Jak na objem nohou- dívka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak na objem nohou- dívka  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak na objem nohou- dívka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 3:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dal bych těžky dřepiky 5x5 třeba se zaměřením na zlepšení síly a stím půjde i hmota při dodání živin...ženskym asi neporostou nohy tak rychle jako chlapum ale i tak pororstou při dlouhodobym hlubokym dřepování, viz fotky crossfiterek

jinak se tu hadate z čeho nohy rostou nerostou...řekl bych že s dostatečnou váhou můžou klidně růst i z těch blbých pistolí (dyt je to přeci taky dřep) :) ale je potřeba je masivně zatížit a zničit :)

na youtube typek děla pistols se dvěma 30 ketlebelama a nohy měl pěkny :D

pokud jsi ektomorfka tak taky tu stravu obohatit...spousta žen ma maly kaloricky přijem a ještě navic cvičí a pak jsou kost a kůže
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
marka13

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, myslím, že jsem dělala chybu v technice, je pravda, že ne úplně vždy jedu dřepy až dolu. Prostě tomu musím dát víc. Ohledně jídla, strava je mi jasná, stalo se mi přesně to co píšeš před dvěma roky, připravovala jsem se nazávody, ale podvědomě jsem měla i v objemu strach přidat na jídle, tak jsem to tak nějak " omezovala" , no a pak po rýsovačce jsem vypadala doslova jak staženej králík. Jídlo mám už pořešené, všechno ukáže praxe, teď řeším hlavně trénink. No už se nemůžu dočkat, až zase začnu. Ještě 3 týdny a pak pomalu do toho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak na objem nohou- dívka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: