Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kde kupuji se svými 192 cm a 115 kg oblečení?
Blažek, EXE (jeans i pro lidi kteří mají široká stehna), levis, crop, marks & Spencer, Bushman.
jinak -řešením je nechat si šít na míru. Není to tak hrozné - košili na míru seženete kolem 1000 Kč, což je OK.

Myslím, že 90 % fora se "vleze" do běžné konfekce a pokud nechtějí vypadat jako skejťáci, tak se v pohodě obléknou v skoro jakékoli značce a ne že ne:o)

Problém je, když ty kila člověk nemá rozložený po těle tak jako 90% populace a zřejmě ani ty nebudeš vyjímka tj k velkým stehnům velký pas a boky, to pak oblečení sedí. Problém je když má člověk užší pas a široká stehna, velký rozdíl mezi obvodem hrudníku a pasu apod.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku . Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si.
dobrajgldo
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku *a13*. Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si.

Zvláštní je, že zrovna ty máš postavu jako 9z10 fotbalistů a máš s tím problém ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No - teď mám cca 100 cm v pase a přes 70 cm stehna, 120 cm hrudník - tj. stav kdy necvičím a trpělivě čekám,až mi sešijí rameno.

Největší extrém jsem měl 74 cm stehna, 82,5 cm pas a 127 cm hrudník. I tehdy jsem vše oblékl. Je to o střihu nebo o tom koupit si trochu větší číslo a nechat si oblečení upravit. Tj. pokud nepřekročíš č. 45 u košil a 38 u kalhot, tak se oblečeš úplně všude.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Existuje něco jako krejčí/krejčová :-)
Délky/šířky rukávů/nohavic jdou často upravit (z většího na menší pochopitelně)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrajgldo napsal:
Frozz. napsal:
Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku . Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si.

Zvláštní je, že zrovna ty máš postavu jako 9z10 fotbalistů a máš s tím problém ?

Chlapče, začínáš se mi líbit, opravdu .
dobrajgldo
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
dobrajgldo napsal:
Frozz. napsal:
Jojo, úzký pas a širší stehna - pamatuju se, jak jsem prolezl celé Letňany a nevybral jsem ten den jediné kalhoty, které by mi buď nebyly totálně uplné nebo naopak skejťácké a v pase na poslední dírku u opasku *a13*. Teď už holt vybírám ty, které mi jsou v pase OK (příp. jsou nejlepší na gumu) a na stehnech trochu uplé, zvykl jsem si.

Chlapče, začínáš se mi líbit, opravdu *a20* *a20* *a20*.

Nalhávej si co uznáš za vhodné. Věc se má tak jak píše Deadlift, drtivá většina fóra se obleče naprosto všude. Nejsměšnější a hlavně fiktivní problémy o tom jak se nikde neobleču pak mají lidé jako jsi ty, tedy lidé s postavou dorosteneckého fotbalisty, nikoliv lidé jako Tomáš Bureš, který se dle jeho slov oblékne zcela bez problémů u většiny běžných značek.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v zivote nikdy se mi nestalo ze bych prisel do nejakeho sportu a nekoupil si tricko, mikinu nebo treba kalhoty, u rifli si holt clovek zvykne ze opasek je zaklad, to je snad jasna vec, kdyz ma clovek pres stehna skoro to co v pase, ale hosi.. na nejake zavaznejsi problemy jeste budem muset vsichni pojist
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrajgldo napsal:

Nalhávej si co uznáš za vhodné. Věc se má tak jak píše Deadlift, drtivá většina fóra se obleče naprosto všude. Nejsměšnější a hlavně fiktivní problémy o tom jak se nikde neobleču pak mají lidé jako jsi ty, tedy lidé s postavou dorosteneckého fotbalisty, nikoliv lidé jako Tomáš Bureš, který se dle jeho slov oblékne zcela bez problémů u většiny běžných značek.

Vidím, že Tě trápí nějaké komplexy a osobní problémy (žena ti nedala? máš 73kg a nedaří se ti přibrat? vykopli Tě z fotbalového týmu, protože jsi retard?), zpočátku Ti doporučuju objednat se na návštěvu u psychologa, možná Ti pomůže. Takových, jako jsi Ty, mají plné čekárny.

Holt internetová anonymita na diskuzních fórech dělá z malých lidí něco, co nejsou a nikdy nebudou, mezi ně patříš Ty a sám to moc dobře víš .
cipinek

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen homosexuální dorostenecký fotbalista má problém se obléct...
Spazik

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Češi vyráží na olympiádu opět jako vidláci, po gumákách do Londýna jsou tu šusťáky a umělohmotné "kožichy"
http://www.oblecenisoci2014.cz/#produkty

A teď jak to dělají vyspělé země - vlněné obleky, svetry, čepice a kabáty jak to do mrazivé zimy patří :-)
USA:
http://b-i.forbesimg.com/johnclarke/files/2013/10/fashion_olympic_uniforms__christopher-creednbcuni-com_62.jpg

Nizozemí:
http://eu.suitsupply.com/en/suitsupply-pressrelease-olympic-2014.html
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš toho kdo tohle navrhl a schválil bych pověsil za ty kšandy do průvanu
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyspele zeme? podle ceho soudis jestli je zeme vyspela?podle ekonomiky? HAW HAW
je smesny ze jsme pro tebe vidlaci jen za to jak se oblikame.
dokonce i ja ve svych 19 letech uz vim ze obleceni neni dulezity a to rozhodne netrpim fin. nouzi. pokud je pro tebe nekdo krupan kvuli tomu jak se oblika tak si idiot.
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně

Třeba až ti bude víc než 19 tak pochopíš, že oblečení je důležitý
caladan

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
A teď jak to dělají vyspělé země - vlněné obleky, svetry, čepice a kabáty jak to do mrazivé zimy patří :-)
USA:
http://b-i.forbesimg.com/johnclarke/files/2013/10/fashion_olympic_uniforms__christopher-creednbcuni-com_62.jpg

Nizozemí:
http://eu.suitsupply.com/en/suitsupply-pressrelease-olympic-2014.html

Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: