|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Máte s tímto někdo zkušenosti, jestli jste pociťovali zlepšení/funkčnost?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem netrafil dobře vlákno možná... No tu otázka- Používáte Omega 3 kyseliny a pokud ano, proč? Prý to nemá takový učínek jak se do nebes volá a dokonce to může uškodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Asi jsem netrafil dobře vlákno možná... No tu otázka- Používáte Omega 3 kyseliny a pokud ano, proč? Prý to nemá takový učínek jak se do nebes volá a dokonce to může uškodit. |
Věc názoru,podle mě je lepší se vyprndout na nějakou suplementaci a pravidelně do jídelníčku zařadit mořské ryby ..
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Asi jsem netrafil dobře vlákno možná... No tu otázka- Používáte Omega 3 kyseliny a pokud ano, proč? Prý to nemá takový učínek jak se do nebes volá a dokonce to může uškodit. |
Já užívám omega 3 jako doplnění tuků ale i tak žeru tuňáka,pangasisuse, makrelu,atd... ale beru to i proto, že mi bylo doporučeno, že by to mělo souviset, nevím jestli přesně pomoct ale snížit viscerální tuk (vnítřní tuk kolem orgánů)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | JrElda: Covece, ja mam takovy pocit, ze ty musis byt neco jako splnene prani kazdeho prodejce doplnku vyzivy - co jsem od tebe cetl prispevky, tak mam pocit, ze snad ani nemuze existovat suplement, ktery ty neuzivas |
Splněný sen hlavně extrifitu, co jsem viděl nějaké fotky
EDIT: tyhle
https://forum.ronnie.cz/post1041225.html#1041225
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | JrElda: Covece, ja mam takovy pocit, ze ty musis byt neco jako splnene prani kazdeho prodejce doplnku vyzivy - co jsem od tebe cetl prispevky, tak mam pocit, ze snad ani nemuze existovat suplement, ktery ty neuzivas |
Já užívám pouze protein hydrolyzát,wpc80,long80.. bcaa instant a doplnky stravy pak v52,coffein. vit C 1000mg...od walmarku omega3 a nějakou tu směs všech vitamínů a hořčík...měl jsem vysoký viscerál tak žeru omega3..vitamíny na imunity bo jsem býval hodně nachylný na nemoci a horčík na křeče v noci hlavně Jo extrifit mám rááád ale tak ted ho využívám pouze na protein a bcaa před a při treninku...takže nebojte, nesponzoruju eshopy svýma objednávkama
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
Jo taky jím ryby a tak a docela rád... narazil jsem na studii, kde tvrdí jak dopňek Omega 3 zvyšuje vznik rakoviny prostaty. Jako je studie a studie že....
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo taky jím ryby a tak a docela rád... narazil jsem na studii, kde tvrdí jak dopňek Omega 3 zvyšuje vznik rakoviny prostaty. Jako je studie a studie že.... |
Uz me nezarazi, ze na kazdou zdravou i nezdravou potravinu jsou studie,proc by se nemela jezt nebo jen v malem mnozstvi nepravidelne. Clovek uz pak nevi co by zral. Prdim na to, mam pocit ze jim dost zdrave a ze omega 3 pomaha tak jak se vsude chvali a je :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út září 10, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si objednal tento Vitamín C od extrifitu a nestačím se divit údajům, které mají na webu
***, edit, viz pravidla fóra
že by jedna tableta obsahovala 29g sacharidů a 516kcal?  (na krabičce je správně údaj, že to je na 100g)
btw. co si o něm myslíte v porovnání s ostatními? za tu cenu je tam toho nějak moc.. když jiné stojí cca podobně a mají skoro 2x míň vitamínu C a několikrát míň šípkového exktraktu....
//sorry, myslel jsem, že odkaz na stránky výrobce nevadí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt září 26, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Tyjo Ronnie, já bych to do pusy asi nestrčil už kvůli barvě  ale jsem na to zvědavý!
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt září 26, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
super a úrčité vím i značku :-D Sortiment se pěkně rozrůstá....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt září 26, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Tyjo Ronnie, já bych to do pusy asi nestrčil už kvůli barvě ale jsem na to zvědavý! |
No já snědl 4 za posledních asi 30 minut a jedl bych dál...
| John Chipsa napsal: | | super a úrčité vím i značku :-D Sortiment se pěkně rozrůstá.... |
Pavel je prostě šikovnej, no... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|