zmysluplný tréning ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zmysluplný tréning ?  Úvodní stránka -> Trénink -> zmysluplný tréning ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ik897

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 2:36 pm    Předmět: zmysluplný tréning ? Odpovědět s citátem

Myslíte, že tento tréning dáva zmysel ? Necítim sa pretrénovaný ale nerád by som cvičil zbytočne často keď niektorí odporúčajú cvičiť 3x do týdžňa.

Záda,ramena
Prsia,biceps
Nohy,triceps
volno
Záda,ramena
Prsia,biceps
Nohy,triceps
volno
volno
opak

takže je to také 3+1 a 3+2 ..Ako často cvičíte vy ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 3:38 pm    Předmět: Re: zmysluplný tréning ? Odpovědět s citátem

Viac by sa mi páčilo 2x do týždňa odcvičiť celé telo:
1. chrbát, biceps
2. nohy
3. prsia, ramená, triceps
4. voľno
5. nohy
6. chrbát, prsia
7. voľno
ik897

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to som mal avšak mi nesedí cvičiť prsia a triceps v jeden deň ...
kubaz

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u splitu nemas moc co vymyslet

1.prsa biceps 2.zada triceps 3.nohy ramena
1.prsa ramena 2.zada,3.nohy 4.bic tric

jestli to nechces mit vic jak na 3 treninkove jednotky tak tam to proste jinak neotocis, tam mas prakticky jen jednu moznost
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
u splitu nemas moc co vymyslet

1.prsa biceps 2.zada triceps 3.nohy ramena

Podľa mňa je takýto štýl tréningu dobrý tak maximálne raz za čas pre zmenu. Pri poriadnom cvičení pŕs precvičíš aj triceps a čelné delty, ktoré pôjdeš ešte aj v deň 2 a 3. Takisto trebárs v deň 2 odmakáš pri tréningu chrbta biceps (zhyby, príťahy v predklone), ktorý už máš v dni číslo 1 a aj nohy (mrtvola), ktoré však budeš cvičiť ešte v deň 3.
Proste chaos
kubaz

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jen odpovedel jak to delaji normalni lidi, ty si dej v pondeli drep, ve stredu benc a v patek mrtvolu, to me je fakt jedno
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Argumentoval som vecne a ty si odpovedal ironicky. Hneď je mi jasné, s kým mám tú česť
Občas si dám split aj ja, prinesie aj nejaké výsledky, ale stojím si za tým, že z dlhodobého hľadiska sa určité partie preťažia. Zostaviť klasický split za použitia komplexných cvikov bez toho, aby si nejakú partiu neuprednostnil je dosť problém.
Na druhej strane, upraviť si ho tak aby som precvičil svoje zaostávajúce partie o niečo viac, neni na škodu.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste jsem nepoznal cloveka ktery by mel dobrou formu na fullbody nebo a/b vrsek spodek, tak se mi nediv
yura

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Argumentoval som vecne a ty si odpovedal ironicky. Hneď je mi jasné, s kým mám tú česť
Občas si dám split aj ja, prinesie aj nejaké výsledky, ale stojím si za tým, že z dlhodobého hľadiska sa určité partie preťažia. Zostaviť klasický split za použitia komplexných cvikov bez toho, aby si nejakú partiu neuprednostnil je dosť problém.
Na druhej strane, upraviť si ho tak aby som precvičil svoje zaostávajúce partie o niečo viac, neni na škodu.

Je to furt dokola. Na tom jakej split nebo jak zrovna cvicis moc nezalezi. Dobry výsledky bude met vždycky ten, kterej to v posilce neflaka, poradne ji a vydrzi u toho a ne resit jestli cvicit A nebo B a pak flákat jidlo nebo tam se na to mesic vysrat, tam pul roku..

Rychle na stránku:

Přejdi na: