|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzitro
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 11:20 am Předmět: Dieta od tlustocha! |
|
|
cau panove, vim ze se to tu omlyva porad dokola:)))) Ale chci Vam rici svuj pripad.. momentalne je mi 20let, jako mladej kluk (do 12ti let) zavodne hokej - v tu dobu vaha vyssi, ale neproblemova - potil sem co se dalo a jidlo absolutne neresil. Bohuzel na hokeji sem si udelal zraneni v podobe vyhozeneho kolene a byl jsem cca na rok OUT.. Kdyz jsem se pak vratil do role hokejisty, vsichni byli uz jinde.. A me ta hra nejak prestavala bavit, kdzy mi to neslo, prestali me bavit treningy a podobne.. a vyprnul sem se n to, dalsi dva roky jsem venoval hrani PC her a jedeni velkeho mnozstvi ovoce za vidinou toho, ze kdyz jim ovoce, nemuze se mi prece nic stat a jim zdrave! .)) to se bohuzel dost prehouplo a moje vaha se za 2 roky sezeni u PC vyvratila na 127KG! neskutecne cislo, bohzel sem prestal mit kontakt s lidmy a nechodil ani moc ven, ac jsem s tim neco chtel delat porad se nic nedelo... moje vyska je 180cm, zacal sem chodit do posilovny, v prvnim rokem to bylo vice kondicni, byl jsem rad ze jsem se hybal, po peti minutach na cardiu ze me lilo jak z vola.. a dostal sem se n vahu 110kg (s velkym procentem tuku a malo svalu) , vida, vaha se zacala hybat a ja byl celkem rad.. bohuzel mi to dlouho nevydrzelo a vaha se zase zastavila.. zacal sem chodit na thajsky box ( brutalni namahani avsak vubec mi to nevadilo, porad sem byl spocenej, ale supr pocit.. ) jenze ouha.. s tim jak jse jedl kdyz sem zacal cvicit - hodne masa - zadny sacharidy, jsem si asi zpomalil metabolismus a semnou to vubec nic nedelalo.. tak jsem navstivil vyzivoveho poradce, ta mi pomohla zvysit sacharidy na 350g na den a supr zacalo se to hybat.. ale bohuzel jsem ztracle svalovou hmotu, ac ne hodne, tak porad neco.. momentalne se chci venovat nejvice cviceni ve fitku.. hrozne me to bavi, ale chci se zeptat na Vas nazor, vyprdnul jsem se na thajbox momentalni vaha po vyprdnuti na thaj byla cca 94kg (porad dost zalitejch) a ted bych chtel naplanovat nejakou dietu a dostat se na 90 - 85kg.. momentalne mam 98kg a cvicim snad kazdy den - split - 4 + 1 nebo nedelam pauzy a davam cca 45 min cardia na stepperu - split jedu - ramena - nohy - prsa - zada - mam to serazene tak jak mi to vyhovuje a od nejslabsich partii..
chci se zeptat jak by jset mi doporucili dietu? na zastaveny metabolismus? momentalne vlnim cca 50 50 50 150 250 - a opakuju cyklus - kazdy trenign davam cardio jen po nohach je zkracene na 20min, je tu nekdo kdo je tkay zality jako prase a pomohl by me ? klidne PMME :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Máš zaseklej metabolismus a dáváš 50 50 50 150 250? Na vlny nejsem žádnej odborník, ale dal bych něco ve smyslu 100 200 300 MAX nebo tak něco, kde MAX znamená co dokážeš sníst, ale samozřejmě jen kvalitní sachry. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Taky mi to přijde divné.. já vlnil 50,100,150,200,300,400,500 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
Co jsem tak četl (i Frei to píše v knize), tak dneska jsou moderní právě 4 denní vlny, dříve bylo moderní to co píšeš ty - ty 7 denní, ale nemám teď tu knihu u sebe, tak možná kecám kreaviny. Ale rozhodně bych nechodil pod 100. Já tenkrát dával 50 a i 0 sice kg šla dolu, ale nakonci diety jsem byl jak když jsem nikdy necvičil, takže myslím, že šlo pryč i dost svalů. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Máš zaseklej metabolismus a dáváš 50 50 50 150 250? Na vlny nejsem žádnej odborník, ale dal bych něco ve smyslu 100 200 300 MAX nebo tak něco, kde MAX znamená co dokážeš sníst, ale samozřejmě jen kvalitní sachry. |
Ano je seklý .
Jen se zeptám těch co radí aby vlnil 50,50,100. Atd
Jak tělo pozná že má navíc těch směšných 50 gramů .
Ujde pár metrů a má je spálených . Ani těch 100 nemá
Šanci poznat .stačí zajít do krámu a zpět a palíte .
Pokud vlny tak si je sám musí zjistit .a jedině tak že tělo
Budeš šokovat .
Příklad najdi si svoje minimum .pokud to ochraniš
Suplementy můžeš jít na krev .neboj za den nespališ
Svaly .a pak tělo šokuj cukrovou vlnou .to samé za den si
Neuloži mraky tuku .
Ty vlny si musíš najít sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
spis mi jde o to ze i ted.. kdyz mam takhle nizke vlny tak me prijde divne ze nemam zadny stavy z toho co pisou ostanti lide na techto cukrech.. proste se na padesati cejti uplne vpohode.. i kdzy to dam ted tri dny po sobe.. snazim se to vsechno hnat jen v komplexnich sacharidech a kdyz mam pade tak jediny, brambory.. ryzi davam jen vyjmecne ted.. co delat kdyz sjem nikdy nebyl schopnej moc jist? :/ padesatka mi nevadi? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Dzitro napsal: | | spis mi jde o to ze i ted.. kdyz mam takhle nizke vlny tak me prijde divne ze nemam zadny stavy z toho co pisou ostanti lide na techto cukrech.. proste se na padesati cejti uplne vpohode.. i kdzy to dam ted tri dny po sobe.. snazim se to vsechno hnat jen v komplexnich sacharidech a kdyz mam pade tak jediny, brambory.. ryzi davam jen vyjmecne ted.. co delat kdyz sjem nikdy nebyl schopnej moc jist? :/ padesatka mi nevadi? :D |
Až Dorazim domů k pc tak ti něco vysvětlím v pm .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Dzitro napsal: | | spis mi jde o to ze i ted.. kdyz mam takhle nizke vlny tak me prijde divne ze nemam zadny stavy z toho co pisou ostanti lide na techto cukrech.. proste se na padesati cejti uplne vpohode.. i kdzy to dam ted tri dny po sobe.. snazim se to vsechno hnat jen v komplexnich sacharidech a kdyz mam pade tak jediny, brambory.. ryzi davam jen vyjmecne ted.. co delat kdyz sjem nikdy nebyl schopnej moc jist? :/ padesatka mi nevadi? :D |
Až Dorazim domů k pc tak ti něco vysvětlím v pm .
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: |
Až Dorazim domů k pc tak ti něco vysvětlím v pm . |
Proč? Dej to sem. Mě to taky zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
pro zacatek bych zkusil tu vlnu co je zde v clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html
a podle vysledku bych je upravoval
dalsi vec je, jak pise mates, doplnkama muzes svaly chranit i pri nule sacharidu, jinak prichazis o svaly, protze telo si tuky setri az bude uplne nejhur
a taky se mi nelibi tvuj trening, osobne bych volil spis fullbody nebo AB, nez takovy split a uz vubec ne, bez dne volna
rano pred snidani zabehat (rotoped, orbitrek, veslo), a vecer posilka, tohle delat 3x tydne, at ma telo taky cas se zotavovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | pro zacatek bych zkusil tu vlnu co je zde v clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html
a podle vysledku bych je upravoval
dalsi vec je, jak pise mates, doplnkama muzes svaly chranit i pri nule sacharidu, jinak prichazis o svaly, protze telo si tuky setri az bude uplne nejhur
a taky se mi nelibi tvuj trening, osobne bych volil spis fullbody nebo AB, nez takovy split a uz vubec ne, bez dne volna
rano pred snidani zabehat (rotoped, orbitrek, veslo), a vecer posilka, tohle delat 3x tydne, at ma telo taky cas se zotavovat |
Petře psal mi že cviči a má kardio a vše ok a že cukry drží dole ale maso ma 1,5 kg
a více tady je problem i když je to divný
jedná se o bílkoviny , a pokud ma + 300 bílkovin tak by to bylo ono , nevím jaky ma metabolizmus atd .. to je těžký řešit přes web . spíše bych navštívil znalce přes výživu atd ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
v tomhle ustupuju, popsal jsme svoji cestu
ty jsi v tomhle odbornik
(ale uznej mi aspon to, ze cvicit bez prestavky je pitomost) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | v tomhle ustupuju, popsal jsme svoji cestu
ty jsi v tomhle odbornik
(ale uznej mi aspon to, ze cvicit bez prestavky je pitomost) |
ano Petře máš pravdu ! s tebou souhlasím , uplně , ale pokud je pravda co mi napsal a vše
kolem tak to není na web ale spíše na pohovor s odborníkem .
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | v tomhle ustupuju, popsal jsme svoji cestu
ty jsi v tomhle odbornik
vetsinou cvicim dokavad to jde, nez sem hodne unaveny pak vetsinou dam pauzu a zvednu sachr. ve dne volna :))) a jeste k tomu splitu.. me moc fullbody nebavi - mam rad spis split rad nicim jednotlive partie.. tvoje forma je supr, ale asi se musim naucit jist abych rozjel metabolismus.. k tomu cardiu chodim kazdej trenal na 45stepper
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Dzitro napsal: | | Peter Ustinov napsal: | v tomhle ustupuju, popsal jsme svoji cestu
ty jsi v tomhle odbornik
vetsinou cvicim dokavad to jde, nez sem hodne unaveny pak vetsinou dam pauzu a zvednu sachr. ve dne volna :))) a jeste k tomu splitu.. me moc fullbody nebavi - mam rad spis split rad nicim jednotlive partie.. tvoje forma je supr, ale asi se musim naucit jist abych rozjel metabolismus.. k tomu cardiu chodim kazdej trenal na 45stepper |
jak jsem psal to je vše divne to chce přímo odborníka přímo si sním sednout a on tě proklepe
. protože mi tady něco nesedí a to hodně a asi nejen mně,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|