31 dní k větším rukám

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 31 dní k větším rukám  Úvodní stránka -> Trénink -> 31 dní k větším rukám
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Actory

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 8:29 pm    Předmět: 31 dní k větším rukám Odpovědět s citátem

Zdravím, našel jsem na ronnie webu článek speciální plán na ruce, nevím, těžko říct, mě to přijde až moc lehké, že si moc nemáknu, mockrát jsem se tu s tím nesetkal, maximálně to někdo doporučil, ale žádné zkušenosti, a diskusi na webu neřešit. Máte s tím někdo zkušenosti? Já to klidně na dva týdny zkusím a když nic, tak půjdu na jiný, ale zajímají mě Vaše poznatky k tomuto plánu. Děkuji.
http://kulturistika.ronnie.cz/c-240-31-dni-k-vacsim-rukam.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podľa skúseností mňa a mojich známych ktorí sa pokúšali zväčšiť svoj biedny objem rúk (obvod spravidla max 40 cm) pomocou rôznych takýchto tréningov je to na nič.
Kto na to má predpoklady, tomu ruky narastú aj bez toho. A kto nie, môže ísť do p***
Draper

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti nerostou bicepsy, v prve rade se zamer na techniku, protoze ta je, jak sam po X letech cviceni zjistuji, klicova (kdyz pominu genetiku). Sniz vahy !!! a soustred se opravdu na to, abys to tahal bicepsy a minimalizoval praci jinych svalu. Sam jse na to ted prisel, snizil jsem vahy o 10-20% (jak u ceho) a ty treninky jsou trochu o necem jinem a citim, ze se bicepsy konecne zacaly trochu hnout.

edit: jinak kolik mas pres ruce a jak dlouho cvicis? :)
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

My povyrostl objem rukou ,až když mi vždy poskočila celková hmotnost.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STAKOCMA napsal:
My povyrostl objem rukou ,až když mi vždy poskočila celková hmotnost.

ja jsem ten "program" kdysi davno pruboval, a opravdu jsem narostl v rukou
ale mimo to jsme pribral asi 12 kilo (celkove, ne jneom za ten mesic) a konecne jsem zacal poradne drepovat ( i kdyz 12 drepu se 70kilama pri 80BW neni zase takovy zazrak)
proste asi nejde nabrat hmotu jenom nekde, musis tyrad cele telo
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
proste asi nejde nabrat hmotu jenom nekde, musis tyrad cele telo

Proc by neslo? Samozrejme ze jde ty " tyrade " . Pokud uz je cvicenec na nejake slusne svalove urovni a urcity sval mu zaostava, tak je treba aplikovat ruzne specialni treninkove metody, ktere mohou k rustu zaostavajich svalovych partii pomoci, to je v kulturistice naprosto bezna vec. Ovsem pokud nekdo vazi 75kg, cvici pul roku a ma 36 pres bicak, nema tohle vubec smysl resit.
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak Peter, tak Draper má pravdu dle mě...
Je pravda že ten kdo má základ a je v nějakém pokročilém stadiu cvičení, tak se může zaměřit na slabiny (biceps atd...). Ale třeba začátečník, nebo prostě cvičenec který X let necvičí kvůli nárůstu max sval. hmoty přibere krásně na rukách aniž by se na ně nějak moc zaměřoval.
Když to vemu podle sebe, několik let jsem cvičil a cvičím na funkční sílu/rychlost/dynamiku/sil. vytrvalost atd... Přes léto jsem jel Beara, kde se ruce skoro vůbec necvičí a během tohodle tréninku mě narostly až až a to nemluvím o předloktí (těžké MT).
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zamerovat se na ne specialnima technikama nebo venovat bicespum cely trenink u zacatecnika ne, ale cvicit je rozhodne ano. Jak tu obcas nekdo tvrdi, ze k treninku rukou staci zakladni vicekloubove cviky, s tim nesouhlasim.
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počítáš mezi vícekloubové cviky i hrazdu a bradla?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra, pisu jak mensina
souhlasim s tebou, Drapere
u profika (dobre, dele cviciho) ma smysl se zamerit na nedostaky, ale jak rikas ty ( a jak ja to puvodne myslel), u kluka co vazi 75 kilo a cvici rok bez prazdnin, to nema cenu, tam to chce nabrat celkove

STAKOCMA: bradla jsou super, ale z hrazdy mi leze jenom hluboky pazni
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pokud ti nerostou bicepsy, v prve rade se zamer na techniku, protoze ta je, jak sam po X letech cviceni zjistuji, klicova (kdyz pominu genetiku). Sniz vahy !!! a soustred se opravdu na to, abys to tahal bicepsy a minimalizoval praci jinych svalu. Sam jse na to ted prisel, snizil jsem vahy o 10-20% (jak u ceho) a ty treninky jsou trochu o necem jinem a citim, ze se bicepsy konecne zacaly trochu hnout.

edit: jinak kolik mas pres ruce a jak dlouho cvicis? :)

Neuvěřitelný, myslel jsem, že dne, kdy Drape řekne "sniž váhy a piluj techniku" se nedočkám :)) Palec nahoru, šéfe ;)
Draper

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc by ne? je videt, ze me tu na foru vubec neznas. Radil jsem snad nekdy nekomu, aby cvicil s tezkyma vahama na ukor techniky?

Rychle na stránku:

Přejdi na: