|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 5:37 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem byl cvičit v Big1 na Mendláku, kam za mnou přijel na konzultaci z Havířova člen Extrifit Clubu a letošní mistr ČR Dominik Fujtík. Tak to bylo fajn, dal jsem mu pořádně do těla a pak si dal vlastní trénink. Fitko je to super, ale pořád mám takový zvláštní pocit, jako kdyby šlo více o módní přehlídku, než o cvičení, nicméně je super, že tam cvičí závodníci v kulturistice (dnes Tomáš Horák, Jana Bendová) a současně tam jsou i crossfiteři, tak tam jsou lidi co dřou spolu s dalšími návštěvníky v mikinách a tričkách. Ale bohužel tílkařů také mnoho. Tak uvidím, ještě vyzkouším ten SPC gym, problém je ten, že vím, že příští týden zvládnu trénink jen v úterý a tady je otevřeno po - st - pá...rád bych se někde usadil na trvalo, poznal místní partu atd.
Trénink:
pushpress
1x10x50 kg
4x5x60 kg
tlaky s jč na rovné lavici v supersetu
1x12x25 kg
4x6x30 kg
přítahy velké činky v předklonu podhmatem
1x12x50 kg
4x8x70 kg
shyby širokým úchopem
2x8
2x6
kliky na bradlech
2x8
2x6
přední dřepy s velkou činkou
4x6x50 kg
cable kneeling crunches se stop pausou
1x25x45 kg
3x15x60 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:36 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem místo do fitka šel poprvé od závodu běhat, jednak jsem chtěl využít krásné počasí a jednu z posledních možností podmínek, ve kterých jsem ochotný běhat a zadruhé jsem nechtěl jít na těžkých trénink dřepů, protože jsem toho v noci moc nenaspal, jak jsme řešili nějaké neshody v rámci shakeru, způsobené přesně tím, že jsme to všichni vymýšleli v rychlosti na koleně. Trénink byl dnes perfektní, krásně jsem si vyčistil hlavu a těším se na další trénink v posilovně, bolest holenních kostí je pryč a kondice byla super, dokonce mi po dlouhé, dlouhé době odcházely dříve svaly než srdce/dech.
Trénink:
běh 4+ km
hluboké kliky na bradlech v supersetu s
5x10
výskoky na překážku
4x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
kasli na svaly, dej se na behani
(ale jinak palec nahoru, i za ten vas shaker!) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ulisses
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, náhodou jsem na stránkách antidopigového výboru narazil na jméno Lukáš Roubík s tím, že byl testován a byl pozitivní na clenbuterol. Nevím, jestli se jedná o tebe, pokud ano, mohl bys to nějak okomentovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Ulisses napsal: | | Ahoj, náhodou jsem na stránkách antidopigového výboru narazil na jméno Lukáš Roubík s tím, že byl testován a byl pozitivní na clenbuterol. Nevím, jestli se jedná o tebe, pokud ano, mohl bys to nějak okomentovat. |
http://www.kulturistika.net/freimenuv-pribeh-1-cast
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Ulisses napsal: | | Ahoj, náhodou jsem na stránkách antidopigového výboru narazil na jméno Lukáš Roubík s tím, že byl testován a byl pozitivní na clenbuterol. Nevím, jestli se jedná o tebe, pokud ano, mohl bys to nějak okomentovat. |
Boha jeho ..... se zase někdo probudil a objevil Ameriku. Nebo si fakt myslíš, že jsi za ty roky první, kdo si tady na fóru umí najet na web ADV?
Frei to už samozřejmě komentoval x-krát, že prostě byl mladej a blbej a stalo se. Což je maximálně férový přístup a jak mě kdysi, když byl mladej a neklidnej:-), občas silně sral, tak v tomhle už tenkrát prostě byl v pohodě a za mě rozhodně dobrý.
Tady má někdo 4 příspěvky a bude dělat vlny ....
To by spíš Frei, jako ten PR expert Extrifitu, mohl pročistit tohle .... *** ... protože víme, jak to v 2007 s těmi tituly vlastně bylo . A kdo neví, tak si může jak tady na webu, nebo na tom ADV snadno najít. Fakt si říkám, jestli máte tohle zapotřebí.
--
edit, viz pravidla fora _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ulisses
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
ghost333 diky za info, to jsem četl prvně. napadá mě spousta dalších otázek, kterými bych rozpoutal peklo. takže to mi stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 9:59 pm Předmět: . |
|
|
Nemá se jaké peklo strhnout, je sice úsměvné, jakým slohem jsem to tehdy psal a sám jsem se u čtení toho příběhu velmi usmíval, ale fakta zůstávají stále stejná. Navíc díky těmto i negativním zkušenostem mohu na srazech a soustředěních mládeže dělat fundovanou prevenci dopingu a přednášky o jeho škodlivosti v dorostu a juniorech, kde to prostě nemá co dělat, protože jsem si to sám zažil a mám s oběma stranami vlastní zkušenost.
Co se týče logu, tak píšu jen, že na Vás myslím :) , ale bohužel jsem o víkendu nastydnul nebo někde něco chytil (zejména nerva v zácpě, kdy jsem minulý pátek jen PO PRAZE z domu do olympia fitness místo 30 min 2 hodiny, až jsem trénink strávil v zácpě a pak po příjezdu do Vršovic už musel jet dál :/ ) , takže jsem bohužel týden bez tréninku, už mi je ale dobře, tak po EVL's hned začnu...jo vlastně hned nezačnu - když jsem si teď v autě uvědomil, že se vlastně těším na úterý, až mi budou dělat dg. výkon v celkové anestezii a já si trochu odpočinu, uvědomil jsem si, že něco není v pořádku
Nicméně bych chtěl napsat - přijeďte v hojném počtu na EVL's, my tam s Milanem Šádkem a jarim budeme a určitě se zastavte pokecat, pomluvit formy profíků atd.  , budu se těšit
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 8:30 pm Předmět: . |
|
|
Tak vážení přátelé, včerejší den jsem strávil přejezdem na Moravu a dnes bych rád napsal několik zážitků ze soutěže EVLS Prague Pro, kterou jsem si nesmírně užil. Úroveň soutěže byla dokonce ještě vyšší než loni, moc se mi líbilo řešení těch prostorů, na Expu se stále pořád něco dělo, hodně stánků, semifinálové boje, skvělí diváci, hosté. Byl dostatek času se potkat s lidmi odsud, pokecat, vidět zblízka závodníky a ze všeho nejvíce se mi líbila ta nálada v hale, bylo to perfektní a rád jsem se všemi pokecal a vyfotil. Finále pak samo o sobě velký skvost, moderátoři byli perfektní, zázemí pro závodníky, šatny, rozcvičovna, vše super. Dobprovodný program také skvělý a hlavně soutěž, který byla pastva pro oči, všechny kategorie nabité, stále se bylo an co dívat, moc jsem si to užil a organizátorům patří velký dík, že sem do prahy světovou kulturistiku opět dovedli a viděl jsem díky nim zblízka Kaie, Branche, Dextera. Bylo to perfektní. Samozřejmě mi večer bylo líto Tomáše, měl perfektní formu, ale prostě ve srovnání s těmi obrovskými svaly soupeřů to nestačilo do desítky. Dalibor měl naopak skvělou formu i radost z výsledku, strávil jsem s ním pak i celý banket a byla tam moc příjemná atmosféra.
Čili za mě obrovský zážitek, viděl jsem hodně pěkných věcí, užil si hodně srandy a poznal nové lidi, bylo to perfektní a věřím, že se vám videoreportáž, kterou jsme natáčeli s Milanem v pátek a s jarim v sobotu bude líbit. Měla by vyjít ve čtvrtek ;)
No a co se týče mě, tak já teď v tuto chvíli si dělám jinou "přípravu" a zítra mě čeká výkon v celkové anestezii (jednodenní, spát budu jen 2 hod a odpoledne domů), takže opravdu chuťovka. Od včerejšího večera jsem nejedl, jen piju a od odpoledne tyto výborné koktejly :) Už se nemůžu dočkat pořádného jídla a tvrdého tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:03 pm Předmět: . |
|
|
Tak jsem si dnes užil pestrý den plný "omamných" látek a zážitků  Od nedělě 22 hod až do úterý 15 hod jsem nejedl nic, jen pití a koktejly na vyčištění a dnes od rána až do 15 hod nepil, pak odpoledne 2 tatranky a až ve 20 hod normální večeře, měl jsem dnes dg. výkon v anestezii. Dle výsledků vyšetření je to v pořádku, resp. není tam nic dalšího a tak platí termín operace 10. prosince nástup do nemocnice a 11. prosince operace. Podle toho, jak operace dopadne a jak se mi to rychle zahojí pak budu moci začít uvažovat nad tím, jestli se příští rok nachystám do klasické kulturistiky či nikoliv. Nezačnu se chystat jen abych si to vyzkoušel, ale abych vyhrál. Pokud by se to hojilo pomaleji, ale bůh dá a hojilo a nakonec v pohodě, nachystal bych se alespoň na Spartan race trifectu a zkusil případně více crossfit a tyto věci. Hlavně ale, abych byl už úplně zdravý. Přikládám níže fotku z pokoje, kde jsem po anestezii ještě 2 hod spal a protože dnešní zápis není o svalech, přidávám alespoň historku pro zasmání.
Historka: co opravdu nechcete je to, abyste zjistili, že ten na chodbě do telefonu nahlas křičící rozvádějící se lékař "myslíš jen sama na sebe! o děti se nezajímáš! co to vykládáš!", je Váš anesteziolog, který Vás jde o 2 min později na sále uspávat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 12:36 pm Předmět: . |
|
|
Tak po 3 týdnech konečně tréninkový zápis do logu :). Byl jsem pořád nastydlý a pak ten výkon v nemocnici na začátku tohoto týdne. Ta imunita pořád ještě není ono, je to cítit. Byl jsem cvičit v Big1 a dobře jsem udělal, dnes málo lidí, čisto, klid, dobré vybavení, kupodivu jsem si moc pěkně zacvičil, i když ze měl lilo jako z prasete a srdeční kondice hodně špatná, bylo znát, že tělo s něčím ještě bojuje. Byla na druhou stranu i síla, ale mám podezření, že žádná z velkých činek (vyzkoušel jsem za trénink 3) nemá v Big1 20 kg, leda že by tělo tak reagovalo na to, že jsem tam po 3 týdnech hned poslal suplementaci, nevím :). Nicméně nyní mám necelých 6 týdnů, vypadám bídně, ale pokusím se na sebe nabalit co nejvíce masa, abych pak na tu operaci šel v kondici, více svalů znamená lepší regeneraci a je lepší hubnout z 85 kg než ze 75 kg
Trénink:
benchpress
1x15x50 kg
4x6x70 kg
dřep
1x12x50 kg
4x6x70 kg
mrtvý tah
1x12x50 kg
3x6x70 kg
biceps s velkou činkou v supersetu
3x8x40 kg
francouzský tlak s velkou činkou
3x8x40 kg
upažování ve stoje s jednoručkami
1x15x5 kg
4x8x12 kg
cable kneeling crunches
1x20x45 kg
2x15x60 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
V Big1 jsem byl jenom jednou. Co si pamatuju, tak tam měli osy Jordan. Nakonec jsem si taky jednu koupil, protože se tvařila celkem rozumně za slušnou cenu. Když mi ji přivezli, tak byla na balíku nálepka 21kg, ale jestli chceš, tak ti ji klidně převážím.
http://www.jordanfitness.co.uk/collections/olympic-bars/products/elite-steel-high-performance-olympic-bar-tested-to-exceed-750kgs
Je celkem v pohodě, ale jediný, co mě na ní štve, jsou ty d*m*ntní ukončení osy v podobě plastových "čepiček", který občas při přendávání kotoučů vypadnou. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|