| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:53 pm Předmět: objemový trenink |
|
|
Dobrý den chtěl bych se zeptat na nějaký objemový trenink 4x týdně. Cvičim pondělí středa pátek neděle. Vážim 90 kg měřim 1.90. Jsem spíš něco mezi ecto/mezomorf. Děkuju předem...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:55 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Dobrý den chtěl bych se zeptat na nějaký objemový trenink 4x týdně. Cvičim pondělí středa pátek neděle. Vážim 90 kg měřim 1.90. Jsem spíš něco mezi ecto/mezomorf. Děkuju předem... |
mas 2 dny po sobe, tak co tezko lehky pslit podle freimena?
NEBO nejak 3 dny a FULbODY? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:58 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:59 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
Ted jsem právě jel:
Pondělí prsa biceps
Středa ramena lýtka
Pátek záda triceps
Neděle stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:03 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
| Milcek55 napsal: | Ted jsem právě jel:
Pondělí prsa biceps
Středa ramena lýtka
Pátek záda triceps
Neděle stehna |
budu se drzet sve puvodni rady
doted jsi mel cele telo za tyden, s lehko tezkym ho projedes 2x _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:07 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
Takže ten lehko těžký split doporučuješ? A daváte mezi treninkama třeba nějakou tejdení pauzu? Nebo jedete celej rok v kuse? Já měl poslední pauzu tejden před prázninama a od tý doby jedu v kuse tak jestli bych měl dát pauzu nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:12 pm Předmět: Re: objemový trenink |
|
|
A ještě se chci zeptat jestli tenhle trenink zvládnu po regenerační stránce jestli to neni trenink určenej pro špičkový kulturisty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
nasad tohle, jed 8 tydnu a pak, az nebude kam zvedat vahy, dej neco jineho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ty vole ty blaboly s regeneraci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
A ještě s kolika o kolik % váhy mám jezdit ten lehkj split? Ten těžkej s nějtězší možnou váhou a ten lehkej?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | A ještě s kolika o kolik % váhy mám jezdit ten lehkj split? Ten těžkej s nějtězší možnou váhou a ten lehkej? |
nejsi malej, googluj
freimen to dokanel popsal, staci najit ten clanek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 4:32 am Předmět: |
|
|
A ještě se chci zeptat dáváte mezi treninkama třeba tejdení pauzu nebo jedete celej rok v kuse?
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 4:42 am Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | A ještě se chci zeptat dáváte mezi treninkama třeba tejdení pauzu nebo jedete celej rok v kuse? | to musis pozna sam jestli potrebujes pauzu ...pokud mas pauzu co druhy tyden tak je asi neco spatne ..pokud se citis dobre muzes jet nonstop treba i rok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |