|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: čt září 26, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
26.9.2013
Benchpress
6 x 3 x 80kg
Přední dřep
5 x 5 x 60kg - ušlo to, nechám to teď pár tréninků tak tu váhu než se pořádně naučím techniku
MT s JČ
4 x 10 x 80kg (40+40)
Stahování kladky podhmatem
3 x 12 x 40kg
Trh s JČ (každá ruka)
8 x 20kg
3 x 6 x 26kg
Zapažování
3 x 10 x 10kg
Rozpažování
3 x 10 x 8kg
Supersérie: Výpony ve stoje + Břicho
4 x 12-15 x 35kg + 4 série
Trénink zase ráno v Průvanu, dneska lidí míň, takže super...nejvíc rozsekaný záda z mrtvoly s JČ  Pak celej den v práci, jsem hotovej a to ještě musím běžet do obchodu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: pá září 27, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
27.9.2013
VOLNO
Dneska ráno do jedné práce, tam makačka, pak přejezd do druhé práce, tam taky hromada věcí, do toho řešení nějakých materiálů do školy a večer nějaký obchody s přítelkyní. Došel jsem domů před chvílí, takže dnešní plánovaný běhání jsem nechal být. Navíc se od rána nějak úplně necítím, takže si radši udělám čaj a jdu si lehnout. Taky jsem dneska dal volno co se týká jídla a dal si normální 3 chody a teď si dám místo tvarohu čokoládu  Snad budu zítra ok, chtěl bych jít na trénink  Každopádně se konečně aspoň normálně vyspím, což by mohlo tělu prospět, protože jsem teď při docela náročné fyzické práci a trénincích spal tak 5 hodin denně, což není ideál a budu s tím muset něco udělat. Ale už aspoň vím jak zhruba budou ty moje následující týdny vypadat a můžu se na to líp připravit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne září 29, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
Poslední trénink byl ve čtvrtek, od té doby jsem nějakej nachlazenej, takže radši nic nedělám, protože potřebuju hlavně chodit do obou prací a do školy. Včera jsem si sice říkal, že půjdu, ale pak mě chytl záchvat rozumu a radši jsem si odpočinul. Pokud se to zlepší tak půjdu normálně v úterý ráno zase na trénink, ale ještě uvidím...zítra nebude asi nic, protože zas budu od rána do večera v práci. A to jsem si koupil nový běžecký kalhoty a nemůžu je ani vyzkoušet  V týdnu ještě asi proběhne nějaká stmelovačka s děckama ze školy, takže mě čeká opět velmi náročnej týden  Každopádně po výplatě už nakoupím nějakej pořádnej multivitamin a asi i Cčko, protože makat 6 hodin denně venku, v druhé práci zas jezdit po Brně a k tomu všemu cestovat mezi oběma prácema a školou, tréninkama a spát max. 6 hodin denně není asi úplně dobrý
S tréninkem, kterej teď jedu jsem maximálně spokojenej. Je to vždycky jízda a perfektně z něj vše cítím, perfektní změna po tom dlouhým splitu. Chci ho jet teď víceméně asi furt minimálně do Vánoc a zlepšovat se v nových cvicích co se učím i v těch starých  Váha se pohybuje pořád kolem 75kg a ani výš jít nechci, cítím se tak dobře.
Abych všechno nedělal jen tak nějak pro nic, rozhodl jsem se příští rok zúčastnit nějakých akcí...v plánu mám půlmaratony v Brně a Olomouci a možná zkusím i Spartan Race. Ale bude to záležet na spoustě věcí, takže je to spíš jen takovej výhled :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po září 30, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska 10ti hodinovečka v práci...takže totálně hotovson  Dřina jak prase, do toho jsem jedl jen ráno a pak v 1 oběd a pak až teď  Ale cítím se o něco líp než včera, tak snad se z toho nachlazení dostanu. Uvidím ráno jak mi bude, pokud budu ok, tak povalím zacvičit. Každopádně dneska celej den v práci, zítra ráno cvičit pak do školy, pak do jedné práce na chvilku a pak tak do 10 do večera do druhé práce  Takže vyhlížím středu a nějakej odpočinek, to bych měl jít jen do obou prací, takže bych mohl mít tak ve 4 konec...ale zas buď středa nebo čtvrtek ještě proběhne stmelovačka s novýma spolužákama, takže tento týden je to strašná vražda
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
1.10.2013
Dřep
6 x 3 x 110kg
Shyby
5 x 5
Tlaky s JČ hlavou nahoru
4 x 10 x 26kg
Rozpažky mírně hlavou nahoru
3 x 12 x 10kg
Přemístění a tlak
4 x 6 x 50kg
Střídavé série: Zdvihy s VČ + Francouzský tlak
4 x 10 x 20kg + tyč + 4 x 10 x 20kg + tyč
Břicho nebylo, spěchal jsem do školy...
Včera hodně náročnej den, ráno trénink, pak do školy a pak do 11 makačka v práci. Večer jsem dojel domů a šel jsem spát, ráno vstal a zase do práce. Dneska jen práce, chtěl jsem jít běhat, ale dojel jsem zas před chvílí domů a po tmě bych se zas zabil, asi pořídím čelovku  Zítra už by to mělo být v práci klidnější, ale zas musím ráno vstát na trénink a večer mám jít s novýma spolužákama posedět, takže časově jsem opět plnej  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
3.10.2013
Bench
6 x 3 x 80kg
Přední dřep
5 x 5 x 60kg
MT s JČ
4 x 10 x 80kg (40+40)
Stahování kladky podhmatem
3 x 12 x 40kg
Trh s JČ (každá ruka)
4 x 6 x 26kg
Zapažování
3 x 10 x 10kg
Rozpažování
3 x 10 x 8kg
Supersérie: Výpony ve stoje + Břicho
4 x 15 x 35kg + 4 série
Zase brzo ráno, hodně kvalitní a výživnej trénink. Bench byl s každou sérií lehčí. Z předních dřepů cítím stehna úplně jinak než z klasických i když je jedu zatím s pidiváhou a líbí se mi i proto, že tolik nezatěžujou spodní záda, který mám už tak dost rozsekaný z práce. Mrtvola s JČ je zabjáckej cvik  Vždycky z ní perfektně cítím celý záda...jednak proto, že je tam větší rozsah pohybu než u klasické - jezdím to až od země - a asi i proto, že v horní poloze, kdy dávám ramena lehce dozadu, je větší rozsah pohybu. Trh těžkej, už jsem měl dost. Byl celkem čas, takže jsem si dal v klidu i břicho a pak valil do práce. Co mě sere je, že mi zase není nejlíp, takže jsem radši nešel teď večer pít, zůstal jsem doma, vyspal se a objednal jsem si po hodně dlouhé době pizzu...ráno ještě do práce a pak víkend, kterej už vyhlížím, protože odpočinek je potřeba jak sůl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
5.10.2013
MT
6 x 3 x 140kg - nějaký lehký dneska
Bench hlavou nahoru
5 x 5 x 64kg - nejlepší tah shodit váhu, protože jsem to odjel úplně parádně technicky a to jsem přesně chtěl
Dřep s výrazem činky do vzpažení (činka za hlavou)
4 x 10 x 20kg - jen tyč + 5kg na každé straně...učím se :) Dal jsem činku za hlavu, protože chci trošku rozhýbat ramena, který mám hodně divný a když chci jet třeba tlaky s VČ za hlavu, tak mě hrozně bolí. Příště zkusím tak o 10kg víc
Dřep s výskokem
3 x 15 - v Průvanu na té hrbolaté podlaze to bylo fakt o držku
Zdvihy s JČ
4 x 20 x 14kg
Tricepsové stahování kladky
4 x 10 x 40kg
Břicho
4 série
Je to paráda, když člověk nemusí spěchat do práce a v klidu si cvičí a ví, že má čas...  Dobrej trénink, hodně mě potěšil MT, bench výborně procítěnej, pro mě novej dřep taky super cvik...doplňky hodně technicky, prostě takhle to musí být pokaždý a bude to paráda  Zítra si půjdu asi zaběhat a od pondělí nasadím kvalitnější jídelníček než jsem měl do teď, kdy jsem jedl prakticky všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
6.10.2013
KARDIO
Běh
7,67 km
43:29 min
Hodně těžký dneska  Nohy jsem tahal za sebou, hrozně jsem cítil hamstringy - skoro až do křeče...ale ono je to způsobený tou únavou z týdne, kdy jedu 3x nějakou variantu dřepu + k tomu ještě 2x MT, trh s JČ, přemístění a do toho jsem celý dny na nohou (na což jsem nebyl zvyklej) a ještě k tomu jím jak malý dítě, protože není čas se pořádně najíst. Ale s tím zkusím něco udělat a dát aspoň 4 kvalitní jídla denně, aby to tělo dostalo, co potřebuje. Takže dnešek bych chrakterizoval tak, jak řekl Tomáš Holý v jedné krásné české pohádce: Vrch by šel, ale spodek nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
8.10.2013
Dřep
6 x 3 x 110kg
Shyby
5 x 5
Tlaky s JČ hlavou nahoru
4 x 10 x 26g
Rozpažky mírně hlavou nahoru
3 x 15 x 10kg
Přemístění a tlak
4 x 6 x 50kg
Střídavé série: Zdvihy s VČ + Francouzský tlak
4 x 10 x 20kg + tyč + 4 x 10 x 20kg + tyč
3 série na břicho
Po včerejší 11ti hodinovce v práci a těžké makačce byly dřepy hodně těžký...nohy unavený, docela jsem se bál, aby nepřišel fail, ale nějak jsem to zvládl. Shyby taky nešly tak technicky jak jsem byl zvyklej, poslední 2 série už jsem byl rád když jsem se tam vydrápal  Zato tlaky lehoučký, rozpažky do nechutnýho pálení, takže super. Přemístění vzhledem k únavě z práce jsem nechal na těch 50kg a nechám ho tak i dál ať potrénuju techniku pořádně. U doplňků jsem myslel, že mě shoří biceps  No každopádně po tréninku do jedné práce na 4 hodiny, pak na další 3 do druhé, mezitím zastávka ve škole...prostě zase pekelnej den.
A zítra jdu ráno do jedné, pak do druhé a pak se zas vracím do té první, takže dojdu domů zas někdy pozdě večer a ve čtvrtek budu vstávat na trénink  Poprvé v životě jsem dokonce začal přemýšlet o nějakým komplexním nakopávači, protože ty tréninky po 6 ráno, ještě bez pořádnýho spánku, jsou fakt náročný. Ale zas nevím jestli by mě to nalačno dělalo dobře, takže na to kašlu. Vždycky dám kafe a jdu. Jídelníček jsem od včerejška zkvalitnil, každopádně budu muset k tréninku přidat o víkendu i nějakou regeneraci na bazéně nebo něco...kardio teď nechám vyloženě na neděli a chtěl bych ještě jeden den v týdnu, ale moc nevím kdy, když ráno po tmě odcházím a večer po tmě přicházím  Asi prostě přivstanu ve středu nebo pátek ráno a půjdu se proběhnout, snad už v lese bude vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
9.10.2013
VOLNO
Dneska nebylo nic...měl jsem v plánu původně běhání, ale byl jsem od rána do večera v obou pracech a zítra jdu do jedné práce na 6 ráno, tak do 10-11 večer...takže zítra nejspíš nebude trénink, protože nemám kdy jít...uvidím, možná si najdu pár hodin a odskočím si během dne, když nebude takovej frmol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
Poslední trénink byl v úterý, za poslední 2 dny jsem strávil 28 hodin v práci  Takže nebylo ani prostě kdy jít cvičit. Jídlo jsem se snažil držet, ale včera už to nevyšlo. Každopádně mám docela těžkou manuální práci, kde jsem teď tak 10 hodin denně minimálně (když nejdu do školy, což je tak 1-2x týdně, to se to pak redukuje na 6) :) Ale třeba ve čtvrtek jsem tam byl 16 a půl  Proto přemýšlím jestli má vůbec ráno smysl chodit cvičit, když tam pak celej den makám...přijde mi, že ty svaly už spíš pálím. Ale asi budu chodit...bez cvičení bych asi nevydržel  Ještě jsem přemýšlel, jestli se teď nevrátit na pár týdnů přes ty největší fofry k nějakýmu splitu, ale není čas chodit víc než 3x týdně a neumím si představit, co bych tam celej den dělal, kdybych ráno zničil nohy nebo záda  Tento týden to snad nebude tak hrozný (resp. měl bych každej den chodit na 9), takže ráno bude na trénink čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Není teď nějak čas vůbec na nic...buď jsem celý dny v práci - a to tak, že fakt celý dny, takže moje pracovní doba nejde dát dohromady s otevírací dobou žádné posilovny nebo jdu sice z práce dřív, ale valím do školy a těch pár hodin co mi zbyde (týdně tak možná 5-6) věnuju spíš odpočinku, protože bych se z toho musel jinak asi pokakat...ale bude to tak 2-3 týdny a pak konec sezony a bude času víc, uvidím kolik, ale na cvičení si určitě čas najdu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:28 pm Předmět: |
|
|
Tak zas aspoň pár slov po pár dnech...
Všechno je pořád stejný = 3x týdně od 7 ráno do 9-10 večer v práci a 2x týdně odchod z práce kolem 2, potom škola a nějaký seminárky + i některý soboty a neděle v práci podle potřeby  Takže momentálně nestíhám nic jinýho, když už mám volno od 5-6 odpoledne jako třeba dneska, tak ho využiju k tomu abych to trochu dospal - už si nepamatuju, kdy mi naposled budík napsal, že se spustí za víc jak 6 hodin..když jsem v práci do večera, jezdím sice domů služebním autem, ale i tak je to časově náročný. Přítelkyně samozřejmě naštvaná, ale jsou na tom kluci od nás v tomto směru i hůř než já  Ta moje je ještě zlatá :)
Jídlo jedním slovem tragédie. Ráno k snidani nějakej koblih nebo něco, obědy v závodce, kde ta kvalita je hrozná a večeře doma tak v 10, půl 11 a to je většinou taky něco ne moc kvalitního...  Ale kdybych si měl ještě něco vařit nebo tahat z domu jídlo na celej den, tak bych asi zešílel...
Když to shrnu, celá tahle situace je úplně na hovno  Naštěstí už to budou jenom nějaký 3 týdny a pak šlus. Udělám si pak aspoň týden, dva volno a začnu zase pořádně jíst a trénovat, budu odpočívat a užívat si volnej čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
Tak doufám, že už máte všichni přezutý auta a já budu mít konečně v práci pokoj  Příští týden bude víceméně asi poslední, kdy ještě něco bude, ale už by toho nemělo být tolik. Přemýšlím jestli už začít se cvičením nebo ještě počkat a začít až za ten týden. Nechám si to projít hlavou přes víkend, kterej mám konečně volnej :) Ve škole je to hrozný psycho...byli jsme v týdnu se spolužákama na akci a jsou hodně v pohodě, ale s profesorama to bude asi horší
Co se týká cvičení, mám v plánu začít nějaký fullbody, kde pojedu víc opakování v sériích s nižšíma váhama, ale precizně techniky - je to i z toho důvodu, že v práci dělám takový pohyby, ze kterých jsem celej křivej, přetěžuju jednu ruku atd. Takže se potřebuju pro začátek trochu srovnat. Časem budu snižovat počet op. a zvyšovat váhy, minimálně 4-6 týdnů pojedu tohle. Zároveň budu chodit běhat, protože co jsem byl naposled tak kondice je oproti tomu, kam jsem ji dostal přes léto zoufalá
Mám strašnou chuť začít hned zítra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|