|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majfy
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Vsak jo, na stravu se vyser a radsi zer gainer po kilech
koncim |
To je jasne prece kdyz mam gainer tak nejim vubec ! a kdyz dostanu hlad tak si dam misto toho zase gainer to je jasna vec chlape jeste ze si poradil ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Poradil jsem ti na strance predtim, to ze si to nechtel slyset a jen si chtel vedet jak casto zbytecne do sebe rvat gainer, je vec druha.. tak promin za snahu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
zillda
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 9:33 pm Předmět: Re: PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g |
|
|
| Majfy napsal: |
Díky za radu vyzkouším brát ten gainer tak jak píšete u creatinu se ještě rozmyslím :) protein bohužel nemám na ten už mi nevyšly peníze ,ale i tak doufám že konečně naberu ,protože už to není možné do fitka chodím 4x týdně a cvíčím tak jak mám a nerostu a nerostu
|
Takhle stručně je ten trénink ok, ale jde o to taky jak cvičíš, pokud odcházíš z posilovny v pohodě, že máš splněno a ani si se nespotil tak to se pak není čemu divit. Pokud víš, že do toho dáváš max. pak to, že nerosteš je jen otázka času.
Každopádně bych ti poradil, aby si příště zvolil raději klasickou kombinaci protein + gainer. Je to 100x lepší než s creatinem. I když můžeš najít i gainery co creatin obsahují (doporučuji).
Pokud chceš nabrat fakt objem, tak ti doporučím tréningový plán korte, určitě znáš, mám sním skvělé zkušenosti, nabral jsem za měsíc 6 Kg s tímhle tréninkem a předítm jsem měl přesně stejný problém jako ty. Ale upozorňuji, že je to fakt hard trénink a poctivě ho zvládnout je fuška.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|