|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4366-whey-protein-80.html
jj, to je dobry, ale jde o celkovy jidelnicek
|
Tak pozor napsal jsi mi že je dobrej
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
| Kuchis napsal: | | Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4366-whey-protein-80.html
|
Tak pozor napsal jsi mi že je dobrej |
jasne, ale mi si porad nerozumime
hledas nejaky svaty gral, ale zadny neni, to jestli vemes takovy protejn, nebo makovy prakticky nema vyznam
jestli do sebe das denne 50g tohohle, nebo treba 65 tak to vyjde (skoro) nastejno
jde o miliony jinych veci, co a kdy snis behem dne, jaky mas trening, jake podminky k regeneraci, kvalitu spanku etc. etc. etc!
ty "slecinky" se vztahovali tem "hrozny" prichutim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Kuchis napsal: | | Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4366-whey-protein-80.html
|
Tak pozor napsal jsi mi že je dobrej |
jasne, ale mi si porad nerozumime
hledas nejaky svaty gral, ale zadny neni, to jestli vemes takovy protejn, nebo makovy prakticky nema vyznam
jestli do sebe das denne 50g tohohle, nebo treba 65 tak to vyjde (skoro) nastejno
jde o miliony jinych veci, co a kdy snis behem dne, jaky mas trening, jake podminky k regeneraci, kvalitu spanku etc. etc. etc!
ty "slecinky" se vztahovali tem "hrozny" prichutim |
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Nejlepší příchuť je uzené vařené koleno s křenem a hořčicí... |
přesně tak, ale z toho by tady 90% lidí dostalo otravu Nepění, nepráší a nedělá hrudky
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Nejlepší příchuť je uzené vařené koleno s křenem a hořčicí... |
Jojo to jsem měl v pátek, akorát pečený. Fakt nejlepší příchuť proteinu co jsem měl
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Vyplatí se podle vás Weider Whey 80 v porovnání s Nutrend Whey Corem? Cena je min. o 1/3 spíš 1/2 vyšší, tak by mě zajímalo jestli je to kvalitou někde jinde, nebo jestli je weider v pohodě. Případně kde by na tom žebříčku cena/kvalita poměru stál Whey Core, Weider 80 a WPC 80
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
Syntha 6 - čokoláda
Velice povedený protein. Čokoláda chutná naprosto skvěle, úplně jako opravdová čokoláda. Nepráší, rozpusnost super, stravitelnost taky. Někomu může vadit větší počet sacharidů, ale pro ty, co špatně nabíraj myslím ideální volba. Konečně jsem tu Synthu taky ochutnal
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, vedeli by ste mi doporučiť nejaký kvalitný neochutený/plain protein tak 80 a viac vhodný ako potréningový ? Prípadne ak má niekto s takýmito proteinami skúsenosti hlavne čo sa týka chuti a poživateľnosti, budem vďačný za nejaké info.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
Pokud myslíš neochucený jakože čistou surovinu, pak víc jak 80 % bílkovin bude mít leda isolát, třeba tento. Co se chuti a poživatelnosti týče, tak chuť čisté suroviny je taková "nijaká", tzn. není na tom nic, co by zaujalo, ale vypít se v pohodě dá. Zároveň je potřeba počítat s tím, že nejsou-li v tom žádná zahušťovadla apod. (což nejsou), bude značně vodový (tzn. nekrémový). Pít se v pohodě dá. Ale stejně bych než po surovině sáhnul radši po hotovém výrobku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
Dotaz..najel jsem na objem a dobírám Go pro30 co jsem doma měl zašantročený a teď chci protein míchat s maltodextrinem a nevím který protein bude nejlepší z nabídky ronnie eshopu. Rozmyšlím jako vždy nad tradičním WPC80..ale láká mě combat od musclepharmu..ale to je zas vícesložkáč, který nevím jestli je dobrý po tréninku a míchat s maltou. Jako svačina super ale po trenálu nevím..prosím o názor. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Dotaz..najel jsem na objem a dobírám Go pro30 co jsem doma měl zašantročený a teď chci protein míchat s maltodextrinem a nevím který protein bude nejlepší z nabídky ronnie eshopu. Rozmyšlím jako vždy nad tradičním WPC80..ale láká mě combat od musclepharmu..ale to je zas vícesložkáč, který nevím jestli je dobrý po tréninku a míchat s maltou. Jako svačina super ale po trenálu nevím..prosím o názor. díky |
v pohode, obsahuje taky syrovatkovou slozku, ale chutove mi moc nesedi, jinac vse ok
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nechystas na soutez dej po trenalu co ti chutna .... Je to vcelku jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|