Byl jsem z toho trochu zmatenej, na papíře mi vyjel tohle. Na počítači ukazoval 7,7%. Tak předpokládám, že tohle je asi jen podkožní, a těch 8 celkem. Každopádně, když se podívám na svoje starší fotky, kdy jsem měl podle odhadu tak 25%, tak je pro mě obrovksej úspěch, že jsem to shodil pod 10. Vim, že ta dřina, pot a krev stála za to.
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
Taky jsem začal konečně běhat a plavat a ne hrát jen volejbal. Nějaký menší trasy si sem psát nebudu.
Tady jedna poslední z pondělí. 500m běh, 3,7km plavání, 3km běh. :)
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
Tak v Monínci na Supru jsem taky vyšplhal i od bláta. Akorát to dalo dost zabrat, tak se to snažim naučit rychlejc a jednodušejc, každopádně jen rukama to taky budu zkoušet. :)
Tak od doby, co jsem jel naposled DL uběhly zhruba 3 měsíce. Tak jsem s ní zas zas začal. Včera to byl třetí trenink a hned jsem si dal novej OR 180kg. :) Na 200 se snad za měsíc dva dostanu. :)
Tak od doby, co jsem jel naposled DL uběhly zhruba 3 měsíce. Tak jsem s ní zas zas začal. Včera to byl třetí trenink a hned jsem si dal novej OR 180kg. :) Na 200 se snad za měsíc dva dostanu. :)
Takže v háji rameno,loket,noha...
záda ještě chyběj...za chvíli budeš jak Draper
Takže v háji rameno,loket,noha...
záda ještě chyběj...za chvíli budeš jak Draper
pohoda
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak po delší době jsem zase něco napíšu a snad už budu pokračovat pravidelně. Během práznin jsem tak nějak začal s CrossFitem a jako na zavolanou u nás v Brandejse tanhle pátek otevřeli box.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru