Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pořídíte si Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm ?
Ano
43%
 43%  [ 13 ]
Ne
30%
 30%  [ 9 ]
Až po prvních recenzích
26%
 26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Autor Zpráva
Adversa

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 11:45 am    Předmět: Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm Odpovědět s citátem

Přeji všem pěkný den. Napadlo mě založit téma, které jsem tu prozatím neviděl a tím je nová série suplementů, která má na český trh dorazit cca do měsíce.

Jedná se o Anoldovu série z dílny Muscle Pharm .

Osobně si myslím, že firma Muscle Pharm se svojí kvalitou řadí poměrně dost vysoko, jelikož jsem plno doplňků výživy již vyzkoušel a jsem s nimi nadmíru spokojen. Podle mého si jde svojí vlastní cestou a to se mi líbí.

Sice prozatím vůbec nevím, co bych od této "série" mohl očekávat, jen doufám, že to nebude jako s Jayem Cutlerem a jeho spolupráci s firmou bpI, kde se údajně platí jen a jen za jméno. Rád bych, aby to bylo více než jen přidané jméno na obalu pixly - přičemž je Arnold u mě taková ikona, že tomu nevěřim.

A když už jsme u toho, jaké doplňky výživy preferujete? Vaše oblíbené výrobky ? Podělte se do komentářů :)..

Takže pokud na to máte nějaký svůj názor a nebo případně víte i další zajímavé informace, mile rád je přijmu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bude to presne tak jak se obavas, arnold pouze podepsal vyhodny kontrakt, jeho jmeno na rade suplementu mp bude prvni a posledni vec kterou s tim ma spolecneho
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 11:57 am    Předmět: Re: Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm Odpovědět s citátem

MP je moje oblíbená značka, mám rád jak protein, tak BCAA, kreatin..

Co se týče této nové edice, bojím se dvou věcí: nadsazená cena a fakt, že to bude vše jen kvůli jménu Arnieho - čistý marketing. Rozhodně si to hned nekoupím, spíš si pečlivě přečtu, CO je vlastně na těch výrobcích nového, co upravili, zlepšili apod. a příp. až pak něco vyzkouším.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prešiel som si prodkuty, osobne sa mi zložením páči ten predspáakový suple (podobný ako má aj ronnie atd.), ostatné mi prijdú viac-menej klasiky, kde to už je na voľbe človeka-značky.
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 6:59 pm    Předmět: Re: Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm Odpovědět s citátem

Adversa napsal:
Osobně si myslím, že firma Muscle Pharm se svojí kvalitou řadí poměrně dost vysoko, jelikož jsem plno doplňků výživy již vyzkoušel a jsem s nimi nadmíru spokojen. Podle mého si jde svojí vlastní cestou a to se mi líbí.

presne tak a proto si je Arnold vybral (ne opacne..)

Adversa napsal:

Sice prozatím vůbec nevím, co bych od této "série" mohl očekávat..

ocekavej rozsireni produkce MP pod jeho jmenem.. zase ve stylu MP tam budou urcity vychytavky, ktery jinde vetsinou nenajdes, o kvalitu bych se nebal, ostatne muzes si projit slozeni nekterejch produktu na BB.com a btw, myslim, ze ceny budou velice prijatelny

a ty obaly sou zase perfektni

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 7:29 pm    Předmět: Re: Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm Odpovědět s citátem

Takže podle toho obrázku to znamená, že celý sortiment od MP bude změněn? BCAA, kreáč, protein, gainer (ten ani nevím jestli mají?), post/pre-workout atd.?

PS: ta grafika obalů je opravdu velmi povedená, sjednocená, takový army-style .
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne - veci od MP normalne zustanou
Luster

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz je tady.. ceny normalni, no chtelo by to vyzkouset :)
Smile04

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyjo je na tom arnold tak to bude bomba to musím mít doufám že je vtom to co bral on abych měl svaly ako on....FAP FAP FAP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Judson dne út říjen 22, 2013 11:19 am, celkově upraveno 1 krát
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupoval jsem ji v angličtině a doporučuji spíš v AJ, ale je to luxusní kniha, kterou jsem přímo hltal. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten gainer má zajímavé složení, zejména prášek ze sladkých brambor (batátů), asi jsem se s tím ještě nesetkal, ale docela mě to zaujalo...
cored

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten gainer vypadá párádně
Davesix

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten protein taky. Určtiě do něj půjdu
Total Recall (Arnold Schwarzenegger) | Nakladatelství XYZ
Arnold Schwarzenegger Ojedinělá autobiografie, v níž Arnold popisuje svůj neuvěřitelný životní příběh.
569 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnold Schwarzenegger Series - MusclePharm Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: