|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:17 pm Předmět: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | je to dáno geneticky |
sakra, to jsem nechtěl slyšet, páč mi přijde, že to vypadá vždycky blbě, když ty svaly nejsou spojené
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:34 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
Nějak nechápu, co máš za problém, mě ty ramena a trapézy přijdou normální. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:40 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
| Frozz. napsal: | | Nějak nechápu, co máš za problém, mě ty ramena a trapézy přijdou normální. |
jsou tam dvě fotky, na té druhé je to tak, jak bych to chtěl spojit
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Vždyť to jak to chceš vypadá hůř,než tak jak to máš teď :)) Můj názor je,že když člověk nemá k trapézům pořadný ramena, tak vypadá pěkně hloupě.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Vždyť to jak to chceš vypadá hůř,než tak jak to máš teď :)) Můj názor je,že když člověk nemá k trapézům pořadný ramena, tak vypadá pěkně hloupě. |
hůř jo ? What..., mně právě přijde, že hůř je to tak jak to mám teď. Mám docela úzký ramena a to spojení mi přijde, že opticky rozšiřuje. Na ramenech se mi nedaří nabrat skoro nic, i když síla se zlepšuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně. Pokud by se ti to spojilo, tak to bude vypadat, že žádný ramena ani nemáš, tak se na nějakej trapéz vyprdni,makej dál a budeš širokej dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 4:46 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
pokud mas ramena a trapez spojene dohromady, tak vypadas jak seslapany ryc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 5:20 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | pokud mas ramena a trapez spojene dohromady, tak vypadas jak seslapany ryc |
hm, něco na tom bude
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 6:06 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
| SIA napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | pokud mas ramena a trapez spojene dohromady, tak vypadas jak seslapany ryc |
hm, něco na tom bude |
No to si piš! V tomhle poměru ramena -trapézy platí že máš naopak cvičit ramena výrazně a trapézy vůbec, takhle spojený to zkrátka ani být nemá. Pokud chceš být ale už zdálky vidět a vypadat jak razítko na vajíčka tak to je potom přesně podle tvého přání - splněno :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 6:20 pm Předmět: Re: Spojení trapéz a ramen. |
|
|
odpoved jsem oznacil v tvem dotazu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|