Mléko

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mléko  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mléko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jetam94

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 5:24 pm    Předmět: Mléko Odpovědět s citátem

Ahoj, denně vypiju 1 litr mléka (něco přes 30g bílkovin) a chci se zeptat, zda je to v pořádku? Je to vhodné i s ohledem na přibírání svalové hmoty (samozřejmě vím, že mléko není maso)?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za tejden vypiji 10-15 litrů mléka, nevyroste mi druhá hlava?
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tam je to spis otázka hlavne te laktozy jestli se nepletu.
Kuchis

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narazíš na lidi kteří ti budou tvrdit horem dolem jak je mléko špatné, rakovinotvorné a kdo ví co všecko.
Tak stejně narazíš na lidi kteří budou mléko obhajovat a pít ho horem dolem.

Já jsem se vydal zlatou střední cestou a mléko piju pouze pokud na něj mám chuť a taky ve vločkách.Týdně je to zhruba litr takže zanedbatelné množství.
Kdysi lidé žili jenom na mléku,sádle a kapustě.A představte si že žili a dokonce se dožívali v průměru vyššího věku než dnes.
Takže bych se vykašlal na všechny kecy a normálně mléko pil.To by jsme nemohli pít ani jíst nic protože na vše se něco najde.
Takže všeho s mírou.
Humanic145

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 6:03 pm    Předmět: Re: Mléko Odpovědět s citátem

jetam94 napsal:
Ahoj, denně vypiju 1 litr mléka (něco přes 30g bílkovin) a chci se zeptat, zda je to v pořádku? Je to vhodné i s ohledem na přibírání svalové hmoty (samozřejmě vím, že mléko není maso)?

Je to ok
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
Narazíš na lidi kteří ti budou tvrdit horem dolem jak je mléko špatné, rakovinotvorné a kdo ví co všecko.
Tak stejně narazíš na lidi kteří budou mléko obhajovat a pít ho horem dolem.

Já jsem se vydal zlatou střední cestou a mléko piju pouze pokud na něj mám chuť a taky ve vločkách.Týdně je to zhruba litr takže zanedbatelné množství.
Kdysi lidé žili jenom na mléku,sádle a kapustě. A představte si že žili a dokonce se dožívali v průměru vyššího věku než dnes.
Takže bych se vykašlal na všechny kecy a normálně mléko pil.To by jsme nemohli pít ani jíst nic protože na vše se něco najde.
Takže všeho s mírou.

nieco na podporu tohto tvrdenia?
Riku

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já snad celej život piju aspoň 1l mléka denně a nějak na sobě žádný mutace nepozoruji Jasně, že jestli někdo blbě snáší laktozu tak by ho asi neměl moc pít, ale jinak nevidím problém v mléku..
Spazik

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:

Kdysi lidé žili jenom na mléku,sádle a kapustě.A představte si že žili a dokonce se dožívali v průměru vyššího věku než dnes.

Myslíš průměrný věk asi tak 40-50let, který byl pár generací zpět?
flew

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno vločky s mlékem svacina 400ml mléka + protein , druhá svacina 400ml mléka+ protein ... Před spaním 400ml mléka s tvarohem... Už půl roku.. též žádné mutace nepozoruji

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
jachym

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 2:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky se připojuji k mlékopijcům a poslušně hlásím, že růst vemene zatím nikde nepozoruji
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

posledních pár týdnů piju litr denně/obden. prvních pár dní mě střeva moc nemusely, ale teď je to uplně ok, můžu to pít jako vodu.
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Ráno vločky s mlékem svacina 400ml mléka + protein , druhá svacina 400ml mléka+ protein ... Před spaním 400ml mléka s tvarohem... Už půl roku.. též žádné mutace nepozoruji

Byly doby, kdy jsem pil mleko ve velkem, k tomu nekolik tvarohu a cottage syru kazdy den, roky to bylo bez problemu, ale postupne mne jsem citil, ze to ma telo hure a hure snasi, hlavne jsem se zacal zahlenovat, neustale jsem chrchal a spatne se mi dychalo a take jsem mel nustale zaludecni stavy az kdesi v krku, takze jsem i diky tomu, ze jsem se vratil ke cviceni, tyhle veci z 90% omezil a vsechny tyhle problemy zmizely. Mleko jsem mel naposledy tak pred mesicem asi 3 dcl do proteinu.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
flew napsal:

Byly doby, kdy jsem pil mleko ve velkem, k tomu nekolik tvarohu a cottage syru kazdy den, roky to bylo bez problemu, ale postupne mne jsem citil, ze to ma telo hure a hure snasi, hlavne jsem se zacal zahlenovat, neustale jsem chrchal a spatne se mi dychalo a take jsem mel nustale zaludecni stavy az kdesi v krku, takze jsem i diky tomu, ze jsem se vratil ke cviceni, tyhle veci z 90% omezil a vsechny tyhle problemy zmizely. Mleko jsem mel naposledy tak pred mesicem asi 3 dcl do proteinu.

tys ale nedával podle mě moc lidský množství
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

tys ale nedával podle mě moc lidský množství

Marki

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se tady řeší to mléko, měla bych taky otázku..a to jestli mlíko může alespoň částečně zastoupit maso...upřímě si víc pochutnam na půl litru kefíru než kuřecích plátcích...jako maso každej den si dam, ale jednou mi to stačí, třeba večer radši k rýži nízkotučnej sýr, tvaroh nebo tak...btw. cvičím každej den, takže se bílkoviny celkem hodí:-)
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: