".
Výsledek byl takový že řekl ať mrtvý tah ani hyperextenzi necvičím a že se s těma mejma zádama nedá nic dělat..
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út září 24, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
| axwell napsal: | Tak jsem se konečně dočkal a po měsíci a půl jsem se dostal k ortopedovy na bulovce (kde jsem ještě čekal dvě a čtvrt hodiny v čekárně), kromě toho že se Ladislav Toth chová jak dobytek a když mu pacient vysvětluje při čem má bolesti reaguje " ale hovno ", tak mi sdělil že mám křivě pánev, idiopatickou skoliózu a že mám náběh na artrózu, dále tvrdil že mrtvý tah i hyperextenze je blbost, že to k ničemu neni a proč že vůbec chci cvičit záda, prý mi silné vzpřímovače k ničemu nebudou - " tyhle cviky si navzájem doporučujou chytráci v posilovně ".
Výsledek byl takový že řekl ať mrtvý tah ani hyperextenzi necvičím a že se s těma mejma zádama nedá nic dělat.. |
Skús iného doktora alebo športového lekára. To mi pripomína starý vtip: Ak sa stretnú dvaja doktori práv, majú dokopy tri právne názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
| axwell napsal: | Tak jsem se konečně dočkal a po měsíci a půl jsem se dostal k ortopedovy na bulovce (kde jsem ještě čekal dvě a čtvrt hodiny v čekárně), kromě toho že se Ladislav Toth chová jak dobytek a když mu pacient vysvětluje při čem má bolesti reaguje " ale hovno ", tak mi sdělil že mám křivě pánev, idiopatickou skoliózu a že mám náběh na artrózu, dále tvrdil že mrtvý tah i hyperextenze je blbost, že to k ničemu neni a proč že vůbec chci cvičit záda, prý mi silné vzpřímovače k ničemu nebudou - " tyhle cviky si navzájem doporučujou chytráci v posilovně ".
Výsledek byl takový že řekl ať mrtvý tah ani hyperextenzi necvičím a že se s těma mejma zádama nedá nic dělat.. |
Co myslis ze ti s timhle udela byt sebelepsi ortoped? Podle me, tohle je vec kterou bys mel resit s fyzioterapeutem. Ortoped ti tu fyzioterapii pouze muze predepsat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
To je hláška jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: čt září 26, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|