|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Kde kupuji se svými 192 cm a 115 kg oblečení?
Blažek, EXE (jeans i pro lidi kteří mají široká stehna), levis, crop, marks & Spencer, Bushman.
jinak -řešením je nechat si šít na míru. Není to tak hrozné - košili na míru seženete kolem 1000 Kč, což je OK.
Myslím, že 90 % fora se "vleze" do běžné konfekce a pokud nechtějí vypadat jako skejťáci, tak se v pohodě obléknou v skoro jakékoli značce a ne že ne:o) |
Problém je, když ty kila člověk nemá rozložený po těle tak jako 90% populace a zřejmě ani ty nebudeš vyjímka tj k velkým stehnům velký pas a boky, to pak oblečení sedí. Problém je když má člověk užší pas a široká stehna, velký rozdíl mezi obvodem hrudníku a pasu apod. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku  . Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
dobrajgldo
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku *a13*. Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si. |
Zvláštní je, že zrovna ty máš postavu jako 9z10 fotbalistů a máš s tím problém ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
No - teď mám cca 100 cm v pase a přes 70 cm stehna, 120 cm hrudník - tj. stav kdy necvičím a trpělivě čekám,až mi sešijí rameno.
Největší extrém jsem měl 74 cm stehna, 82,5 cm pas a 127 cm hrudník. I tehdy jsem vše oblékl. Je to o střihu nebo o tom koupit si trochu větší číslo a nechat si oblečení upravit. Tj. pokud nepřekročíš č. 45 u košil a 38 u kalhot, tak se oblečeš úplně všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
Existuje něco jako krejčí/krejčová :-)
Délky/šířky rukávů/nohavic jdou často upravit (z většího na menší pochopitelně)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
| dobrajgldo napsal: | | Frozz. napsal: | Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku . Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si. |
Zvláštní je, že zrovna ty máš postavu jako 9z10 fotbalistů a máš s tím problém ? |
Chlapče, začínáš se mi líbit, opravdu . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
dobrajgldo
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | dobrajgldo napsal: | | Frozz. napsal: | | Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku *a13*. Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si. |
Zvláštní je, že zrovna ty máš postavu jako 9z10 fotbalistů a máš s tím problém ? |
Chlapče, začínáš se mi líbit, opravdu *a20* *a20* *a20*. |
Nalhávej si co uznáš za vhodné. Věc se má tak jak píše Deadlift, drtivá většina fóra se obleče naprosto všude. Nejsměšnější a hlavně fiktivní problémy o tom jak se nikde neobleču pak mají lidé jako jsi ty, tedy lidé s postavou dorosteneckého fotbalisty, nikoliv lidé jako Tomáš Bureš, který se dle jeho slov oblékne zcela bez problémů u většiny běžných značek.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| dobrajgldo napsal: |
Nalhávej si co uznáš za vhodné. Věc se má tak jak píše Deadlift, drtivá většina fóra se obleče naprosto všude. Nejsměšnější a hlavně fiktivní problémy o tom jak se nikde neobleču pak mají lidé jako jsi ty, tedy lidé s postavou dorosteneckého fotbalisty, nikoliv lidé jako Tomáš Bureš, který se dle jeho slov oblékne zcela bez problémů u většiny běžných značek. |
Vidím, že Tě trápí nějaké komplexy a osobní problémy (žena ti nedala? máš 73kg a nedaří se ti přibrat? vykopli Tě z fotbalového týmu, protože jsi retard?), zpočátku Ti doporučuju objednat se na návštěvu u psychologa, možná Ti pomůže. Takových, jako jsi Ty, mají plné čekárny.
Holt internetová anonymita na diskuzních fórech dělá z malých lidí něco, co nejsou a nikdy nebudou, mezi ně patříš Ty a sám to moc dobře víš . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ježiš toho kdo tohle navrhl a schválil bych pověsil za ty kšandy do průvanu
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
vyspele zeme? podle ceho soudis jestli je zeme vyspela?podle ekonomiky? HAW HAW
je smesny ze jsme pro tebe vidlaci jen za to jak se oblikame.
dokonce i ja ve svych 19 letech uz vim ze obleceni neni dulezity a to rozhodne netrpim fin. nouzi. pokud je pro tebe nekdo krupan kvuli tomu jak se oblika tak si idiot.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
Třeba až ti bude víc než 19 tak pochopíš, že oblečení je důležitý
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|