|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:16 pm Předmět: Denise Bidot |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Kvůli tomu bylo tolik toho spamu? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Kvůli tomu bylo tolik toho spamu? :-) |
No tak každý máme jiný vkus,tak jsem chtěl přispět svým názorem.Vlákno se jmenje "pro potěšení oka" a tohle mé oko potěší a myslím,že nejen moje
Ctěl jsem hodit ještě dvě fotky,ale už mi to zase nejde ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Měj si vkus jaký chceš, ale doporučuji normálně přispívat a po pár dnech to sem můžeš házet lopatou. Když budeš psát zbytečně posty, jen na sebe upozorníš.
P.S.: pošli mi ty linky na fotky do PM a já ti to vložím do toho prvního postu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
OK budu se řídit tvojí radou,jen jsem chtěl přispět svojí "troškou do mlýna"  Líbí se ti?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Mně se líbí sportovní typy, tahle kočka je na mě moc velký macek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Měj si vkus jaký chceš, ale doporučuji normálně přispívat a po pár dnech to sem můžeš házet lopatou. Když budeš psát zbytečně posty, jen na sebe upozorníš.
P.S.: pošli mi ty linky na fotky do PM a já ti to vložím do toho prvního postu |
Máš to tam ... a děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
 Možná by tahle příhoda mohla bejt i v mix eru  čekal jsem, že týpek chce přispět svou aktuálkou do forem a pak koukám a tady post s takovou bachyní  no sakra to mi rozveselilo den :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Možná by tahle příhoda mohla bejt i v mix eru čekal jsem, že týpek chce přispět svou aktuálkou do forem a pak koukám a tady post s takovou bachyní no sakra to mi rozveselilo den :)) |
Aktuálku se klidně zítra hodím,ale Arnold zrovna nejsem. Urážet jí ale nemusíš,tahle "bachyně" dělá velmi úspěšnou modelku a myslím,že spoustě chlapů se bude líbit víc než "muscule woman".Každý máme prostě jiný vkus.Kdyby se každému líbilo to samé,byla by to pěkná nuda.S takovouhle holkou se aspoň nepopoícháš o žebra.Navíc má nádherný přírodní prsa.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
Nevim no, nevypada, ze by mela nejaky extra prsa. Radsi musclewoman nez prasewoman. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: po říjen 21, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Nevim no, nevypada, ze by mela nejaky extra prsa. Radsi musclewoman nez prasewoman. |
Asi máme o "prasewoman" každý jinou představu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
Jako vkus mám každý jiný, to je v pohodě, otázkou je jestli tohle nepatří spíš na boubelky.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tohle je to co moc nechápu, navzal bych to jako lítání z extrému do extrému (ano vím, že existuje ještě větší extrém).
Neříkám, že hezcé holce musí být vidět žebra, ale taky nemusí být takhle obézní. Volil bych nějakou zlatou střední cestu. Jediné co se mi líbí je obličej, jenže víme co dnes dokáže make up a počítače, že? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|