Zaslal: st říjen 09, 2013 5:46 pm Předmět: Dobrý trénink na nohy?
Zdravím, cvičím asi 4 roky. V poslední době už dost nepravidelně a dalo by se říct, že hledám "ztracenou sílu v nohou". Už jsme zkoušel pár objemových tréninků, ale chtěl bych se pokusit poskládat si svůj trénink tak jak si myslím, že to bude nejlepší. Budu moc rád za Vaše názory a připomínky. Díkyyy
Tento trénink je plánovaný na 6 týdnů pak bych ho změnil:
1. Dřepy
5 sérii
1. série 12 opakování
2-5. série 8 opakování (vyšší váha)
2. Výpady s činkou na zádech
4 série
10+10 opakování (na každou nohu 10)
3. Předkopávání
3 série
8 opakování
4. Zakopávání ve stoje
3 série
8 opakování
5. lýtka, výpony s činkami ve stoje
3 série
25 opakování
6. lýtka, výpony na stroji ve stoje (různé polohy nohou, na každou série jinak natočené)
3 série
10 opakování
_________________ Všechno vybavení pro sport a fitness, společně se suplementy, najdeš tady:
A co třeba 10 pracovních sérií hlubokejch dřepů (prostě až na zem) s tří vteřinovou pauzou dole? Váha taková, aby jsi nedal víc než 5 opakování, prostě na krev... Když to zvládneš 2x týdně, tak jseš borec :-)
doporucuju predkopavani na zahrati a mozna i par zakopu
pak teprve drepy, nebudes potrebovat takovou vahu
no a pak par tezkych serii, pro me je tezky metrak pro deset opakovani
a dodelat lytka
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
10 x 10 sérii jsem cvičil a do objemovky je to asi to nejlepší, to musím uznat. Taky jsem cvičil i první dvě série po 5ti opakování ( těžká váha) a zbylých 8 po 10 opakování...
_________________ Všechno vybavení pro sport a fitness, společně se suplementy, najdeš tady:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru