|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fakqcze
|
Zaslal: pá září 27, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Jo taky sem denne mohl jist vajicka,tvaroh,steaky...ale vsechno neco stoji... Nestacilo by mi napsat co si mam treba davat ve skole k svacine a k veceri treba? Protoze kazdej den jist maso nejde.
precetl jsem si to znova... Nejim 10 rohliku za den... Ale proste do skoly si nebudu delat rejzi atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fakqcze
|
Zaslal: so září 28, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
Jsem debil , myslel sem ze staci jebom hodne jist... Ted rano sem si skocil koupit ovesny vlocky a rejzi. Vajicka si taky zacinam delat... Muzete mi napsat jak to mam davkocat teda ted?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so září 28, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Něco mi tu uniklo... Ten jídelák si smazal proč? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so září 28, 2013 9:11 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Něco mi tu uniklo... Ten jídelák si smazal proč? |
Ostuda :D prostě sem si myslel ze stačí jist hodně... Ted uz mam doma rejži a vločky pro začátek... když bych měl dobrej jidelák tak jak bych to měl teda dávkova.t.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so září 28, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
Jim ho denně...ale ne prsotě 2x denně...Sám bych to nedoplatil.
Vždyt ty si ten jiděníček viděl ne? Ted si dávám ¨tu rekkži s vločkama atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so září 28, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | Jim ho denně...ale ne prsotě 2x denně...Sám bych to nedoplatil.
Vždyt ty si ten jiděníček viděl ne? Ted si dávám ¨tu rekkži s vločkama atd... |
Ne, jídelníček jsem právě neviděl. Máš peníze na protein, gainer, kreatin ale nemáš peníze na maso?
Nic, tohle je můj poslední post tady... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | fakqcze napsal: | Jim ho denně...ale ne prsotě 2x denně...Sám bych to nedoplatil.
Ne, jídelníček jsem právě neviděl. Máš peníze na protein, gainer, kreatin ale nemáš peníze na maso?
Nic, tohle je můj poslední post tady... |
Hele ale ja to mam dostpodobne..... protein je pro me mnohem prijatelnejsi nez 2. Davka masa denne....nejen kuli cene, ale hlavne cas na zpracovani, misto na zpracovani a olej, koreni, energie,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | | fakqcze napsal: | Jim ho denně...ale ne prsotě 2x denně...Sám bych to nedoplatil.
Nic, tohle je můj poslední post tady... |
Hele ale ja to mam dostpodobne..... protein je pro me mnohem prijatelnejsi nez 2. Davka masa denne....nejen kuli cene, ale hlavne cas na zpracovani, misto na zpracovani a olej, koreni, energie,... |
A potom se div/te že ste jak somálci a nemůžete přibrat...
Nahrazovat maso proteinem...
A jsme zase u těch rádoby ektomorfů... většina těch mladých ekto. tady je prostě lenošná se pořádně a kvalitně nažrat! _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so září 28, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Máš tu další post:) Ty věci sem dostal k "vánocum" .. A maso jim denně ale ne prsotě že přijdu a udělám si večeři za 200
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Máš tu další post:) Ty věci sem dostal k "vánocum" .. A maso jim denně ale ne prsotě že přijdu a udělám si večeři za 200 |
150g kuřecího + sáček rýže = cca 20Kč (1KG kuřecí prsa - 120Kč) + sáček rýže (pár korun)
Ráno vločky + vejce = vločky pár korun + 4x vejce (12Kč)
2x denně 150g kuřecího + sáček rýže = cca 40Kč
Do toho tvaroh, Jogurt (hollandia), Racio, cel. pečivo, Cottage...
Celková cena za den = Do 100Kč když budeš chtít, něco nad 100Kč a máš tam klidně jednou za den hovězí...
Nic všechno tohle jsou výmluvy aneb: „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“ _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | fakqcze napsal: | | Máš tu další post:) Ty věci sem dostal k "vánocum" .. A maso jim denně ale ne prsotě že přijdu a udělám si večeři za 200 |
150g kuřecího + sáček rýže = cca 20Kč (1KG kuřecí prsa - 120Kč) + sáček rýže (pár korun)
Ráno vločky + vejce = vločky pár korun + 4x vejce (12Kč)
2x denně 150g kuřecího + sáček rýže = cca 40Kč
Do toho tvaroh, Jogurt (hollandia), Racio, cel. pečivo, Cottage...
Celková cena za den = Do 100Kč když budeš chtít, něco nad 100Kč a máš tam klidně jednou za den hovězí...
Nic všechno tohle jsou výmluvy aneb: „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“ |
Osobne drzim rozpocet na 30ti kc. A? Zkus spocitat cas, energii, olej, koreni. Je to kravina, ale nascita se to.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Osobne drzim rozpocet na 30ti kc. A? Zkus spocitat cas, energii, olej, koreni. Je to kravina, ale nascita se to. |
30 Kč ? to se asi moc nenajíš
Čas a energie kterou dáš do přípravy jídla nestojí žádné peníze
Koření stojí pár korun a vydží docela dlouho
Olej to samé....
výmluvy, výmluvy a zase samé výmluvy....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so září 28, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | citace: | | Osobne drzim rozpocet na 30ti kc. A? Zkus spocitat cas, energii, olej, koreni. Je to kravina, ale nascita se to. |
Olej to samé....
výmluvy, výmluvy a zase samé výmluvy.... |
Vymluvy? Jsem bez prijmu a jelikoz jsem ve skole od 7 do 15h, domu se vratim v 16 tak brigada nepripada v uvahu. Denne sezeru +-650g s a 200g bilkovin. Obedy mam placene rodici, snidane-vlocky,protein,mleko , svacina vejce,.., s ryzi/ vecere ryze s necim.....platim si prskticky jen vlocky a ryzi, mleka mame doma furt dost, obedy plsti rodice....kazdopadne kdybych mel denne kasnout 50kc za maso, tak fakt nevyjdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so září 28, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | člověk napsal: | | citace: | | Osobne drzim rozpocet na 30ti kc. A? Zkus spocitat cas, energii, olej, koreni. Je to kravina, ale nascita se to. |
Olej to samé....
výmluvy, výmluvy a zase samé výmluvy.... |
Vymluvy? Jsem bez prijmu a jelikoz jsem ve skole od 7 do 15h, domu se vratim v 16 tak brigada nepripada v uvahu. Denne sezeru +-650g s a 200g bilkovin. Obedy mam placene rodici, snidane-vlocky,protein,mleko , svacina vejce,.., s ryzi/ vecere ryze s necim.....platim si prskticky jen vlocky a ryzi, mleka mame doma furt dost, obedy plsti rodice....kazdopadne kdybych mel denne kasnout 50kc za maso, tak fakt nevyjdu. |
A proč 50 KČ za maso ?....to bys ho jako chtěl jíst půl kila denně ?
Kuřecí prsa se dají sehnat za 100 kč/kg....200g prs = 20 kč...ale dělej jak uznáš za vhodné
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|