ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 8:38 am    Předmět: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) Odpovědět s citátem

Neznáte nebo nemáte zkušenost? Moje mamka má artrozu, docela ve všech kloubech podle doktorky... doporučila jí tenhle přípravek...já jí chtěla vnutit ANIMAL FLEX , tak nevím, co je lepší volba...já jsem totiž k těm doktorům celkem averzní, každej tvrdí něco jinýho...vím, že tady taky nejsou rady odborníků, ale víc hlav víc ví díky za názory!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Runner

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 9:56 am    Předmět: Re: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Neznáte nebo nemáte zkušenost? Moje mamka má artrozu, docela ve všech kloubech podle doktorky... doporučila jí tenhle přípravek...já jí chtěla vnutit ANIMAL FLEX , tak nevím, co je lepší volba...já jsem totiž k těm doktorům celkem averzní, každej tvrdí něco jinýho...vím, že tady taky nejsou rady odborníků, ale víc hlav víc ví díky za názory!

Tohle se už moc léčit nedá. Na velké klouby platí jediné, snížení váhy. Ale výživa chrupavky čímkoli špatná není, jen je potřeba akceptovat že to žádný zázrak nezajistí.
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:00 am    Předmět: Re: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) Odpovědět s citátem

Runner napsal:

Tohle se už moc léčit nedá. Na velké klouby platí jediné, snížení váhy. Ale výživa chrupavky čímkoli špatná není, jen je potřeba akceptovat že to žádný zázrak nezajistí.

jj, bohužel vím, že tohle už je dost průser, největší vtip je, že máti váží jak já 50 kilo ( výška 160kg ) a je jí 51! nejvíc mi dostalo, když jí doktorka řekla, že to není způsobené jen prací ve fabrice, ale také sport ( v mládí cvičila aerobik, ale nic divokýho.. tak jsem chtěla názory ostatní, těch preparátů na klouby jsou mraky...
Vico

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-)
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-)

oj, to je pro koně...to by máti asi nerozdejchala:-) ale věřím, že účinky to mít bude, u takových 150kg koníka... nevím, aby to nebyly fakt koňský dávky, tys to používal? jako cenově to vyjde asi dobře, to je fakt...
Runner

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Vico napsal:

oj, to je pro koně...to by máti asi nerozdejchala:-) ale věřím, že účinky to mít bude, u takových 150kg koníka... nevím, aby to nebyly fakt koňský dávky, tys to používal? jako cenově to vyjde asi dobře, to je fakt...

To, že je to pro koně, bych nebral jako negativum, spíš naopak. Máloco má kloubní ochranu zvládnutou tak profesionálně.
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:

To, že je to pro koně, bych nebral jako negativum, spíš naopak. Máloco má kloubní ochranu zvládnutou tak profesionálně.

jj, souhlas, jen se bojím, jestli pro člověka ty dávky nebudou moc, i když je upravím dle váhy ( na 50 kg to vychází 2 g, to znamená, že to balení by mi mohlo vystačit na roční užívání každej den..nevím nevím...
Mablung

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus se podívat na piascledine. To mi na klouby doporučili dva doktoři nezávisle na sobě. Je to sice na předpis, ale předepsat ti to může každý
Vico

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Vico napsal:

Jo používal a používam. Bral jsem to s kamarádem na půl a tak 4 měsíční kůra vyšla na 350 :-). Zatim neřehtam takže to asi vedlejší účinky mít nebude. Jediný co tak člověk musí zkousnout že to je pro koně a že je to fakt hnusný. Snažili jsme se sehnat něco podobnýho pro lidi, ale ta cena je jedinečná. (cca 2 kč za gram glukosaminu vs 7kč u toho profichondra)
Marki

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:

Jo používal a používam. Bral jsem to s kamarádem na půl a tak 4 měsíční kůra vyšla na 350 :-). Zatim neřehtam takže to asi vedlejší účinky mít nebude. Jediný co tak člověk musí zkousnout že to je pro koně a že je to fakt hnusný. Snažili jsme se sehnat něco podobnýho pro lidi, ale ta cena je jedinečná. (cca 2 kč za gram glukosaminu vs 7kč u toho profichondra)

jj, cena je bomba! zkusím to, objednám a budu to míchat třeba ráno do vloček, tam se to snad ztratí...:-)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje mamka má taky špatné kloubym je mladší než tvoje. Tuším, že jí taky říkali o artroze, koupil jsem jí animal, když ho brala, tak to prý pomohlo, ale jakmile došel tak se jí to vrátilo..
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Moje mamka má taky špatné kloubym je mladší než tvoje. Tuším, že jí taky říkali o artroze, koupil jsem jí animal, když ho brala, tak to prý pomohlo, ale jakmile došel tak se jí to vrátilo..

Víš že mám úplně stejné zkušenosti. Když beru animal, nemám s kyčlemi problémy, ale jakmile přestanu, začnou se po čase ozývat. Vzhledem k tomu že by to měl člověk brát s tříměsíčním cyklováním, přemýšlím co to způsobuje. Že by MSM, které působí protizánětlivě a tím pádem okamžitě?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přiznám se vůbec nevím čím to je, protože tomu nerozumím. Ale mě naštěstí pomohl, takže na něj nedám dopustit.
Jinak o tom tří měsíčním cyklu jsem tak slyšel, tuším, že kulich (?) tu psala, že je dobré koupit 2 balení naráz, a pak zase na nějakou dobu vysadit. Já teda vždycky vezmu jedno a zabereto (i když momentálně mě nic extra naštěstí nebolí :))
Riku

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to nebude tím, že jsou v tom mimo stavebních látek (glukosamin, chondroitin, MSM) látky, které lubrikují klouby a také látky, které potlačují tu bolest. Řekl bych, že za to rychlé potlačení bolesti mají zásluhuju složky v Joint Support Complex 1000 mg - extrakt z kořene zázvoru, kurkumin, boswelia, quercetin, bromelain.. ? Ale to je jen má domněnka.

Také určitě lněný olej , který animal obsahuje. Rozhodně není na škodu ho zkusit konzumovat samotný lžičkou, musí se ale koupit čerstvě vylisovaný a brzy spotřebovat.
Ještě lépe ho míchat s tvarohem a nadrceným lněným semínkem.

edit: koho to zajímá, zkuste si v googlu najít Dr. Budwigová
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jestli to nebude tím, že jsou v tom mimo stavebních látek (glukosamin, chondroitin, MSM) látky, které lubrikují klouby a také látky, které potlačují tu bolest. Řekl bych, že za to rychlé potlačení bolesti mají zásluhuju složky v Joint Support Complex 1000 mg - extrakt z kořene zázvoru, kurkumin, boswelia, quercetin, bromelain.. ? Ale to je jen má domněnka.

Také určitě lněný olej , který animal obsahuje. Rozhodně není na škodu ho zkusit konzumovat samotný lžičkou, musí se ale koupit čerstvě vylisovaný a brzy spotřebovat.
Ještě lépe ho míchat s tvarohem a nadrceným lněným semínkem.

edit: koho to zajímá, zkuste si v googlu najít Dr. Budwigová

Ono to má tak 2-3 týdenní setrvačnost, takže látky proti bolesti by v tom neměly mít prsty. Možná ta lubrikace? Na sucho to jde špatně ve více činnostech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce)
Rychle na stránku:

Přejdi na: