|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne září 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | priatelka prsa ma,ale aj dost tuku otazka je kolko by z nich ostalo |
Viděl jsem holky s míň tukem sundávat to a prsa měly výš a větší.Na konci pěknej zadek a super figura.Např. moje první žena...pak chodila i doma v tričku Jde to úplně do háje.Musela bys hubnout moc pomalinku a přirozeně,s posilováním.Ale stejně to odejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 29, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
Já bych to nehrotil - hezká holka s hezkou postavou. Pokud by stáhla dolů pár kg - řekněme tři kila, tak se bude cítit lépe a na tak malé výšce to bude již docela poznat.
Spíš bych cvičil a trpělivě čekal na to, že se časem při stejné hmotnosti vybuduje něco svalů a trochu se poredukuje tuk. Nic divokého.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne září 29, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
Smile, záleží jak moc chce přítelkyně zhubnout. Pokud chce mít postavu bikinářky, tak se s prsama rozluč. Pokud chce zpevnit a mírně zredukovat hmotnost, aby vypadala sportovně, ale zároveň žensky, tak ze čtyřek ti zbydou max trojky/dvojky, menší určitě ne. Taky záleží, jak moc tomu bude dávat, jak moc půjde do silového cvičení a jak moc bude její metabolismus rozjetý. Stačí se podívat na nějaké proměny, kde ty holky na začátku byly krev a mléko (doslova) a pak po několika měsících posilování, kardia apod. mají už na hrudníku minimum. Takže buď se zastavit někde mezi a udělat tak kompromis mezi postavou a velikostí prsou, nebo holt se smířit s menšíma prsama, ale ťip ťop postavičkou. Je to na tobě a přítelkyni, co z toho preferujete. Znám pár výjimek, které zhubnuly a prsa jim plus mínus zůstaly a to opravdu makaly, žádné hubnutí bez pohybu ala ztráta aktivní hmoty, ale výjimky bohužel potvrzují pravidlo.
Např. ta moje měla max dvojky, i když měla 5 kg nadváhu, takže v takovém případě je logičtější se radši vrhnout na pořádnou redukci a udělat hezkou sportovní postavu, protože beztak už není moc co na hrudníku hlídat (promiň zlato, jestli náhodou někdy zabloudíš na tohle fórum  ). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne září 29, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tohle je typ postavy, kde bych se lehké korekce váhy nebál. Je to rovnoměrně rozdistribuovaný. Zůstanou i prsa a o moc menší nebudou. Je tam hodně vody, stáhněte sachry (žádné vločky, pečivo a PTN a samozřejmě žádné tyčky keksíky a pod.), nic co tahá vodu, opatrně se solí a hlídat pitný režim. Spodek honit na spineru k tomu rozumně posilovat.
Pokud jste s dietou už moc nečachrovali, tak hned půjdou 3 až 4 kila vody a hned to začne vypadat jinak. Když to začne odcházet, kde nechcete, tak se vždy dají udělat korekce. Jak zmínili DL a eSko, hlavně nikam nespěchat a vůbec to nehnat do extrému. Holky mají vypadat zdravě, ne vyzáble. Jesli chceš hubeňoura, tak rovnou zavčas vyměň model, protože se budete trápit oba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 30, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
Tak bych se k tomu jako zena sportujici mohla taky vyjadrit...
nez sem zacala cvicit, tak sem mela 4ky (tlustejsi kdyz sem byla dokonce petky,ale to uz je davno) prsa...po tom, co sem zacala cvicit a trapit a trapit to na hodinach kardia kvuli soutezim a vysekala do sracek, zustaly mi v tu nejkritictejsi chvilineco mezi dvojkama a trojkama..takova neurcita velikost a kdyz vylezu z diety a priberu trochu,hned se mi to vrati..standrartne (ac mi to nebudes verit pac v gymu nosim ty sueprsportovni vrsky,co vsecko nadoraz stahnou a rozplacnou a neni na tobe videt skoro nic - at zzije pohodlnost u cviceni ) mam neco mezi 3kama a 4kama...takze jak bylo receno..zalezi, jak moc merkantni ten vahovej ubytek bude...ja su zrovan ten typ co na totok nehraje,tak se tim moc nezaobiram  ja radsi budu na prach a nebudu tam mit nic  sem si kozo obdobi za celej zivot uz uzila dost!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 30, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 30, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Martule napsal: | Tak bych se k tomu jako zena sportujici mohla taky vyjadrit...
nez sem zacala cvicit, tak sem mela 4ky (tlustejsi kdyz sem byla dokonce petky,ale to uz je davno) prsa...po tom, co sem zacala cvicit a trapit a trapit to na hodinach kardia kvuli soutezim a vysekala do sracek, zustaly mi v tu nejkritictejsi chvilineco mezi dvojkama a trojkama..takova neurcita velikost a kdyz vylezu z diety a priberu trochu,hned se mi to vrati..standrartne (ac mi to nebudes verit pac v gymu nosim ty sueprsportovni vrsky,co vsecko nadoraz stahnou a rozplacnou a neni na tobe videt skoro nic - at zzije pohodlnost u cviceni ) mam neco mezi 3kama a 4kama...takze jak bylo receno..zalezi, jak moc merkantni ten vahovej ubytek bude...ja su zrovan ten typ co na totok nehraje,tak se tim moc nezaobiram ja radsi budu na prach a nebudu tam mit nic sem si kozo obdobi za celej zivot uz uzila dost! |
No tak i když si byla na prach tak jsi měla i tak velké přednosti |
vzhledem k tomu,zes byl muj naterac, tak ses asi schopnej to adekvatne posoudit
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po září 30, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | ja radsi budu na prach a nebudu tam mit nic sem si kozo obdobi za celej zivot uz uzila dost! |
konečně svěží pohled na svět
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
chvilku jsem přemýšlel jak odpověděd na všechno co tu je...a pak sem na to přišel.
ó máj gád
btw mlada si to tu přečetla a dostala depku xD a nemluvila se mnou
dnes dorazil orbitrek a je luxusní, tichý a ani sem moc nevyraplil při skládání :)
podařilo se nám ho nacpat do miniobyváku a je tam jasnou dominantou :D
výsledky by za to měly stát
máme kněmu i hrudní pás který čekuje jak dlouho vám trvá se vrátit do původní tepovky po vykonu apod funkce...
kupodivu jsem dnes po zkoušcena 10 min na zítež lehkou 3 z 16ti měl tep 150 a po měřené minutě to spadlo na 89 tudíž jsem obdržel statis F1 za excelent fyzičku...
osobně mi přijde že jsem tep 150 neměl...ale otestuji to ještě příště více...
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
Přišels na to dobře. Hodnota ženské není v prsou, ta je v jiných věcech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | dej sem po mesici fotky, docela me to zajima ne,ze bych se bala sama o sebe, me je to jedno..jen zvedavost |
Hele, kdy budeš v Santa Suzaně? Já tam byl minulý týden a přepychové počasí. A v Carrefouru krásná nabídka tuňáků.
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|