| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Pokud do ničeho neřežou a nešijou, je to docela v pohodě. Mně sešívali natrženou manžetu, a vnitřní rotace mě (asi podle počasí nebo polohy Venuše a jejího pahorku) bolí doteď - a nejspíš už vždycky bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 7:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
Buď chlap a prostě si to píchej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 8:43 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Buď chlap a prostě si to píchej :) |
Dostal si mě - jsem na tohle srab
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 8:47 am Předmět: |
|
|
Duplom, že sú to také krátke injekcie, proste zober, v kľude pichni, a je, nerieš to príliš, pichal som ich osobne napríklad mame, no. Skoro vôbec to ani necítiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A kam se to do břich píchá? ježiš to bych tedy taky nedal bodat do sebe inejkci |
1x za den se to píchá do břicha, ale není to nic hroznýho. Člověk se s tím nesmí srát a prostě to tam rychle fouknout a je to. Občas se udělá nějaká modřinka nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
nefantazíruj, tá injekcijka má tak dva centy max, ked to pichneš v kľude, tak ani nebudeš vidieť, že kde vlastne si to pichol _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
Může se to píchnout i do ramene...při první operaci mě taky dávali do břicha, při druhý mi dávali na výběr mezi ramenem a břichem... _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
No já když byl na operaci s kolenem i ramenem, tak mi to píchali do břicha. Dávali mi to 2x denně a myslel jsem, že se poseru.
Píchnutí jako takové jsem prakticky necítil. Ale jelikož jsem neměl prakticky žádnej tuk na břiše, tak mi z toho celý břicho nateklo a fakt to dost bolelo. Vedle mě leželi 2 starší chlápci (lehká pneu na břiše) a těm to nic nedělalo _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
píchá se to subkutálně...to je pro holky:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |