|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 5:54 pm Předmět: Jídelníček objem - amatér |
|
|
Zdravím hošani. Je mi 23 let, cvičím teprve měsíc , váha 71 kg. CHci přibrat, jídelníček jsem si skládal sám tak bych poprosil váš názor.
5:30 snídaně ovesné vločky s mlékem poprípadě corn flakes 100 g + gainer 45g
8:30 černé pečivo a 3 ks vaiíčka (na tvrdo nebo jinak)
11:30 oběd to co je v práci ( vždy objednávám maso s bramborem nebo rýží)
14:30 na svačinu pořádně nevím co jíst, proto jím ovesnou kaši 55g s piškoty + gainer 45g, popřípadě 50 g tvarohu + piškoty
18:00 večeře vždy kuřecí maso s rýží a zeleninou
22:00 vícesložkový protein na noc
----------------
Jak říkam tvořil jsem si ho sám v poměru mých financí , ale nedělá mi problém něco změnit nebo přidat.
Chtěl bych při cvičení nabrat cca 15+ kg.
Díky za názory
-----------------------------
poprosím opravdu aby přispěli lidi kteří chtějí poradit a ne rejpat. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Mě se to docela líbí...
Akorát na svačinu bych piškoty a gainer nedával, to máš svačinu samej cukr. Dej si tam nějakej ml. výrobek třeba (jogurty, sýry atd...) + racio, vločky + mléko, musli. Na snídani se drž těch vloček a opět gainer netřeba, postačí mléko a jestli už tam fakt chceš něco dávat, tak radši ten vícesložkáč. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:02 pm Předmět: Dotaz |
|
|
| Spam napsal: | Mě se to docela líbí...
Akorát na svačinu bych piškoty a gainer nedával, to máš svačinu samej cukr. Dej si tam nějakej ml. výrobek třeba (jogurty, sýry atd...) + racio, vločky + mléko, musli. Na snídani se drž těch vloček a opět gainer netřeba, postačí mléko a jestli už tam fakt chceš něco dávat, tak radši ten vícesložkáč. |
--------------------------
Kde teda mám zařadit gainer ( po tréninku ho piju vždy) , ale během dne vůbec? Mám koupené 2 sakra :D :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:04 pm Předmět: Re: Dotaz |
|
|
| Daspy napsal: | | Spam napsal: | Mě se to docela líbí...
Akorát na svačinu bych piškoty a gainer nedával, to máš svačinu samej cukr. Dej si tam nějakej ml. výrobek třeba (jogurty, sýry atd...) + racio, vločky + mléko, musli. Na snídani se drž těch vloček a opět gainer netřeba, postačí mléko a jestli už tam fakt chceš něco dávat, tak radši ten vícesložkáč. |
--------------------------
Kde teda mám zařadit gainer ( po tréninku ho piju vždy) , ale během dne vůbec? Mám koupené 2 sakra :D :) |
Za mě nikdy, ani po tréninku.
A jestli vůbec někdy bych ho dával, tak jedině po tréninku. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho. |
A co je na tom prosím tě dobrého pít k svačině gainer?
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš.
Nikdo naturální tady nepotřebuje doplňovat bílkoviny ani žádný živiny gainerama nebo proteinama. Všechno v pohodě pokryje pevnou stravou, nad kterou není.
Sám používám protein spíš jako ochucovadlo. Kdybych nemiloval ovesnou kaši s čok. proteinem, tak ho ani nemám potřebu dávat. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
Naposledy upravil Spam dne st říjen 23, 2013 6:20 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho. |
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš. |
vim ze nemas rad suplementy, ale je to jak pít colu. Jen o neco lepší-bilkoviny, pomalejsi cukry. A proc to pit? Jednoduse navýší příjem, ale do tvý logiky ti nebudu mluvit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho. |
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš. |
-------------------------------
já mám gainer GOPRO 30 palatinose od Extrifitu.. práve tento produkt mi tu na roonie doporucil prodejce na užívání během dne..trošku me to začína mrzet no
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho. |
vim ze nemas rad suplementy, ale je to jak pít colu. Jen o neco lepší-bilkoviny, pomalejsi cukry. A proc to pit? Jednoduse navýší příjem, ale do tvý logiky ti nebudu mluvit. |
Navýšit příjem cukrama To je sice hezký no, tak jestli chceš navýšit příjem tak si dej čokoládu. Ale jestli chceš přibírat kval. svalovinu, tak jez kvalitní živiny. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš.
Nikdo naturální tady nepotřebuje doplňovat bílkoviny ani žádný živiny gainerama nebo proteinama. Všechno v pohodě pokryje pevnou stravou, nad kterou není.
Sám používám protein spíš jako ochucovadlo. Kdybych nemiloval ovesnou kaši s čok. proteinem, tak ho ani nemám potřebu dávat. |
gainery a proteiny jsou rychle a hlavně lehce stravitelné, což flák hovězího určitě není. Zatěžovat neustále trávící trakt není nic dobrého. Trávicí systám má určitou výkonnost a rvát tam neustále maso a tvarohy je kontraproduktivní a dřív nebo později se to projeví na regeneraci. Proto je používání doplňků stravy více než vhodné.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
navíc GO PRO30 je špička s pomalejma cukrama. Je fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 4:14 am Předmět: |
|
|
mně se to líbí, snad jen ta ovesná kaše 55g, v pohodě, akorát podle té gramáže mám podezření jestli to není taková ta "hotovka" co se prodává, plná Eček a cukru. Pokud jo tak bych to nahradil "domácí".
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 4:49 am Předmět: |
|
|
Cvičíš asi mezi druhou svačinou a večeří, viď? K té druhé svačině si můžeš dát třeba cottage s pečivem, ráciema... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:35 am Předmět: |
|
|
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html
já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:39 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html
já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem |
Cituji:
Další suplementy?
V předchozím textu jsem některé suplementy (především proteiny) již zmínil, ale potřebujete ještě další? Pokud pominu multivitamin a multimineral, který byste měli přidat ke každé snídani a ideálně i k večeři, myslím, že ne. Samozřejmě, pokud zařadíte creatin, tribullus či podobný fungující suplement, můžete výsledky umocnit, avšak za předpokladu kvalitního jídelníčku musíte růst ve svých začátcích i bez nich. Naopak, ať už použijete suplementy jakékoliv chcete a přitom nebudete mít správně sestavený jídelníček, vaše tělo neporoste. Nebude mít jednoduše z čeho.
Tohle si uvědom, proč se to jmenuje doplňek výživy? Aby doplňoval pevnou stravu. Pouze doplňoval, nikoli nikde nic nahrazoval apod. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|