Jídelníček objem - amatér

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček objem - amatér  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček objem - amatér
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daspy

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 5:54 pm    Předmět: Jídelníček objem - amatér Odpovědět s citátem

Zdravím hošani. Je mi 23 let, cvičím teprve měsíc , váha 71 kg. CHci přibrat, jídelníček jsem si skládal sám tak bych poprosil váš názor.

5:30 snídaně ovesné vločky s mlékem poprípadě corn flakes 100 g + gainer 45g
8:30 černé pečivo a 3 ks vaiíčka (na tvrdo nebo jinak)
11:30 oběd to co je v práci ( vždy objednávám maso s bramborem nebo rýží)
14:30 na svačinu pořádně nevím co jíst, proto jím ovesnou kaši 55g s piškoty + gainer 45g, popřípadě 50 g tvarohu + piškoty
18:00 večeře vždy kuřecí maso s rýží a zeleninou
22:00 vícesložkový protein na noc
----------------
Jak říkam tvořil jsem si ho sám v poměru mých financí , ale nedělá mi problém něco změnit nebo přidat.

Chtěl bych při cvičení nabrat cca 15+ kg.
Díky za názory
-----------------------------
poprosím opravdu aby přispěli lidi kteří chtějí poradit a ne rejpat. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se to docela líbí...
Akorát na svačinu bych piškoty a gainer nedával, to máš svačinu samej cukr. Dej si tam nějakej ml. výrobek třeba (jogurty, sýry atd...) + racio, vločky + mléko, musli. Na snídani se drž těch vloček a opět gainer netřeba, postačí mléko a jestli už tam fakt chceš něco dávat, tak radši ten vícesložkáč.
Daspy

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:02 pm    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Mě se to docela líbí...
Akorát na svačinu bych piškoty a gainer nedával, to máš svačinu samej cukr. Dej si tam nějakej ml. výrobek třeba (jogurty, sýry atd...) + racio, vločky + mléko, musli. Na snídani se drž těch vloček a opět gainer netřeba, postačí mléko a jestli už tam fakt chceš něco dávat, tak radši ten vícesložkáč.

--------------------------
Kde teda mám zařadit gainer ( po tréninku ho piju vždy) , ale během dne vůbec? Mám koupené 2 sakra :D :)
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:04 pm    Předmět: Re: Dotaz Odpovědět s citátem

Daspy napsal:
Spam napsal:
Mě se to docela líbí...

--------------------------
Kde teda mám zařadit gainer ( po tréninku ho piju vždy) , ale během dne vůbec? Mám koupené 2 sakra :D :)

Za mě nikdy, ani po tréninku.
A jestli vůbec někdy bych ho dával, tak jedině po tréninku.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho.
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho.

A co je na tom prosím tě dobrého pít k svačině gainer?
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš.
Nikdo naturální tady nepotřebuje doplňovat bílkoviny ani žádný živiny gainerama nebo proteinama. Všechno v pohodě pokryje pevnou stravou, nad kterou není.
Sám používám protein spíš jako ochucovadlo. Kdybych nemiloval ovesnou kaši s čok. proteinem, tak ho ani nemám potřebu dávat.

Naposledy upravil Spam dne st říjen 23, 2013 6:20 pm, celkově upraveno 2 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:

V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš.

vim ze nemas rad suplementy, ale je to jak pít colu. Jen o neco lepší-bilkoviny, pomalejsi cukry. A proc to pit? Jednoduse navýší příjem, ale do tvý logiky ti nebudu mluvit.
Daspy

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:

-------------------------------
já mám gainer GOPRO 30 palatinose od Extrifitu.. práve tento produkt mi tu na roonie doporucil prodejce na užívání během dne..trošku me to začína mrzet no
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Spam napsal:
micus6 napsal:

vim ze nemas rad suplementy, ale je to jak pít colu. Jen o neco lepší-bilkoviny, pomalejsi cukry. A proc to pit? Jednoduse navýší příjem, ale do tvý logiky ti nebudu mluvit.

Navýšit příjem cukrama To je sice hezký no, tak jestli chceš navýšit příjem tak si dej čokoládu. Ale jestli chceš přibírat kval. svalovinu, tak jez kvalitní živiny.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:

Nikdo naturální tady nepotřebuje doplňovat bílkoviny ani žádný živiny gainerama nebo proteinama. Všechno v pohodě pokryje pevnou stravou, nad kterou není.
Sám používám protein spíš jako ochucovadlo. Kdybych nemiloval ovesnou kaši s čok. proteinem, tak ho ani nemám potřebu dávat.

gainery
a proteiny jsou rychle a hlavně lehce stravitelné, což flák hovězího určitě není. Zatěžovat neustále trávící trakt není nic dobrého. Trávicí systám má určitou výkonnost a rvát tam neustále maso a tvarohy je kontraproduktivní a dřív nebo později se to projeví na regeneraci. Proto je používání doplňků stravy více než vhodné.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

navíc GO PRO30 je špička s pomalejma cukrama. Je fajn.
jachym

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 4:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mně se to líbí, snad jen ta ovesná kaše 55g, v pohodě, akorát podle té gramáže mám podezření jestli to není taková ta "hotovka" co se prodává, plná Eček a cukru. Pokud jo tak bych to nahradil "domácí".
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičíš asi mezi druhou svačinou a večeří, viď? K té druhé svačině si můžeš dát třeba cottage s pečivem, ráciema...
flew

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Spam

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem

Cituji:

Další suplementy?
V předchozím textu jsem některé suplementy (především proteiny)
již zmínil, ale potřebujete ještě další? Pokud pominu multivitamin a multimineral, který byste měli přidat ke každé snídani a ideálně i k večeři, myslím, že ne. Samozřejmě, pokud zařadíte creatin, tribullus či podobný fungující suplement, můžete výsledky umocnit, avšak za předpokladu kvalitního jídelníčku musíte růst ve svých začátcích i bez nich. Naopak, ať už použijete suplementy jakékoliv chcete a přitom nebudete mít správně sestavený jídelníček, vaše tělo neporoste. Nebude mít jednoduše z čeho.

Tohle si uvědom, proč se to jmenuje doplňek výživy? Aby doplňoval pevnou stravu. Pouze doplňoval, nikoli nikde nic nahrazoval apod.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček objem - amatér Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: