|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kuchis
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Kdybych sem napsal, jak jím normálně...
EDIT: Jídlo vůbec neřeším, prakticky sním vše, co mi přijde pod ruku. :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
200g ovesné vločky, 60g duo Reflex
100g rýže, 200g krůtí prsa
300g brambor, 180g tuňák
tvaroh, 30g instant whey
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 4:01 am Předmět: |
|
|
tomu říkám rozmanitost...btw. pokud byly prsa libový nemáš ani gram tuku a to taky neni ideál, vitamíny a minerály - ovoce, zelenina atd. taky nula
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 5:33 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | tomu říkám rozmanitost...btw. pokud byly prsa libový nemáš ani gram tuku a to taky neni ideál, vitamíny a minerály - ovoce, zelenina atd. taky nula |
To byl netréninkový den, cvičím obden. V tréninkový den snížím sacharidy na 150 až 200 a přidám tuky. Bílkoviny nechávám stejně, vyhovuje mi to.
Nemohl bych jet standartně každý den velké množství saharidů, ale bílkoviny strávím bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | jachym napsal: | | tomu říkám rozmanitost...btw. pokud byly prsa libový nemáš ani gram tuku a to taky neni ideál, vitamíny a minerály - ovoce, zelenina atd. taky nula |
To byl netréninkový den, cvičím obden. V tréninkový den snížím sacharidy na 150 až 200 a přidám tuky. Bílkoviny nechávám stejně, vyhovuje mi to.
Nemohl bych jet standartně každý den velké množství saharidů, ale bílkoviny strávím bez problémů. |
ovoce, zelenina, vláknina, omega 3 mastné kyseliny... nejsou potřeba
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Rostislaw napsal: | | jachym napsal: | | tomu říkám rozmanitost...btw. pokud byly prsa libový nemáš ani gram tuku a to taky neni ideál, vitamíny a minerály - ovoce, zelenina atd. taky nula |
Nemohl bych jet standartně každý den velké množství saharidů, ale bílkoviny strávím bez problémů. |
ovoce, zelenina, vláknina, omega 3 mastné kyseliny... nejsou potřeba |
Jsou potřeba, ale beru to jako samozřejmost a nepíšu to, ovoce na snídani a zeleninu ke každému jídlu, omega 3 a 6 v konopném oleji.
Napadá tě ještě něco co bych tam měl mít, nechám si rád poradit
Tekutiny? Piju vodu z kohoutku, nevím něco kolem 3 až 5litrů.
Snad je to vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|