|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: po duben 01, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | a jak budeš držet jídlo? |
No asi co teď frčí 16hodin nejíst a pak se přecpat...
Ne vážně....
Žádný šílenství jako kdysi:) Když bude chuť tak dám na co bude chuť...dnes byla na skvělý lassagne a palačinky v příjemný hospůdce:) V práci zobání občas kousků čokolády který se tam furt válí děsná hromada nebo tak.
Jim prakticky furt to samý-maso,mléčný výrobky,vločky (mixit musli teď párkrát,ale to bych se nedoplatil hned to snim:),zelenina,ovoce...co jsem v dietě nejdl tak pečivo-lámánkový chleba a žitný bagetky mužu. Jíst tak abych neměl hlad,jen si budu hlídat bílkoviny a to směrem dolu nechci jít přes 2g/kg což mi nedělá nejmenší problém. O 1/4 jsem ubral maso na den a dávky protejnů po cvičení.
4x týdně cvičení, 5x týdně aerobka (4x po cvičení a 1x plavání) a k tomu 9 hodin práce při který se fakt nezastavim,mám spotřebu energie jako...
Monmetálně važim těch 82,5kg,jestli přiberu trochu svalů tak kde pořebuju tak jedině dobře,trénink bude spíš silovej. Prvních 5-6 týdnů teda 5-8 opáček na základní věci a velký objem práce a pak se pujde do intezity. Ale jako akt netřeba abych měl těch 95kg co jsem míval dříve a chcípal při 4 patrech do schodů a měl těch mezi 15-20% tuku a párkrát to bylo asi i víc:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po duben 01, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Trénink 1:
Dřepy- 4 série rozcvičení 6-10 opakování
Pracovní série 8x5
Bench- 4 série rozcvičení 6-10 opakování
Pracovní série 8x5
Přemístění 3 série rozcvičení 3x3
Pracovní série 6x3
Přítahy v předklonu 3 série rozcvičení 6-10 opakování
Pracovní série 8x8
Aerobka - kolo intervalovka 40 minut 9/13 obtížnost
Doplňky: biceps,triceps,zadní delty, lýtka (těžce)
VOLNO
Trénink 2:
Mrtvá tahy 5-6 sérií rozcvičení
Pracovní série 10x5
Bench- 4 série rozcvičení 6-10 opakování
Pracovní série 8x8
Čelní dřepy - 3 série rozcvičení 8-10 opakování
Pracovní série 8x8
Shyby- 8 sérií
Aerobka - 20minut kolo intezita 10, 20 minut veslo intenzita 4
Doplňky: biceps,triceps,zadní delty, lýtka (lehce)
VOLNO
Trénink 3
Trénink 4
Tady ty dva tréninky nevím jak si to rozvrhnu-prsa,záda lehounce na stojích,ramena tlakový trénink, lýtka a ruce těžce (heh těžký ruce a lýtka no se skoro vylučuje:) a pak nohy-objem a intenzita neznámá,ale budou to bulharský dřepy a různý varianty výpadů a možná něco izolovanýho (né zákopy) a aerobka veslo, běh intervaly
VOLNO _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út duben 02, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Pavelcb napsal: | | Škoda jen,ze jsi nemohl dát víc tomu logu..ale chapu to,ze čas neni. |
Objednal jsem si z roního šopu tréninkový sešítek budu si to psát tam:)
Jinak nový trénink od zítřka 4x týdně, hlavní cíl je zlepšit nohy,zlepšit nohy, zlepšit nohy, pokusit se abych neměl poloviční lýtka než holky s kterejma cvičim (což mám:), pak je třeba zlepšit prsa...na to je třeba nejdřív dostat ze spamu m. subclavius,kterej se sere kam nemá a ubírá práci velký části pektorálů...
a dále pokračuju ve zlepšování kondice takže po každém tréninku aerobka,bez toho to už nejde:) |
a jak jsou an tom horní fixátory v pohodě nebo nic moc _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so duben 13, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
jelikož je to tady chromej a furt si stěžující že tohle nejde a tamhle to nejde, tak jsem hodim jen pro zajímavost svůj rehab log kterej si soukromě vedu...
| citace: |
ÚTERÝ 2.4.2013
Cvičení:
25 minut balony
25 minut strečink
30 minut stabilizace v sedě Brunkow
Fyzikální terapie:
ano
STŘEDA
Cvičení:
50 minut SM SYSTEM
50 minut strečink
50 minut cvičení balony
Fyzikální terapie:
ano
ČTVRTEK
Cvičení:
15 minut SM systém
60 minut strečink
Fyzikální terapie:
ne
PÁTEK
Cvičení:
60 minut strečink
Fyzikální terapie:
ano-pouze rameno
SOBOTA
Cvičení: Brunkow stabilizace 30 minut
Fyzikální terapie: ne
NEDĚLE
Cvičení: Brunkow stabilizace 30 minut
Fyzikální terapie: ne
PONDĚLÍ
Cvičení:
60 minut strečink
25minut balony
15 minut sm system
20minut therabandy
Fyzikální terapie:
ano
kineziotaping ramene:
supraspinatus,přední část pektorálu a fascie boční stabilizace po důkladném testu...15 minut testování a pak navržen seciální složitej tejp skupinou odborníku zjednodušeně řečeno:)
ÚTERÝ
Cvičení:
60 minut strečink
25minut balony
15 minut sm system
25minut therabandy
45 minut Brunkow stabilizace
Fyzikální terapie:
ano
tejp přítomen
STŘEDA
Cvičení:
60 minut strečink
25minut balony
15 minut sm system
25minut therabandy
30 minut Brunkow stabilizace
Fyzikální terapie:
ano
tejp přítomen
ČTVRTEK
Cvičení:
60 minut strečink
10 minut sm system
25 minut Brunkow stabilizace-sed
25 minut Brunkow stabilizace-leh břicho
25 minut Brunkow stabilizace-leh záda
Fyzikální terapie:
ano
tejp přítomen
PÁTEK
Cvičení:
20 minut strečink
15 minut sm system
25 minut Brunkow stabilizace-sed
50 minut theraband
Fyzikální terapie:
ano
tejp přítomen
|
Dávám dohromady rameno a záda s dolní polovinou těla-rameno akutní problém záda už bez potíží ale upravení lééta trvající težký dysbalance trvá holt dlouho...
Jo jinak mám takovej výdej že i přes konec diety a docela dost jídla hubnu,resp mi šla váha ještě dolů lehce...takže dnes regenerace a trochu sachraridů:
200g banán
700g ovocný tvarohový dezert
960g sedlácká bageta
195g koblihy
160g koláček povidlovotvarohový
180g jahodový koláček
hmmm když to tak počítám to to není zas tak moc:D Energie jak když do sebe narvu normální hromadu rejže,vloček,bílkovin a tuku... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so duben 13, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
A tu hromadu řádků, co jsi tady teď zkopíroval máš v rámci práce s pacientama nebo je to bonus jen a pouze pro tebe? :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so duben 13, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | A tu hromadu řádků, co jsi tady teď zkopíroval máš v rámci práce s pacientama nebo je to bonus jen a pouze pro tebe? :) |
Většina je pouze pro mě,všechny balony a půlka sm systému s pacientama. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 13, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Výborne napreduješ, budem sledovať! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Tak už si to zase píšu k sobě tak proč ne sem.
Zase je třeba trochu zkvalitnit (trochu není to tak hrozný snad:)
Za těch 6 měsíců (resp.5) co je od konce diety nahoře 10 resp. 9kg-za měsíc po konci diety jsem nabral hrozivý 1kg,pak jsem se to trochu rozjelo...
Teď byla 14 dní pauza,původně plánovaná ale neplánovitě spojená s nemocí. Teď týden cvičení pro radost a od příštího týdne to pujde dolu lehce,snad podle plánu. Momentálně 180cm a cca 91,5kg....a to že jsem stejně furt hubnej nebudu poslouchat od jistých bigorektiků _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
4,5 týdne za mnou a váha cca 86 něco přes 5kg dole...forma furt hrozná (chci tu šílenost co má Guru:D,ale už jsou žíly na břiše, síla roste,ale to je změnou tréninku, kombinace FB a vršek/spodek, vysokej objem práce a točim náročnost cviků a intenzitu.
Dnes pro příklad:
15x3 přemístění pyramida nahoru po 5 seriích vždy
6x3 přemístění a tlak
12x3 mrtvola
12x8 dřep
30 minut intervalová aerobka běh _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|