|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
Jo díky, tohle určitě zkusím. Nebaví mě ráno jíst ty vločky jako celek, toho je velká kopa. Vajíčka moc nejím, jak píšeš je to těžký na žaludek. Taková dobrá a lehká snídaně co jsem zkusil byla Quinoa nebo pohanka.
A co říkáš na přídání ořechů kvůli zdravým tukům?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:21 pm Předmět: rýže s ovocem a proteinem |
|
|
nevím jak je kdo líny ale toto mně zabere asi par minut prace a mám ji na celý den !!
popíši lehký recept asi pulka lidí už si podobně recepty dělají a upravují . tak ho
tu dám jen pro některe
recept jsem si vymyslel je podle mně tak si ho upravte jak je libo
tři jablka ( 500 gram cca ) + hroznove vino ( 100 gram ) + hruška + hrozinky trošku
vše hodim do mixeru a smícham .
výsledek ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
uvařil jsem si kilo rýže ,
do ni jsem postupne dál ten krásny mix
vše jsem zamíchal
vložil jsem tam ještě dvacelý vajíčka
+ 100 gramu proteinu ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
mám takovou skleněnou misu na pečeni atd do trouby ,
tak sup vše do ní
ještě jsem si to zkrašlil a posypal trošku rozinek, jablka, zbytek hrušky , a trošku hrozna
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
no pak šup nachvili do trouby
no a tady je výsledek
a mam cukr na celý den kdy cukruji :-) , kvalita , levny , a hlavně at mi chutna
tak vám přeji taky takové dobrutky , je to lehký otazka par minut !!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
Skořice by tam měla být a s hřebíčkem uvařit rýži. Krásně by to vonělo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Skořice by tam měla být a s hřebíčkem uvařit rýži. Krásně by to vonělo. |
přiznám se ano mněla ale byl jsem líny si zajít do krámu ,
a mněl jsem už velikou chut na to .
Ale i tak víš jak to voní :-) už je 1/3 pryč :-) a zachvili zmizne další kus
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Hele a jak po tomhle vsem chodis na zachod ? Ja bych asi chodil casto a hodne rychle _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | Hele a jak po tomhle vsem chodis na zachod ? Ja bych asi chodil casto a hodne rychle |
bohužel pomalu a pravidelně
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Hoj, nemáš prosím tě jednu normální fotku celé postavy, na které jsi ty, ne z pódia, ne mizerně vyfocenou, nějakou, kde jsi pořádně vidět? Takovou co si člověk pořizuje, aby mohl srovnávat, až se připraví příště, jestli se zlepšil nebo ne:-) protože ty cos sem dal nejsou nic moc:- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Hoj, nemáš prosím tě jednu normální fotku celé postavy, na které jsi ty, ne z pódia, ne mizerně vyfocenou, nějakou, kde jsi pořádně vidět? Takovou co si člověk pořizuje, aby mohl srovnávat, až se připraví příště, jestli se zlepšil nebo ne:-) protože ty cos sem dal nejsou nic moc:- ( |
list 94,95 atd , je jich dost ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Nemám. Myslel jsem fotky třeba ze zákulisí, kdy jsi odvodněný, v nejlepší formě, ne týden před.
Ale jestli nemáš tak se nic neděje.
Edit. tak omluva, jedna tam je, jedna jediná na straně 95. Takových jsem chtěl vidět víc, i zezadu. A focených v den soutěže...
Naposledy upravil Bajkonur dne út říjen 01, 2013 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Ono těch variací rýžových nákypů je hromada. Stačí nebýt línej a takových kvalitních dobrůtek se dá udělat dost.
Stejně tak se dají dělat velice podobně vločkové nákypy/buchty atd... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Ono těch variací rýžových nákypů je hromada. Stačí nebýt línej a takových kvalitních dobrůtek se dá udělat dost.
Stejně tak se dají dělat velice podobně vločkové nákypy/buchty atd... |
je tam to jedno slůvko ?? nebyt línej a to 90 % populace nohužel je . A tím se krásně krmí
fast fody a podobně sr...y ( sorry )
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Spam napsal: | Ono těch variací rýžových nákypů je hromada. Stačí nebýt línej a takových kvalitních dobrůtek se dá udělat dost.
Stejně tak se dají dělat velice podobně vločkové nákypy/buchty atd... |
je tam to jedno slůvko ?? nebyt línej a to 90 % populace nohužel je . A tím se krásně krmí
fast fody a podobně sr...y ( sorry ) |
Nevím no, neznám a nepochutnám si líp na jídle, které je kvalitní, dobré a vím že mi něco dá. Než někde jíst fastfood, kterej třeba chutná dobře, ale díky tomu že si uvědomím co do sebe cpu za sr*** se mi to úplně zhnusí. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|