|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
Tohle je slušná anorexie, takhle by zdravá mladá holka opravdu neměla vypadat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím se smilem :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Vy jste pánové úplně mimo. V 16 letech je člověk "dokončený" tak ze 70%. Do nějakých 20-25 let se pořád ještě vyvíjí kostra. Ta holka je úplně normální, viz
to je taky anorektička? Jak jste vypadali vy v 16? já jsem mohl mít tak 65 kg na 175 cm.
Když jsem začal cvičit v 19 vážil jsem tak 73 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Bajkonur: ta holka, cos ji posilal na te fotce nekde na predchozi strance, je dost vychrtla. A pro dobro lidstva sem prosim nepis, ze je to normalni, nebo se vselijake lecebny poruch prijmu potravy preplni jeste vic, nez je tomu ted.
Neverim tomu, ze holka, ktera se normalne stravuje a hybe, muze vypadat jak ta, cos sem posilal (nemluvim o fotce vyse - btw. tvuj argument s fotkou Katky Kyptove je fakt mimo... to bych tady ja mohl zacit razit teorii, ze je normalni byt brutalne vyzranej, a jakmile byste mi to zacli vyvracet, tak bych sem hodil fotku nejakyho random tlustocha a rekl, ze je to normalni)
edit: tim nechci nejak znevazovat Katku Kyptovou, jen jsem chtel rict, ze argumentovat fotkou jednoho cloveka, bavime-li se o necem takto obecnem, nedava vubec smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
tak jo, v podobném věku, holky co "sportujou"
mnohem lepší, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
ta vlevo ano, ta vpravo taky
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 5:36 am Předmět: |
|
|
Krásný příklad toho, jak je zde posunutá průměrnost . Pánové otevřete oči, takto by neměla vypadat zdravá holka. I ta prostřední atletk je moc hubená .. No jo no, podle zdejšího mínění má každý druhý chlap 42 přes bicak a v pase 80 a holka s 57kg na 170 cm je vyžraná. Tohle už bude asi taky nějaká kulturistická psychická nemoc ne??
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 6:14 am Předmět: |
|
|
tak mi postni fotku, jak by měla vypadat 16letá holka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|