PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majfy

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Vsak jo, na stravu se vyser a radsi zer gainer po kilech
koncim

To je jasne prece kdyz mam gainer tak nejim vubec ! a kdyz dostanu hlad tak si dam misto toho zase gainer to je jasna vec chlape jeste ze si poradil ! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradil jsem ti na strance predtim, to ze si to nechtel slyset a jen si chtel vedet jak casto zbytecne do sebe rvat gainer, je vec druha.. tak promin za snahu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zillda

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 9:33 pm    Předmět: Re: PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g Odpovědět s citátem

Majfy napsal:

Díky za radu vyzkouším brát ten gainer tak jak píšete u creatinu se ještě rozmyslím :) protein bohužel nemám na ten už mi nevyšly peníze ,ale i tak doufám že konečně naberu ,protože už to není možné do fitka chodím 4x týdně a cvíčím tak jak mám a nerostu a nerostu

Takhle stručně je ten trénink ok, ale jde o to taky jak cvičíš, pokud odcházíš z posilovny v pohodě, že máš splněno a ani si se nespotil tak to se pak není čemu divit. Pokud víš, že do toho dáváš max. pak to, že nerosteš je jen otázka času.

Každopádně bych ti poradil, aby si příště zvolil raději klasickou kombinaci protein + gainer. Je to 100x lepší než s creatinem. I když můžeš najít i gainery
co creatin obsahují (doporučuji).

Pokud chceš nabrat fakt objem, tak ti doporučím tréningový plán korte, určitě znáš, mám sním skvělé zkušenosti, nabral jsem za měsíc 6 Kg s tímhle tréninkem a předítm jsem měl přesně stejný problém jako ty. Ale upozorňuji, že je to fakt hard trénink a poctivě ho zvládnout je fuška.

http://www.renegad.cz/633-sport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PVL Mutant Mass 6800g + Creakong 300g Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: