Prosím o pomoc

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o pomoc  Úvodní stránka -> Trénink -> Prosím o pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AzuritCZ

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 8:46 pm    Předmět: Prosím o pomoc Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o doplnění popř. pomoc s mým tréninkem. Aktivně hraji fotbal, Kraj. přebor , trénujeme teď jen 2x týdně. A moc se mi líbí a baví mě calistenika.

Chtěl bych skloubit calisteniku a doplňkovy treninky ve volne dny.
Fot. trenink je ve ST,PA . Mám volný Po,Ut,Čt a někdy víkend, jak kdy.
Calisteniku bych jel kazdej den, treba o vikendu dal den volna.

No, a ty treninky v Po,Ut,Ct bych viděl ve smyslu sprintů, nějaký skákání a plyometrika .
Treba Po - 10x sprint x metru - s prestavkama cirka 1 minutu? muze byt?
Pote nejake to skakani ci bez do kopce

Ut - Nejakej delsi kondicni beh, treba tech 45-60 minut na fyzičku.

Ct - Takovej lehci trenink, 5-10 lehcich sprintu , podle sily a potom bych to doplnil treba protahovanim.

V ty volny dny bych trenoval i techniku.

V calistenice se prokousavam k slozitejsim variantam. Zatim zvladam par pritahu podhm, dipy, zvedani nohou/kolen a kliky a trenuji back lever.
Nevim, zdali bych mel jet kruhovy trenink, nebo odcvicit nekolik serii od jednoho cviku a padk jet na dalsi. Ty kruhace pry trosku pomahaji spalovat tuk. Pokud byste nekdo mel nejakej dobrej trenink na zvetseni sily a poctu opakovani, byl bych jel rad.
Viděl bych to třeba 3x5 serii se zavazim ( 2-4 kg ) pote kliky ruzne varianty , kliky na bradlech a zvedani noh. Ted jeslti jet serii pritahu, pak kliky a hned serii kliku na bradlech, pak chvilku odpocinek a znova to jet. Nebo proste odcvicit jeden cvik , pak prejit na dalsi cvik.

Dekuji, ze si to prectete, pokud mozno mi s necim poradite.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: