|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 8:38 am Předmět: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) |
|
|
Neznáte nebo nemáte zkušenost? Moje mamka má artrozu, docela ve všech kloubech podle doktorky...  doporučila jí tenhle přípravek...já jí chtěla vnutit ANIMAL FLEX , tak nevím, co je lepší volba...já jsem totiž k těm doktorům celkem averzní, každej tvrdí něco jinýho...vím, že tady taky nejsou rady odborníků, ale víc hlav víc ví  díky za názory!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Runner
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 9:56 am Předmět: Re: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) |
|
|
| Marki napsal: | Neznáte nebo nemáte zkušenost? Moje mamka má artrozu, docela ve všech kloubech podle doktorky... doporučila jí tenhle přípravek...já jí chtěla vnutit ANIMAL FLEX , tak nevím, co je lepší volba...já jsem totiž k těm doktorům celkem averzní, každej tvrdí něco jinýho...vím, že tady taky nejsou rady odborníků, ale víc hlav víc ví díky za názory! |
Tohle se už moc léčit nedá. Na velké klouby platí jediné, snížení váhy. Ale výživa chrupavky čímkoli špatná není, jen je potřeba akceptovat že to žádný zázrak nezajistí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:00 am Předmět: Re: ProfiChondro OMEGA 180 tobolek (2 měsíce) |
|
|
| Runner napsal: |
Tohle se už moc léčit nedá. Na velké klouby platí jediné, snížení váhy. Ale výživa chrupavky čímkoli špatná není, jen je potřeba akceptovat že to žádný zázrak nezajistí. |
jj, bohužel vím, že tohle už je dost průser, největší vtip je, že máti váží jak já 50 kilo ( výška 160kg ) a je jí 51! nejvíc mi dostalo, když jí doktorka řekla, že to není způsobené jen prací ve fabrice, ale také sport ( v mládí cvičila aerobik, ale nic divokýho.. tak jsem chtěla názory ostatní, těch preparátů na klouby jsou mraky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | | Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-) |
oj, to je pro koně...to by máti asi nerozdejchala:-) ale věřím, že účinky to mít bude, u takových 150kg koníka... nevím, aby to nebyly fakt koňský dávky, tys to používal? jako cenově to vyjde asi dobře, to je fakt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | Vico napsal: | | Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-) |
oj, to je pro koně...to by máti asi nerozdejchala:-) ale věřím, že účinky to mít bude, u takových 150kg koníka... nevím, aby to nebyly fakt koňský dávky, tys to používal? jako cenově to vyjde asi dobře, to je fakt... |
To, že je to pro koně, bych nebral jako negativum, spíš naopak. Máloco má kloubní ochranu zvládnutou tak profesionálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
| Runner napsal: |
To, že je to pro koně, bych nebral jako negativum, spíš naopak. Máloco má kloubní ochranu zvládnutou tak profesionálně. |
jj, souhlas, jen se bojím, jestli pro člověka ty dávky nebudou moc, i když je upravím dle váhy ( na 50 kg to vychází 2 g, to znamená, že to balení by mi mohlo vystačit na roční užívání každej den..nevím nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Zkus se podívat na piascledine. To mi na klouby doporučili dva doktoři nezávisle na sobě. Je to sice na předpis, ale předepsat ti to může každý
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | Vico napsal: | | Ať zkusí Alavis Triple blend. Je sice hodne hnusnej ale pomáha na klouby super :-) |
oj, to je pro koně...to by máti asi nerozdejchala:-) ale věřím, že účinky to mít bude, u takových 150kg koníka... nevím, aby to nebyly fakt koňský dávky, tys to používal? jako cenově to vyjde asi dobře, to je fakt... |
Jo používal a používam. Bral jsem to s kamarádem na půl a tak 4 měsíční kůra vyšla na 350 :-). Zatim neřehtam takže to asi vedlejší účinky mít nebude. Jediný co tak člověk musí zkousnout že to je pro koně a že je to fakt hnusný. Snažili jsme se sehnat něco podobnýho pro lidi, ale ta cena je jedinečná. (cca 2 kč za gram glukosaminu vs 7kč u toho profichondra)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: |
Jo používal a používam. Bral jsem to s kamarádem na půl a tak 4 měsíční kůra vyšla na 350 :-). Zatim neřehtam takže to asi vedlejší účinky mít nebude. Jediný co tak člověk musí zkousnout že to je pro koně a že je to fakt hnusný. Snažili jsme se sehnat něco podobnýho pro lidi, ale ta cena je jedinečná. (cca 2 kč za gram glukosaminu vs 7kč u toho profichondra) |
jj, cena je bomba! zkusím to, objednám a budu to míchat třeba ráno do vloček, tam se to snad ztratí...:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Moje mamka má taky špatné kloubym je mladší než tvoje. Tuším, že jí taky říkali o artroze, koupil jsem jí animal, když ho brala, tak to prý pomohlo, ale jakmile došel tak se jí to vrátilo.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Moje mamka má taky špatné kloubym je mladší než tvoje. Tuším, že jí taky říkali o artroze, koupil jsem jí animal, když ho brala, tak to prý pomohlo, ale jakmile došel tak se jí to vrátilo.. |
Víš že mám úplně stejné zkušenosti. Když beru animal, nemám s kyčlemi problémy, ale jakmile přestanu, začnou se po čase ozývat. Vzhledem k tomu že by to měl člověk brát s tříměsíčním cyklováním, přemýšlím co to způsobuje. Že by MSM, které působí protizánětlivě a tím pádem okamžitě?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se vůbec nevím čím to je, protože tomu nerozumím. Ale mě naštěstí pomohl, takže na něj nedám dopustit.
Jinak o tom tří měsíčním cyklu jsem tak slyšel, tuším, že kulich (?) tu psala, že je dobré koupit 2 balení naráz, a pak zase na nějakou dobu vysadit. Já teda vždycky vezmu jedno a zabereto (i když momentálně mě nic extra naštěstí nebolí :)) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
Jestli to nebude tím, že jsou v tom mimo stavebních látek (glukosamin, chondroitin, MSM) látky, které lubrikují klouby a také látky, které potlačují tu bolest. Řekl bych, že za to rychlé potlačení bolesti mají zásluhuju složky v Joint Support Complex 1000 mg - extrakt z kořene zázvoru, kurkumin, boswelia, quercetin, bromelain.. ? Ale to je jen má domněnka.
Také určitě lněný olej , který animal obsahuje. Rozhodně není na škodu ho zkusit konzumovat samotný lžičkou, musí se ale koupit čerstvě vylisovaný a brzy spotřebovat.
Ještě lépe ho míchat s tvarohem a nadrceným lněným semínkem.
edit: koho to zajímá, zkuste si v googlu najít Dr. Budwigová
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Jestli to nebude tím, že jsou v tom mimo stavebních látek (glukosamin, chondroitin, MSM) látky, které lubrikují klouby a také látky, které potlačují tu bolest. Řekl bych, že za to rychlé potlačení bolesti mají zásluhuju složky v Joint Support Complex 1000 mg - extrakt z kořene zázvoru, kurkumin, boswelia, quercetin, bromelain.. ? Ale to je jen má domněnka.
Také určitě lněný olej , který animal obsahuje. Rozhodně není na škodu ho zkusit konzumovat samotný lžičkou, musí se ale koupit čerstvě vylisovaný a brzy spotřebovat.
Ještě lépe ho míchat s tvarohem a nadrceným lněným semínkem.
edit: koho to zajímá, zkuste si v googlu najít Dr. Budwigová |
Ono to má tak 2-3 týdenní setrvačnost, takže látky proti bolesti by v tom neměly mít prsty. Možná ta lubrikace? Na sucho to jde špatně ve více činnostech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|