|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nEcro

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
jo jasne, dej si co ti chutna, normalne bych tam dal granko a jeste bych to trochu prisladil protoze normalne je granko malo sladke _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Co je hrozného na lecitinu, Riku? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | jo jasne, dej si co ti chutna, normalne bych tam dal granko a jeste bych to trochu prisladil protoze normalne je granko malo sladke |
Myslel sem ze si muze dat jakykoliv protein pokud nema zavodni ambice a cvici jen pro radost tak rozdil mezi napr wpc 80 a iso 90 nema sanci poznat
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
BTW: Teď jsem si všiml nového Hydro - izolátu od ON. Pěkný, až na tu cenu... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Souhlasim s patrikem, je az smesny kdyz kondicak bez souteznich ambici rozmysli nad tim jestli tam je 20 nebo 21g bilkovin, jakej to ma stupen hydrolyzy apod.] _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Kosak93
|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 4:33 pm Předmět: Jaký Protein? |
|
|
Dobrý den,
cvičim intenzivně přes 2 měsíce mam 103 KG a měřim 193 cm, předtim jsem vrcholově sportoval, takže nějákej základ mam a chtěl bych poradit jakej mam užívat protein, abych zhubnul a urychlil nárust svalové hmoty..
Děkuji
Prosil bych určité výrobky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 12:26 pm Předmět: Re: Jaký Protein? |
|
|
FA Whey protein (broskev)
- nižší cena
- chuť sladší
- krémová konzistence
- stravitelnost OK díky trávicím enzymům
- nepráší
- na výběr mnoho zajímavých příchutí
- rozpustnost trochu horší (v šejkru zbydou kousíčky)
Chtěl jsem nějaký levnější protein, který bych si dával do jogurtu či tvarohu na ochucení - tenhle protein je na to ideální. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 4:13 am Předmět: Re: Jaký Protein? |
|
|
| Frozz. napsal: | FA Whey protein (broskev)
- nižší cena
- chuť sladší
- krémová konzistence
- stravitelnost OK díky trávicím enzymům
- nepráší
- na výběr mnoho zajímavých příchutí
- rozpustnost trochu horší (v šejkru zbydou kousíčky)
Chtěl jsem nějaký levnější protein, který bych si dával do jogurtu či tvarohu na ochucení - tenhle protein je na to ideální. |
JJ, příchutě mají fajn a pokud nejsi v dietě a nevadí vyšší obsah sachrů jsou ideální. Měl jsem cookies, banán, pekan, pomeranč/vanilka, karamel a možná ještě nějaký, nejlepší byl ten pomeranč/vanilka, ale i karamel byl fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Ronnie Coleman Pro-Antium jahoda nebo vanilka,která příchuť je chutnější,čokoláda je bez debat skvělá?!díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 6:47 pm Předmět: Re: Jaký Protein? |
|
|
| Kosak93 napsal: | Dobrý den,
cvičim intenzivně přes 2 měsíce mam 103 KG a měřim 193 cm, předtim jsem vrcholově sportoval, takže nějákej základ mam a chtěl bych poradit jakej mam užívat protein, abych zhubnul a urychlil nárust svalové hmoty..
Děkuji
Prosil bych určité výrobky... |
Vezmi klasiku nejosvědčenější, nezklame Tě ani po stránce složení, ani po stránkách chuti, rozpustnosti atd.:
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|