Jak nabrat 10 kilo do prosince

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nabrat 10 kilo do prosince  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak nabrat 10 kilo do prosince
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je slušná anorexie, takhle by zdravá mladá holka opravdu neměla vypadat.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaka anorexie dyt takhle vypada spousta teenek ty žerou čokoládu a vypadaj takhle to znám...jinak strašně záleží jakou má ta žena tělesnou kompozici a taky tvary pokud je to mohutnější kostra s prdelí a kozama tak je váha uplně jinde než takovy ty s maou drobounkou kostrou ktery maj na 170cm 42kg bez koz a sluši jim to...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Grimley

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím se smilem :))
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste pánové úplně mimo. V 16 letech je člověk "dokončený" tak ze 70%. Do nějakých 20-25 let se pořád ještě vyvíjí kostra. Ta holka je úplně normální, viz

to je taky anorektička? Jak jste vypadali vy v 16? já jsem mohl mít tak 65 kg na 175 cm.
Když jsem začal cvičit v 19 vážil jsem tak 73 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur: ta holka, cos ji posilal na te fotce nekde na predchozi strance, je dost vychrtla. A pro dobro lidstva sem prosim nepis, ze je to normalni, nebo se vselijake lecebny poruch prijmu potravy preplni jeste vic, nez je tomu ted.

Neverim tomu, ze holka, ktera se normalne stravuje a hybe, muze vypadat jak ta, cos sem posilal (nemluvim o fotce vyse - btw. tvuj argument s fotkou Katky Kyptove je fakt mimo... to bych tady ja mohl zacit razit teorii, ze je normalni byt brutalne vyzranej, a jakmile byste mi to zacli vyvracet, tak bych sem hodil fotku nejakyho random tlustocha a rekl, ze je to normalni)
edit: tim nechci nejak znevazovat Katku Kyptovou, jen jsem chtel rict, ze argumentovat fotkou jednoho cloveka, bavime-li se o necem takto obecnem, nedava vubec smysl.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jo, v podobném věku, holky co "sportujou"
mnohem lepší, ne?

micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta vlevo ano, ta vpravo taky
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou ale hnusný fotky, ne nadarmo se už od antiky tvrdí, že ženské tělo je neestetické. No homo
neis

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásný příklad toho, jak je zde posunutá průměrnost . Pánové otevřete oči, takto by neměla vypadat zdravá holka. I ta prostřední atletk je moc hubená .. No jo no, podle zdejšího mínění má každý druhý chlap 42 přes bicak a v pase 80 a holka s 57kg na 170 cm je vyžraná. Tohle už bude asi taky nějaká kulturistická psychická nemoc ne??
Bajkonur

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mi postni fotku, jak by měla vypadat 16letá holka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nabrat 10 kilo do prosince Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: