Varianta korteho, co se dá cvičit déle než cca měsíc.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Varianta korteho, co se dá cvičit déle než cca měsíc.  Úvodní stránka -> Trénink -> Varianta korteho, co se dá cvičit déle než cca měsíc.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SIA

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:43 pm    Předmět: Varianta korteho, co se dá cvičit déle než cca měsíc. Odpovědět s citátem

Tak jsem dokončil 4 týdenní korte. S výsledkem jsem jakožto velký ektomorf nadmíru spokojen.
Končil jsem bench 80kg, dřep 95kg, MT 100kg, vše 5x5. Z hlediska kulturistického to moc není, ale pro mě je to velké zlepšení.
Jenže už pár dní po skončení, kdy jsem najel zase na nějaký normální split, mám pocit, že se zhoršuju. Ztratil jsem chuť k jídlu. Pomalu se zase vracím tam, kde jsem začínal.
Řekl bych, že ta stimulace organismu tím cvičením 3x týdně největší svalové partie + doplňkové cviky je u mě strašně znát.
Obecně jsem vždycky rychle ztrácel i to minimum, co se mi podařilo nějak nabrat, když jsem přestal na pár dní kvůli nečemu cvičit.

Teď ta otázka: Neznáte nějakou variaci na korteho, co by se dalo jet pořád? Třeba jednou těžce, jednou lehce. Ten poslední týden už byl dost těžký, takže pokračovat klasickým způsobem dál by se asi moc nedalo, spíš by se to projevilo nějak negativně.

Otázka číslo 2: Je možný, že mám málo testosteronu a proto korte vs. normální split je pro mě jako nebe a dudy? Stravu i životosprávu jsem držel po kortem stejně a přesto jsem se postupně zase "zavíjel".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus Beara...
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
SIA

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milcek55

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus freimenův těžko lehký split :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Varianta korteho, co se dá cvičit déle než cca měsíc.
Rychle na stránku:

Přejdi na: