Jidlo pred a po treninku

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidlo pred a po treninku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jidlo pred a po treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Skysis.92

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 10:51 am    Předmět: Jidlo pred a po treninku Odpovědět s citátem

Dobrý den, jaké jídlo je nejlepší před a po treninku a jakém časovém rozmezí? děkuju za odpověd. Cílem je nabrat svalovou hmotu nechci hubout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred tréninkem bys mel přijmout teple jidlo složené z komplexních sacharidů (nemam rad pojem GI, ale obecně bys mel přijímat pred tréninkem sachry s nízkým GI, jednoduchý cukry jsou spis na škodu) a nějaké ty proteiny- treba maso, muzes přidat i zeleninu, konkrétně zalezi na tobe. Ja vetsinou davam 1,5-2 hodiny pred tréninkem kuřecí s ryzi (dobre se mi tráví), hodne tučná jídla nejsou vhodna. Ten cas je hodne individuální, chce to vyzkoušet. Mne vyhovuje výše uvedené, ale znám dost lidi, kteří jedí treba hodinu pred trenalem a vyhovuje jim to. Jde o to abys na treninku nebyl plny a abys nemel moc hlad.

Ihned po treninku se vyplatí vypít PTN (protein, klidne přidat i sachry-maltu, glukosu..)

Nejlépe do hodiny bys mel dat pevne jidlo. Zase klasika komplexni sachry+bílkoviny, zelenina nebude na škodu.
Novic

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 1:43 pm    Předmět: Re: Jidlo pred a po treninku Odpovědět s citátem

Skysis.92 napsal:
Dobrý den, jaké jídlo je nejlepší před a po treninku a jakém časovém rozmezí? děkuju za odpověd. Cílem je nabrat svalovou hmotu nechci hubout.

Never go full retard...
mlevora

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu zakladat novy topic, hodim dotaz sem...

Je vhodne potreninkove jidlo slozene z vajec? Napr. 4-5 vajec plus naka priloha. Nebo casto jim 100g masa a dve vejce, maso moc nemusim...
Riku

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejce jsou výborný zdroj bílkovin, takže v tom nevidím problém.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Vejce jsou výborný zdroj bílkovin, takže v tom nevidím problém.

to neni az tak pravda jak si hodne lidi mysli
Riku

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co je na nich špatnýho?
shooter

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejce je výborná bílkovina, ale nejlepší ráno nebo před spánkem protože je pomalá

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
kubaz

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nerekl sem ze jsou spatne ale rozhodne to neni VYBORNY zdroj bilkovin, vsak si vyhledej a pocti neco
shooter

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vždycky myslím jinak než to napíšu, oprava je dobrá ale ne výborná

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Riku

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz: Pouč mě, neznám moc lepší zdrojů bílkovin než právě maso a vejce. Fakt samá bukvice na tomhle foru, místo aby napsal "proč" tak jen napíše každý aby si to člověk našel. Nějak zapomínáte od čeho je diskuzní forum. Nevidím moc problém napsat jednu větu proč, místo psaní abych si to našel. Fakt buzeranti tady
yura

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nejak marne tapu co je na vajicku spatně, ze to není az tak idealni zdroj bilkovin? Nejake studie me opravdu nezajimaji, je jich asi 50 000 000 a kazdej si tam najde tu, která se mu zrovna hodi. Kdybych mel byt lost nekde v divocine, tak prave vajicko bych povazoval za nejlepší zdroj obzivy na preziti, Btw riku tak proc sem lezes, když je to tu samej buzerant? Ze bys byl taky ružovej pežot?
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se budem bavit o využitelnosti bílkovin z přírodních zdrojů pro člověka, tak vaječná a mléčná patří ke špičce. Pak je na řadě maso a na konci jsou bílkoviny rostlinné. Využitelnost se dá zlepšit kombinací různých zdrojů bílkovin, což je vhodné u rostlinných, takže by si to měli hlídat hlavně vegetariáni.
Taky nevím o čem Kubaz mluví.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Riku

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Taky nejak marne tapu co je na vajicku spatně, ze to není az tak idealni zdroj bilkovin? Nejake studie me opravdu nezajimaji, je jich asi 50 000 000 a kazdej si tam najde tu, která se mu zrovna hodi. Kdybych mel byt lost nekde v divocine, tak prave vajicko bych povazoval za nejlepší zdroj obzivy na preziti, Btw riku tak proc sem lezes, když je to tu samej buzerant? Ze bys byl taky ružovej pežot?

Pozor, nenapsal že je špatné. Jen že není výborné. Jasný, to je možná přehnaný výraz "výborný", ale já fakt neznám moc lepších zdrojů kvalitních bílkovin, proto jsem to napsal. Já čekam na ten důvod, proč nemohu napsat že jsou výborný, nikde jsem nic nedohledal abych to nemohl použít
yura

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je, ze lidsky telo není stvoreno jako to ma třeba panda na bambus. Te když das jinou travu, tak se vykoti a je po ni. Clovek je kus od kusu, někdo sni 20 vajec a je spokojenej a někdo sni 1 vajicko a vola rychlou. Proste kazdej si musí najit to svoje. Proto je pak sranda, když někdo pise je nejlepší to a to a na tamto se ani nedivejte... Ja třeba nemuzu chlastat. Kazdej kolem me se na zakladce tankoval a byl hrozne happy, ale ja si dal 3 piva a zvracel jsem pul dne do rybnika. Proste co se da delat, tak nemuzu chlastat no.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jidlo pred a po treninku Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: