|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Ronnie Coleman Pro-Antium jahoda nebo vanilka,která příchuť je chutnější,čokoláda je bez debat skvělá?!díky |
měl jsem jen čokoládu, ta je top
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
vzorek Phase 8 příchuť čokoláda,milé překvapení!Dík patří všem zkušenějším co zde tento protein chválili a doporučovali,na Vaše rady vždy dám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímal poměr jednotlivých složek u toho Pro-Antium. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
asi rok zpatky sem ho mel.. zkusil sem si tejden dvoufazovejch treninku s hromadou kardia atd. a na konci tejdne sem navazil vic nez predtim :D a to sem nic jinyho nemenil a obyc kreatin na me nikdy nefungoval, tak nevim, neco na tom koulmenovi fakt bude :D _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
nevim, je to samozrejme divny, ale je to tak) ja v tom kreatinu nevidim problem, pokud teda nejedes nejakou posledni fazi diety, tak je to jedine plus.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 7:12 am Předmět: |
|
|
Taky jsem o něm uvažoval, ale odradil mě právě ten kreatin. Jsem stále na začátku a sice už nabírám pomalu, ale kvalitně a zdá se mi zbytečný teď brát kreáč, podle názorů tady na foru, že je lepší ho zařadit až když nejsou výsledky tak moc znát... tak nevím, ale rád bych ho ochutnal
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz ohledně extrifit WPC 80 příchuť Jahoda.
Když jsem ho měl posledně, tak v něm byly takové malé červené tečky, jak kousíčky jahod. Nyní v novém vyrobeném 9/13 už to není.
Se změnilo složení?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze se neco psalo o tom ze jahoda je tedka ze susenych jahod nebo co to, ale jak dlouho ta zmena je netusim..
btw jak ti to chutna? Taky nejspis premyslim ze ji zkusim _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
No ve složení nic o jahodách není. Jinak chutná mi to víc než když jsem jí měl ještě tu s červenými kousky, ale to je možná jen pocit, protože čím déle piji jednu příchuť, tím míň mi chutná
Ale jinak chuť super, jak jahodová zmrzka nebo shake v mekáči
Nulová prášivost, pěna taky skoro nulová, rozpustnost excelentní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
Hmm, tak to nevim, v PR clanku na RW je to napsany dole..
http://kulturistika.ronnie.cz/c-16813-professional-wpc-80-proc-se-tak-prodava.html
Jinak jestli ti chutnaji spise ovocne prichute tak urcite zkus boruvku, ta je fakt bombová _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Divný. U borůvky mají ty borůvky napsané ve složení, u jahody je pouze na krabici napsáno "přírodní barvivo" , dle webu to bude karmín. Tak to jsem z toho vedle, možná to zapomněli změnit na krabici
Jinak borůvku mám taky, taky super, ale jahoda mi chutná víc
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|