|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:27 pm Předmět: Kulturistický těžko-lehký split |
|
|
Pojedu dle doporučení zde na foru trenink: Kulturistický těžko-lehký split. A vůbec nikde nemůžu najít jak rozlišovat ty váhy lehce a těžce. Když třeba při těžkym treninku mám Dřepy 12 10 8 6 4 3 tak třeba při těch 12 opakování má bejt váha abych jich udělal 12. Ale při lehkym třeba u multipressu když jich tam je 15 12 10 10 tak mám cvičit všechny 4 serie se stejnou váhou nebo o kolik by se to mělo lišit? O kolik by se měli lišit ty váhy. Dejme tomu že na dřepy mám maximálku 120 kg. Tak na 12 opakování zvolit jakou váhou 80kg, na 10 opakování už třeba 85kg. Na 8 opakování 90kg? Na 6 opakování 105kg? Na 4 opakování 110kg a na 3 opakování 115kg? A potom při lehkym treninku na multipressu 15 opakování s 50kg 12 opakování s 55kg 10 opakování s 60kg a s 65kg? Nebo můžu odjet celej lehkej trenink s jednou váhou? Třeba 60kg? A jak ještě poznat trenink mezi těžkou váhou a lehkou? Když třeba jedu lýtka v sedě s 50kg tak ted při lehkym treninku mám dát jen 40kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:30 pm Předmět: Re: Kulturistický těžko-lehký split |
|
|
podle me mas ty vahy pomotane
priste nahod vahu treba s maxkem 120 na drep bude 12 opakovani 90 kilo, 10 metrak, atd
pro lehky den to bude cca 80kilo a diky kratkym pauzam pujdou opakovani dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
A je jedno jakou váhu budu mít při lehkym treninku? Může bejt nějaká malá? Nebo musí bejt nějakej počet %??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | A je jedno jakou váhu budu mít při lehkym treninku? Může bejt nějaká malá? Nebo musí bejt nějakej počet %?? |
jestli jsi cetl clanek pozorne, jiste ti neuniklo: V lehké dny naopak buďte maximálně technicky precizní, partie se snažte izolovat, pořádně napumpovat a nebojte se zajít v sérii až na hranici selhání. Pauzy mezi sériemi maximálně 60-90 sekund.
ja to tedy chapu tak, ze mas pouzit vahu, ktera ti dovoli udelat dany pocet opakovani, ale rozhodne ne vice, takze o tolik lehci to nebude, a zhledem k pauze asi konstatni, tzn. jesli budes v tezky den zacinat trening (nepocitam rozcvicovaci serie) drepy 12x90, tak v lehkem to bude 15x80, uz bych ot tam drzel, jenom opakovani uz nebude tolik, kazdopadne bych zbytecne nechodil do lehcich vah _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Já myslel ale právě v lehkej den ten multipress. Nepoznám jestli jedu serii lehce nebo těžce? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Já myslel ale právě v lehkej den ten multipress. Nepoznám jestli jedu serii lehce nebo těžce? :D |
smarja, s tebou je rec jak s tatarem
zaprve, ma tam byt legpress, ne drepy v multaku a za druhe, mas zacinat patnacti opackama a delat kratke pauzy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Benchpress na multipressu hlavou nahoru 30º bez propnutí loktů – 4 série po 15, 12, 10, 10
Myslim že to je multipress ale nevim no
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | Benchpress na multipressu hlavou nahoru 30º bez propnutí loktů – 4 série po 15, 12, 10, 10
Myslim že to je multipress ale nevim no |
sorac, spatne jsem to pochopil
tak si davej serky po patnacti a az jich nebude 15, tak to stopni a dojed to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|